Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@20:31:57 GMT

تشکیل تیم‌های واکنش سریع در هلال احمر

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۱۵۴۱۰

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، از تشکیل تیم های واکنش سریع در شعب جمعیت هلال احمر خبر داد.

خبرگزاری مهر: مرتضی سلیمی با اشاره به برگزاری گردهمایی معاونین امداد و نجات هلال احمر سراسر کشور، گفت: برای تمامی معاونین امداد و نجات جمعیت هلال احمر سه کارگروه آموزش، لجستیک و عملیات تشکیل شد که در این کارگروه ها نکات آموزشی بسیاری مطرح و درباره مسائل مربوط به امداد و نجات بحث و تبادل نظر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در کارگروه آموزش پیرامون آیین نامه جدید امدادرسانی اطلاعاتی ارائه شد، تصریح کرد: دستورالعمل ارتقا درجات، باشگاه امدادگران و نجاتگران هلال احمر، بیمه امدادگران و نجاتگران، برگزاری دوره های آموزشی تخصصی، تهیه بانک اطلاعاتی مربیان، برگزاری المپیاد امداد و نجات، تیم بندی و صدور کارت سلامت امدادگران در این کارگروه مطرح شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه کارگروه لجستیک نیز دربرگیرنده ارائه اطلاعات مربوط به انبارهای امدادی بود، بیان کرد: استاندارد سازی اقلام شانزده گانه امدادی، استانداردسازی میزان ذخیره اقلام امدادی استان‌ها، استاندارد سازی سازمان خودرویی استان ها و شعب، استانداردسازی اقلام امدادی، پکیج های غذایی و درجه بندی انبارهای امدادی و همچنین بازبینی دستورالعمل انبارهای امدادی نیز در کارگروه لجستیک به آن پرداخته شد.

سلیمی با اشاره به اینکه در کارگروه عملیات، دستورالعمل پایگاه های جاده ای، کوهستان و ساحلی بازخوانی شد، تاکید کرد: رتبه بندی پایگاه های امدادی، اختصاص بودجه مورد نیاز برای پایگاه های جدید التاسیس، دستور العمل ارزیابی حوادث، تجهیزات تیم‌های عملیاتی، بررسی مشکلات ریزش و کمبود نجاتگران داوطلب و راه های جذب و نگهداشت آن ها، ارتباطات رادیویی و تیم های زنده یاب هلال احمر نیز و موضوعاتی از این قبیل در کارگروه عملیات مطرح و مورد استقبال اعضای حاضر در آن قرار گرفت.

وی با بیان اینکه تدوین برنامه پنج ساله جمعیت هلال احمر بیش از یک سال زمان برد و اکنون زمان اجرای این برنامه است، عنوان کرد: برای اجرای برنامه پنجساله جمعیت هلال احمر در حوزه امداد و نجات از تمام توان خود استفاده می کنیم.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر به تشکیل تیم های واکنش سریع جمعیت هلال احمر در شعب این جمعیت اشاره کرد و یادآور شد: بایستی تیم های واکنش سریع در شعب جمعیت هلال احمر نیز تشکیل شود.

به گفته وی، سامانه آموزشی امدادگران و نجاتگران هلال احمر که توسط معاونت آموزش و پژوهش تهیه شده است مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

سلیمی با اشاره به حضور معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر در تمامی کارگاه های آموزشی، ابراز داشت: از این طریق همکاری های بین بخشی میان سازمان امداد و نجات و معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر افزایش پیدا می کند.

سلیمی درباره افزایش اعتبارات استانی نسبت به اعتبارات ستادی در سال ۹۶ ، اظهارداشت: اعتبارات استانی ۳۰ درصد افزایش پیدا کرد، به علاوه اختیارات استانی افزایش پیدا کرد تا استان ها بتوانند در عملیات های امدادی موفق تر عمل کنند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به افزایش بودجه این سازمان در سال ۹۶ ، خاطرنشان کرد: سال گذشته بودجه سازمان امداد و نجات ۱۱۹ میلیارد تومان بود که این بودجه در سال جاری به ۱۳۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۱۵۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به وقوع سیل و آب‌گرفتگی در ۱۳ استان و در پنج روز گذشته، از حضور ۷۷۰ امدادگر برای امدادرسانی به افراد آسیب‌دیده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، بابک محمودی با اشاره به امدادرسانی در سیل و آب‌گرفتگی از چهارم تا نهم اردیبهشت اظهار کرد: ۱۳ استان از جمله اصفهان، البرز، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان، هرمزگان و یزد و ۵۷ شهرستان، نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.

وی با بیان اینکه امدادگران در این مدت زمان، به ۴۸۱۳ نفر امدادرسانی کردند، افزود: ۱۹۷ تیم عملیاتی، شامل ۷۷۰ امدادگر، در ۹۱ عملیات شرکت کردند، ۳۴۴ نفر را اسکان اضطراری دادند و ۱۲۳ نفر را به مناطق امن منتقل کردند، امدادگران با کمک دستگاه پمپاژ، آب تجمیع شده در ۲۹۲ واحد مسکونی را تخلیه کردند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: ۵۵ دستگاه چادر، ۶۸۴ تخته پتو، ۲۹۵ تخته موکت، ۲۰۶۶ کیلوگرم نایلون، ٢۴٠ بسته غذایی، ۹۵۸ قوطی کنسرو، ۱۹۴ قرص نان و ۵۴۰ کیلوگرم برنج بین افراد متأثر از سیل و آب‌گرفتگی توزیع شد.

کد خبر 748627

دیگر خبرها

  • برگزاری مانور تیم سحر هلال احمر در قزوین
  • آماده باش نیروهای هلال احمر بوشهر در پی اعلام هشدار سیل
  • یک کشته در حادثه برخورد چند دستگاه خودرو در استان قزوین 
  • گام سوم طرح یاس در اردبیل اجرا می‌شود
  • ۱۱۰ دندانپزشک آماده ارائه خدمات به نیازمندان زنجانی
  • امداد رسانی هلال احمر به نوجوان قطع عضو شده
  • امداد رسانی به نوجوان قطع عضو شده
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی
  • بهره مندی بیش از ۴۸۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی از خدمات امدادی هلال احمر
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد