Web Analytics Made Easy - Statcounter

این رویکرد ایده‌ای بد است. با آن‌که توافق هسته‌ای کامل نیست و تحقیقات هسته‌ای ایران را متوقف نمی‌کند، بلکه محدودیت آن‌را برای چند سالی فراهم می‌کند اما باز هم خیلی بهتر از هیچ است. این در حالی است که پیش از توافق، تهران کمتر از یک سال با ساخت سلاح اتمی که اسرائیل و عربستان سعودی را تهدید می‌کردند، فاصله داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال با تشکر از این توافق، این مشکل دست‌کم به تعویق افتاده است نشریه آمریکایی نوشت: پاره کردن توافق از سوی ترامپ منجر به سقوط نظام ایران که سرانش دشمن آمریکا هستند، نخواهد شد.به گزارش نامه نیوز به نقل از فارس ، نشریه آمریکایی «دالاس نیوز» در گزارشی ضمن انتقاد از رویکرد رئیس جمهور آمریکا درباره توافق هسته‌ای با ایران و عجیب و غریب نامیدن آن نوشت: «دونالد ترامپ» در ماه اکتبر قصد دارد ایران را ناقض توافق هسته‌ای سال 2015 اعلام کند، تصمیمی که این امکان را به آمریکا داده تا مجازات‌های سخت اقتصادی را برای هرکسی که با تهران تجارت می‌کند، دوباره اعمال کند.این نشریه ادامه داد: این رویکرد ایده‌ای بد است. با آن‌که توافق هسته‌ای کامل نیست و تحقیقات هسته‌ای ایران را متوقف نمی‌کند، بلکه محدودیت آن‌را برای چند سالی فراهم می‌کند اما باز هم خیلی بهتر از هیچ است. این در حالی است که پیش از توافق، تهران کمتر از یک سال با ساخت سلاح اتمی که اسرائیل و عربستان سعودی را تهدید می‌کردند، فاصله داشت. حال با تشکر از این توافق، این مشکل دست‌کم به تعویق افتاده است.دالاس نیوز نوشت: البته این روند ترامپ را از این‌که توافق را «بدترین معامله» بنامد، متوقف نمی‌کند. اما مهمترین لحظه‌ برای تصمیم گیری او در ماه اکتبر خواهد بود، یعنی زمانی‌که مجبور است به کنگره پیروی ایران از توافق را اعلام کند.دالاس نیوز با انتقاد از تصمیم محتمل ترامپ در اعلام عدم پیروی تهران از توافق هسته‌ای نوشت: رویکرد ترامپ در سیاست خارجی عجیب و غریب است یعنی اولین حکم اعلام شده و سپس شواهد و مدارک آن اعلام می‌شود. اقدامی که به طور محتمل کارایی ندارد و هیچ‌کدام از پنج کشور دیگر حاضر در مذاکرات اتمی سال 2015 با ترامپ همراه نمی‌شوند.در نتیجه، اگر ترامپ در ماه اکتبر اعلام کند که ایران در حال نقض توافق است، انگلیس، آلمان و فرانسه «او و نه تهران» را به خاطر پیامدهای این ماجرا مقصر خواهد شناخت. همچنین این اقدام مانعی بزرگ برای مرحله بعدی است که آمریکا می‌خواهد مجددا تحریم اقتصادی را در مورد تجارت شرکت‌های خارجی با ایران وضع کند.بر این اساس، اگر آمریکا به عنوان مسئول شکست این توافق در نظر گرفته شود کشورهای دیگر ممکن است از همراهی با تحریم‌های یکجانبه ترامپ سرباز زنند و در نتیجه‌ تحریم‌ها را بی‌اثر خواهند ساخت.دالاس نیوز با اشاره به خطاهای ترامپ در بهره بردن از توافق اتمی با ایران نوشت: گزینه‌ای به نام دیپلماسی وجود دارد که رئیس جمهور می‌توانست از آن استفاده کند. او می‌توانست برای اجرای سختگیرانه‌تر توافق هسته‌ای، با محدودیت‌هایی که ایران در مسیر دسترسی بازرسان بین المللی به پایگاه‌های نظامی خود قرار داده، بر این کشور فشار آورد. او می‌توانست تحریم‌های بین المللی قویتری را علیه ایران بابت آزمایش موشکی این کشور که در توافق منظور نشده، دنبال کند. او همچنین می‌توانست مذاکرات برای توافقی جدید جهت حفظ محدودیت بر برنامه هسته‌ای ایران که پس از سال 2026 آغاز می‌شود را شروع نماید اما رئیس‌جمهور این گزینه‌ها را باوجود ارائه از سوی مشاورانش دنبال نکرده است.در انتهای این گزارش آمده است: پاره کردن توافق سقوط حکومت ایران که اکثر سران حاکمش دشمن ایالات متحده هستند را موجب نخواهد شد اما باعث برخورد بین دولت ترامپ و بسیاری از کشورهای جهان از جمله چین، روسیه و متحدان آمریکا در اروپا شده و احتمالا برنده عجیب و غریب آن نیز «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه خواهد بود.

منبع: نامه نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namehnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نامه نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۱۵۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش ایلان ماسک به توافق بلندمدت آمریکا با اوکراین

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری ایتارتاس از نیویورک، ایلان ماسک کارآفرین آمریکایی گفت برنامه‌های ارائه شده برای یک توافقنامه امنیتی جهت تضمین حمایت از اوکراین برای ده سال آینده «دیوانگی» است.

ماسک اظهار داشت: «این دیوانگی است. جنگ ابدی (است)».

پیش از این، دیوید ساکس، کارآفرین دیگر آمریکایی در شبکه ایکس نوشت «اوکراین در حال کار بر روی یک توافقنامه امنیتی با آمریکا است که حمایت این کشور را برای ده سال آینده تضمین خواهد کرد».

به گفته وی، کمک ۶۱ میلیارد دلاری که واشنگتن اخیرا تائید کرده است، «فقط آغاز کار بود».

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین پیشتر گفته بود که مقامات اوکراینی و آمریکایی در حال بحث در مورد میزان کمک‌های نظامی و مالی به کی یف برای ده سال آینده به عنوان بخشی از مذاکرات بر سر یک توافقنامه امنیتی دوجانبه هستند.

 

دیگر خبرها

  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • «رافائل گروسی» به ایران سفر می کند
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • حکومت‌های منطقه با جبهه مقاومت همراهی کنند
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • تحمیل ضرر به کی‌اف‌سی آمریکا در مالزی برای حمایت از غزه
  • واکنش ایلان ماسک به توافق بلندمدت آمریکا با اوکراین
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا