Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان از تحصیل 1400 دانشجو در 47 رشته این دانشگاه خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، عثمان باقدم رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگارکرددانشاظهار داشت: در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان دارای 9 رشته کاردانی پیوسته, 13 رشته کاردانی ناپیوسته, 14 رشته کارشناسی ناپیوسته, 9 رشته کارشناسی پیوسته و در نهایت 2 رشته کارشناسی ارشد می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر باقدم با بیان اینکه بیش از 90 درصد از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان دانشجوی دکترا هستند ادامه داد: در حال حاضر 28 عضو هیات علمی, 109 استاد حق التدریسی و 7 استادیار, دانشجویان را در امر آموزش همراهی می کنند.

وی تصریح کرد: برای سال تحصیلی جدید, رشته جدیدی راه اندازی نکردیم و فعلا برنامه ای هم برای ایجاد رشته جدید نداریم چرا که امسال با مشکلاتی که بین وزارت علوم و دانشگاه آزاد ایجاد شد 5 رشته ارشد این واحد حذف شد و متاسفانه امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان فقط در دو رشته مقطع ارشد دانشجو پذیرش می کنیم.


رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان با اشاره به امکانات خوب آمورشی در این دانشگاه گفت: در این دانشگاه 12 کارگاه و آزمایشگاه پیشرفته, سالن ورزشی و چمن ورزشی, سالن آمفی تئاتر با ظرفیت 600 نفر, سایت های مختلف کامپیوتر وجود دارد و کل کلاس ها و محوطه دانشگاه به اینترنت وایرلس وصل است که دانشجویان به راحتی می توانند از آن استفاده کنند.

وی یادآور شد: کتابخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان بزرگترین کتابخانه در شهرستان مریوان است که حدود 14 هزار جلد کتاب در آن وجود دارد و تمام دانشجویان می توانند از این ظرفیت استفاده کنند.

دکتر عثمان باقدم تصریح کرد: با توجه به امکاناتی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان وجود دارد این دانشگاه ظرفیت پذیرش 5 الی 7 هزار دانشجو را دارد اما متاسفانه ما فقط 1400 دانشجو داریم و اکثر صندلی های این واحد خالی است.

وی به راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناور و کارآفرین در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان اشاره کرد و گفت: هدف از ایجاد مرکز رشد واحد مریوان, گسترش واحدهای صنایع کوچک و متوسط فنی و تحقیقاتی، افزایش بازدهی نیروی کار بالقوه ، کمک به جذب بیشتر صاحبان ایده و فارغ التحصیلان دانشگاهی در بازار کار و ایجاد اشتغال است.


رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان تاکید کرد: در مرکز رشد واحدهای فناور و کارآفرین این دانشگاه, هر شهروند مریوانی و سروآبادی, چه دانشجو و چه غیر دانشجو , چه باسواد و چه بیسواد اگر طرح و ایده ای داشته باشد می تواند با حضور در این مرکز هم طرح خود را با مشاوره گرفتن از اساتید متخصص و مرتبط به تولید برساند و هم اولین محصول خود را به این مرکز بفروشد.


رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان گفت: از سال 76 که استارت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان زده شده است تا امروز بیش از 2 هزار دانشجو از این واحد فارغ التحصیل شده اند.


وی تصریح کرد: وجود دانشگاه یکی از لازمه ها و مولفه های پیشرفت جوامع بشری است و به گفته اکثر مسئولان, دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان مریوان مایه پیشرفت های علمی و فرهنگی زیادی در شهرستان مریوان بوده است و این دانشگاه میزبان تعداد زیادی از مراسمات اجتماعی و فرهنگی در مریوان بوده است.


عثمان باقدم در پایان ضمن تشکر از زحمات دکتر کیانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان گفت: راه اندازی این واحد دانشگاهی و پیشرفت های امروز این واحد را مرهون تلاش‌های دکتر کیانی هستیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۱۶۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران:در حاشیه اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی که به میزبانی چالوس گفت: در این اجلاسیه در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت گرفت تا با ایجاد ساز و کار‌های مناسب، کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد را جبران کنیم.

سید عبدالله میرغیاثی با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است که با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده ، افزود: همه ما در برابر این سند به عنوان یک سند بالادستی مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکرد‌های تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را بر اساس این سند پیش ببریم.

میرغیاثی با بیان اینکه مازندران استانی حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالاست، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحد‌های مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

وی ادامه داد: اولین گامی که در استان و در راستای سند تحول برداشتیم این که تلاش شد، در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحد‌های دانشگاهی را برای یک بار به عنوان تشکیل هیأت رئیسه داشته باشیم و با رؤسای واحد‌های دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار کنیم.

میرغیاثی تصریح کرد: ما بر اساس ظرفیت هر یک از واحد‌های دانشگاهی برنامه ریزی داریم تا بتوانیم وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران را به درجه مطلوب و مقبول برسانیم.

وی همچنین درباره اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی با اشاره به برگزاری این اجلاسیه به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی،خاطرنشان کرد: در این اجلاسیه بحث اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی بعنوان ضرورت مورد بررسی قرار گرفت ، زیرا در جامعه‌ای که در آن علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

دیگر خبرها

  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری