Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@10:35:22 GMT

مشاغل سخت و کم درآمد در شهرهای بزرگ سهم جوانان گمیشانی

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۲۲۶۲۵

مشاغل سخت و کم درآمد در شهرهای بزرگ سهم جوانان گمیشانی

بیکاری در همه شهرهای کشورمان هست مختخص گمیشان ما نیست ولی مهاجرت برای شغلهای بسیار ساده مثل کارگری و چوپانی و در بهترین حالت نگهبانی از منازل و کارگاهها غصه پردرد جوانان شهر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازساحل گمیشان ،مساله اشتغال جوانان آنقدر با اهمیت و مهم است که هر توضیحی در این زمینه گزافه گویی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیکاری شاید درد مشترک خیلی از جوانان کشور باشد ولی در گمیشان اوضاع خیلی متفاوت است.

متفاوت چون هم میزان جوانان بیکارش بسیار بیشتر از دیگر شهرهاست و باز متفاوت و این بار غم انگیز و آن هم مهاجرت برای حداقل درآمد است .

مهاجرت اصلا بد نیست مثل جوانی که موقتا برای کسب تحصیل و علم مهاجرت می کند و با کسب مهارت موفق و امیدوار به شهرش برمی گردد.

آمار مرگ و میر جوانان گمیشانی به دلیل پرت شدن از داربست های ساختمان سازی بسیار نگران کننده است

متاسفانه هرازگاهی میشنویم جوانی در تهران از داربست پرت شد و جان باخت از خطر مشاغل این چنینی که بگذریم نگرانی خانواده ها برای خطراتی که یک جوان مجرد را در دیار غربت تهدید می کند نمی توان نادیده گرفت.

اراز محمد تنها دوسه روز است که ازدواج کرده اما مجبور است تازه عروسش را تنها بگذارد و برای چوپانی به بهشهر برود و تنها ماهی یکی دو بار می تواند به همسرش سر بزند دوری محمد و همسرش را آزار می دهد.

محمدامین نگهبان یک کارگاه کوچک در اطراف تهران است.او هم شرایط اجاره دادن و بردن همسر و فرزندش را در کنار خود ندارد، محمد امین 20 روزی است که پدر شده اما مجبور است همسر و فرزنش را تنها بگذارد و برود تا کارش را از دست ندهد.

رنج هایی که می شنویم فقط می شنویم درکشان بسیار سخت است

گمیشان شهرستانی ثروتمند اما فقیر است پر است از پتانسیل های بزرگ از پرورش آبزیان و میگو گرفته تا پرورش شتر و احداث باغات میوه و گیاهان دارویی کمیاب ، پر از نیروی انسانی کار و جاذبه های گردشگری ناب و از همه این ها مهمتر شهرستانی با امنیت بسیار بالا.

ثروتمند فقیر را دریابید و گنج های پنهانش را ظاهر کنید

مقصر تمام کسانی هستند که می توانند کاری بکنند و دست بی کفایت شان را بر روی دست بی مسئولیتی شان گذاشته و تماشا می کنند.

همه مسئولین را به یک چوب نمی رانیم ولی مسئول بی مسئولیت، خیّری که می تواند برای اشتغال کاری کند ولی ترجیح می دهد فقط در جاهای دیگر هزینه کند، سرمایه گذار بومی که سرمایه اش را به خارج از شهرستان می برد و از همه مهمتر جوانانی که امید را در دلشان کشته اند همه در به وجود آمدن این وضعیت مقصرند.

تصاویر کوچکی از ثروتهای گمیشان

خانه های تاریخی گمیشان

گلفشان گمیشان

نالاب بین المللی گمیشان

پرورش شتر

باغات گمیشان

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۲۲۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الگوی مهاجرت و گسترش گله‌های میگو در آب‌های استان بوشهر شناسایی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهناز ربانی‌ها، استادیار مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور درباره طرح پژوهشی خود با عنوان «بررسی الگوی مهاجرت و گشترش گله‌های میگو در آب‌های استان بوشهر»توضیح داد: همه‌ساله برداشت از ذخایر میگو در صیدگاه‌های خلیج فارس توسط تعداد زیادی از شناور‌های سنتی و صنعتی انجام می‌شود. یکی از موضوعات مطرح در ارتباط با خصوصیات زیستی میگو‌ها، شناسایی زیستگاه‌ها و میزان ذخایر آن‌هاست. 

وی افزود: با توجه به نقش کلیدی ذخایر میگو از نظر بوم شناختی در اکوسیستم‌های دریایی به‌ویژه آبزیان کف‌زی و تأمین غذای بسیاری از گونه‌های تجاری کف‌زی، برداشت سالیانه از ذخایر این آبزیان و قرار داشتن میگو در شمار آبزیان کوتاه عمر، این موضوع اهمیت پیدا می‌کند که بررسی بهتری توسط محققان در ابعاد زیستی، بوم‌شناسی و ذخایر میگو انجام شود.

این پژوهشگر در ادامه بیان کرد: علاوه بر این، درجه حرارت آب یکی از اساسی‌ترین پارامتر‌های اقیانوس‌شناسی محسوب می‌شود. تغییرات زمانی و مکانی دمای آب، نقش مهمی در زندگی آبزیان دارد. دما نه‌تنها بر رفتار آبزیان اثر می‌گذارد، بلکه بر گردش آب و جریان‌های فراچاهنده نیز اثر می‌گذارد.

ربانی‌ها اشاره کرد: از طرفی، ‎میگو یکی از آبزیان کف‌زی است که بخش اعظم زندگی خود را در کف دریا و لایه‌های آب نزدیک به بستر دریا به سر می‌برد و دمای عمق آب نقش مهمی در رشد و بقای میگو دارد.

وی تصریح کرد: دمای عمق و دمای سطحی آب، دو پارامتر مهم در رشد میگو است؛ لذا در این پژوهش به منظور پهنه‌بندی ذخایر میگو از داده‌های ماهواره‌ای دمای سطحی آب و کلروفیل، استفاده شد.

این پژوهشگرادامه داد: ارتقای سیستم مدیریت و برنامه‌ریزی منابع شیلاتی در آب‌های جنوب کشور و بهینه‌سازی مدیریت ذخایر میگو در خلیج فارس با استفاده از سامانه سنجش از راه دور از جمله اهدافی بود که در این تحقیق دنبال شد. همچنین ما در این طرح پژوهشی به دنبال بررسی الگوی مهاجرت و گسترش گله‌های میگو در آب‌های استان بوشهر با استفاده از اطلاعات ماهواره‌ای و تعمیم آن به آب‌های شمالی خلیج فارس بودیم که خوشبختانه این اهداف محقق شد.

وی در پایان اضافه کرد: نمونه‌برداری میدانی از میگو در این تحقیق، یک مشکل اساسی بود و هزینه‌های زیادی را برای انجام آن متحمل شدم با این حال، این تحقیق به نتیجه رسید و نتایج آن در ژورنال‌های معتبر علمی به چاپ رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • هشدار جدی سازمان ملی مهاجرت به مهاجرین درباره پیامک سامانه «سهما» + جزئیات
  • روز کارگر فرصتی برای معرفی مشاغل خاص
  • استادانی که جلوی مهاجرت دانشجویان را می گیرند
  • یونس فضلی مسئول کوکیوان فدراسیون تکواندو کانادا شد
  • ارسال پیامک از سامانه سهما به اتباع مجاز
  • الگوی مهاجرت و گسترش گله‌های میگو در آب‌های استان بوشهر شناسایی شد
  • 5 چالش اصلی کسب و کارهای کوچک