Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرنگار پیشکسوت کاشانی با بیان اینکه خبرنگاران حلقه وصل مردم و مسئولان هستند، گفت: خبرنگاران در جهت تقویت امنیت ملی قلم فرسایی کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، در تقویم کشور جمهوری اسلامی ایران مناسبت‌های فراوانی وجود دارد که عمده این مناسبت‌ها جهت یادآوری و تجلیل از شاغلان در آن زمینه است و خبرنگاری نیز یکی از مناسبت هایی است که در روز 17 مرداد به این نام نامگذاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازمه خبرنگاری به اذعان تمامی خبرنگاران علاقه و عشق به این حرفه است زیرا این حرفه با مسائل و مشکلات مختلف و متعددی رو به رو است و به همین جهت تنها علاقه به این شغل موجب می‌شود تا در حرفه خود فعال باشند.

خبرگزاری تسنیم به بهانه روز خبرنگار با ماشاالله خاکسار یکی از خبرنگاران پیشکسوت کاشانی به گفت‌وگو نشست که مشروح آن تقدیم خوانندگان می‌شود.

تسنیم: خبرنگاری را از چه زمان شروع کردید؟

خاکسار: از سال 1362 در شاخه کارگری حزب جمهوری اسلامی مشغول بودم و بعد از آنکه روزنامه جمهوری ایجاد شد چندین ماه در آنجا مشغول به کار شدم و پس از انحلال حزب جمهوری اسلامی، شاخه کارگری این حزب خانه کارگر را ایجاد کرد و ماهنامه کار و کارگر ایجاد شد و در آن ماهنامه مشغول به کار شدم که بعدها به هفته نامه و امروز به روزنامه کار و کارگر تبدیل و تاکنون در آن مشغول به کار هستم.

تسنیم: در طول حرفه خبرنگاری خود با چه فراز و نشیب‌هایی مواجه بودید؟

خاکسار: کار خبری تماما فراز و نشیب است و شروع به خبرنگاری منوط به علاقه است در حالی که درآمد خاصی از این حرفه به دست نمی‌آید و فعالیت آن تنها به علاقه فرد بستگی دارد و در زمانی که به دبیرستان وارد شدم به نویسندگی علاقه داشتم و به همین جهت به این عرصه وارد شدم اما متاسفانه تعداد خبرنگارنماها زیاد شده است و جنبه میرزا بنویس دارند.

تسنیم: ویژگی یک خبرنگار حرفه‌ای چیست؟

خاکسار: خبرنگار حلقه وصل بین مردم و مسئول است و به همین جهت خبرنگار باید مشکلات مردم را بیان کرده و مسئولان را با طرح سوالات به چالش بکشد و پاسخ دریافتی را به مردم ابلاغ کند اما هرکس که در جلسه‌ای شرکت کرد و با مسئولی عکسی گرفت نمی‌توان نام خبرنگار بر روی او گذاشت زیرا خبرنگاری شأن بالایی دارند ولی متاسفانه برخی افراد این گونه عمل نمی‌کنند.

تسنیم: دغدغه شما به عنوان یک خبرنگار چیست؟

خاکسار: من عاشق کار خود هستم و به همین جهت تاکنون که 60 سال از خداوند سن گرفتم در این کسوت باقی ماندم اما متاسفانه از آنجا که اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی متولی خبرنگاران است کار خاصی برای خبرنگاران انجام نداده است و هیچ کدام از خبرنگاران کاشانی بیمه نیستند و با وجود تنظیم پنج اساس نامه ویژه خبرنگاری در کاشان تشکل صنفی خبرنگاران در کاشان وجود ندارد.

تسنیم: چه خلاء هایی در حوزه خبرنگاری کاشان وجود دارد؟

خاکسار: در روز خبرنگار سایر شهرهای کشور خبرنگاران مراسم برگزار کرده مسئولان شرکت می‌کنند و مشکلات خود را عنوان می‌کنند اما متاسفانه در کاشان حضور خبرنگاران در مراسمات گلچین می‌شود و تنها در هفته خبرنگار است که تعداد خبرنگاران در شهرستان کاشان قابل توجه است اما در طول سال حداکثر 15 نفر هستند اما با این وجود از تلاش خود دست نکشیدیم.

تسنیم: انتظارات شما به عنوان خبرنگار از مسئولان شهری چیست؟

خاکسار: باید دیدگاه مسئولان به خبر و خبرنگاران تغییر پیدا کند و روش درست آن نیست که مسئولان روابط عمومی خبر ارسال کنند و مسئولان باید پاسخگو باشند در حالی که قلم خبرنگار مقدس بوده، فروشی نیست و باید برای آن ارزش قائل شد و لذا ایجاد تشکل صنفی خبرنگاران دغدغه اصلی خبرنگاران کاشانی است اما متاسفانه طی 33 سالی که در حوزه رسانه فعالیت دارم این مهم محقق نشده است.

تسنیم: توصیه شما به خبرنگاران جوان چیست؟

خاکسار: خبرنگاران باید به جایگاه خود اهمیت دهند زیرا شغل خبرنگاری مقدس است و مشکلات مردم را بیان می‌کند و جواب را اخذ و به مردم ارائه می‌دهد و این مهم با انتقاد سازنده میسر است که به همین جهت نباید با عملکرد ضعیف جایگاه خود را از بین ببریم و وحدت لازمه این مهم است و باید خبرنگاران جوان را راهنمایی کنیم زیرا کاشان پتانسیل‌های زیادی دارد و میتوان چهره بهتری از کاشان را به همگان نشان داد.

تسنیم: سخن پایانی خود را بیان کنید.

خاکسار: انقلاب اسلامی به ما بها داد و اگر خون شهدا نبودند و نوجوانان 16 یا 17 ساله خون خود را نثار نمی‌کردند چنین جایگاهی نداشتیم و لذا ما به انقلاب اسلامی بدهکار هستیم و امروز اگر شهدای مدافع حرم نیز نبودند باید با داعش در کشور مبارزه می‌کردیم و به همین جهت باید در راستای حفظ امنیت ملی قلم فرسایی کنیم و قدردان شهدا و خانواده‌های آنان باشیم زیرا ما نه برای آب و برق رایگان بلکه در جهت اهتزاز پرچم اسلام انقلاب کردیم و کوتاهی در این مسیر خیانت محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

R7845/P1361/S6,1369/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۱۳۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند»

کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» از مصطفی عظیمی‌فر منتشر شد.

به گزارش ایسنا، این کتاب در ۱۰۶ صفحه با شمارگان ۲۰۰ نسخه و با قیمت ۲۵۰ هزار تومان در انتشارات سیب کال راهی بازار کتاب شده است.

 در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: «مصطفی عظیمی‌فر در کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» از ورای روزمرگی‌های زندگی، دغدغه‌های اجتماعی خویش را نسبت به دنیای اطراف در قالب کوتاه‌ترین داستان‌ها و نوشته‌های ادبی به تصویر کشیده است.

 از دیگر آثار این نویسنده می‌توان به «هزار سال پس از پاییز و هر خودی همیشه تنهاست» (انتشارات کتاب هرمز) و «من نویسنده این کتاب نیستم» (انتشارات سیب‌کال) اشاره کرد. 

در برشی از کتاب می‌خوانیم: نزدیک ظهر به محله خودمان می‌رسم. جوانی با ماشین شیک و گران‌قیمتی از کنارم عبور می‌کند و ردی از غبار روی موها و لباس‌هایم به جا می‌گذارد. خیلی زود شروع به مقایسه داشته‌های خود با آن شخص می‌کنم. نگاهی به کفش‌هایم می‌اندازم! غبار گرفته و خسته به نظر می‌آیند. یک سالی از فروش دوچرخه‌ام برای خرید یک ماشین اصلاح مو می‌گذرد. از آن روز به بعد تنها وسیله نقلیه‌ای که دارم، پاهایم هستند و این بسیار دردآور است.

 حسرت که شرایط را مهیا می‌بیند، شروع به بیدار کردن حسادت می‌کند. ولی خیلی زود با اخطاری روبه‌رو می‌شود که می‌گوید: به داشته‌های مادی دیگران حسادت نکن. زیرا آن‌ها و گذشتگانشان یا زیاد تلاش و قناعت کرده‌اند و یا شرافت خود را زیر پا گذاشته‌اند. اکنون که چنین است یا زیاد تلاش کن و یا...

خوشبختانه حسرت هشدار را می‌پذیرد و من... »

 انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • جواد خیابانی: هیچ کدام از تیم های بالای جدول شایسته قهرمانی نیستند / فیلم
  • نگاهی به بی‌بدن|متهمان ردیف اول قتل که قاتل نیستند!
  • «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند»
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است 
  • خبرنگاری که معلم شد
  • کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» منتشر شد
  • معرفی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • اختصاص ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم‌مصرفی به مشترکان کاشانی