Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، رضا سعیدی ظهر امروز در دومین کارگاه آموزشی رابطین کنسولی دانشگاه‌های خراسان رضوی، جنوبی و شمالی که در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) برگزار شد، گفت: در جذب دانشجوی خارجی موفق بوده‌ایم اما نسبت به سطح جهانی در زمینه جذب دانشجوی خارجی وضعیت مناسبی نداریم.
وی با اشاره به وجود 600 هزار دانشجو در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) ابراز کرد: کمتر از 5 درصد دانشجویان دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) را دانشجویان خارجی تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ریاست دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) ادامه داد: در سال گذشته 300 دانشجو و امسال نیز 400 دانشجو خارجی در این دانشگاه مشغول به تحصیل می‌شوند.
سعیدی گفت: اکنون توریسم و گردشگری علمی در جهان مطرح است و طبق گزارش اقتصاددانان جذب دانشجوی خارجی درآمدی بالاتر از نفت را برای کشور مبدا به همراه دارد.
وی با بیان اینکه توسعه علمی و جذب دانشجوی خارجی از دیدگاه اقتصادی موثر است ابراز کرد: در حالی که بسیاری از صنایع با آسیب‌هایی همراه هستند و ممکن است ورشکستگی را به دنبال داشته باشد، اما توسعه گردشگری علمی درآمد پایداری را به همراه دارد.
ریاست دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) زمینه‌سازی سرمایه‌گذاری برای توسعه و جذب دانشجوی خارجی را ضروری دانست و بیان کرد: بحث فرهنگی تبادل علمی نیز در صنعت توسعه علمی مطرح است.
سعیدی با بیان اینکه دانشجویان سایر کشورها برای تحصیل در بسیاری از دانشگاه‌های خارجی حضور دارند، گفت: دربسیاری از کشورها مانند انگلیس و آمریکا دانشجویان سایر کشورها که مغزهای علمی آن کشور هستند در این دانشگاه تحصیل می‌کنند.
ریاست دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) افزود: بسیاری از دانشجویان خارجی که رئیس جمهور، وزیر و نمایندگان مجلس می‌شوند در دانشگاه مبدا پرورش می‌یابند.
سعیدی دیدگاه امنیتی تحصیل دانشجوی خارجی را تحسین کرد و افزود: 2800 دانشگاه در کشور راه‌اندازی شده است و معضل صندلی خالی مطرح است و اکنون 500 هزار صندلی خالی در کشور وجود دارد.
وی وجود دانشجوی خارجی یک تبلیغ برای کشور مبدا محسوب می‌شود و لازمه آن این است که بسترسازی شود و اگر دانشجویان خارجی راضی از کشور بروند آنگاه سایر دانشجویان خارجی نیز به این کشور جذب می‌شوند.

انتهای پیام/ذ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۲۳۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به این دانشگاه برای نخستین‌بار در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده امروز -دوشنبه دهم اردیبهشت- در نشست با محمدرضا حسنی آهنگر، رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) اظهار کرد: در حوزه‌های پژوهشی و علمی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) رشد خوبی داشته و در آخرین رتبه‌بندی تایمز این دانشگاه رتبه سوم دانشگاه‌های جامع کشور و رتبه نهم دانشگاه‌های کل کشور را کسب کرده است.

وی افزود: در حوزه دانشگاه‌های قاره آسیا نیز دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) در رتبه‌های ۲۰۰ تا ۲۵۰ قرار دارد که رتبه‌بندی دقیق آن نیز به زودی اعلام خواهد شد و این رتبه در طول دوران فعالیت این دانشگاه کم‌نظیر بوده است.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با بیان اینکه در حوزه بین‌المللی رشد خوبی در جذب دانشجویان خارجی و تنوع رشته‌ها داشتیم، خاطرنشان کرد: در حوزه فعالیت‌های بین‌المللی در اتحادیه مختلف علمی به ویژه شبکه آموزشی اروپایی اراسموس، کشورهای جاده ابریشم، اتحادیه خزر و اتحادیه کشورهای اسلامی فعال شدیم. برای نمونه بخش دانشجویی اتحادیه کشورهای خزر را به عهده گرفتیم.

قاسم‌زاده از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) خبر داد و تاکید کرد: در حال حاضر ۱۱ نفر دانشمند یک‌درصدی (جزو یک‌درصد دانشمندان برتر جهان) در این دانشگاه داریم که چند نفر از مدیران نیز جزو همین دانشمندان یک‌درصدی هستند، همچنین در جایزه ملی ثریا در چهار رشته و حوزه جوایز به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) رسید.

وی با اشاره به طراحی و اجرای برنامه تحول پژوهشی و علمی در این دانشگاه ادامه داد: در حوزه‌های توسعه کشاورزی کم‌آب‌بر، فلزات غیرکانی و شیشه، چشمه نور (شتابگرها)، ایران‌شناسی، هوش مصنوعی و فن‌آوری‌های نو مأموریت‌های ملی ویژه به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی واگذار شده است.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از کسب رتبه دوم کشوری توسط تیم رباتیک این دانشگاه خبر داد و گفت: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم ۱۰ رشته آموزشی و علمی جدید در این دانشگاه راه‌اندازی شده که عمده آنها در سطح ارشد و دکتری قرار دارند. رشته‌های شتابگر ذرات و علم داده‌ها هم از رشته‌های انحصاری دانشگاه به حساب می‌آیند.

قاسم‌زاده با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) اضافه کرد: دانشگاه امام‌حسین (ع) در رتبه‌بندی جایگاه دوم دانشگاه‌های کشور را به دست آورده که افتخار ارزشمندی برای دانشگاه امام‌حسین (ع) محسوب می‌شود که دانشگاه نمونه و تراز انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه امام‌حسین (ع) الگوی دانشگاه‌های حکمت‌بنیان به شمار می‌رود، گفت: بازدید از دانشگاه امام‌حسین (ع) و تماشای دستاوردهای این دانشگاه در دستور کار ما قرار دارد که یکی از اردوهای دیدنی راهیان پیشرفت ما خواهد بود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اجرای طرح بانوی اسوه را از طرح‌های فرهنگی مهم این دانشگاه دانست و تاکید کرد: این طرح برای نخستین بار در سه حوزه دانشجویی، کارمندی و استادی نخستین‌بار در دانشگاه ما طراحی و به وزارت علوم ابلاغ و در نهایت اجرا شد.

قاسم‌زاده ادامه داد: امسال هم برای نخستین‌بار از استادان بین‌المللی برتر تقدیر می‌کنیم که در این برنامه استاد برتر حوزه بین‌الملل را معرفی می‌کنیم تا انگیزه‌ای شود که اساتید با توجه به رسالت دانشگاه فعالیت داشته باشند.

وی از فعالیت ۴۰ استاد تمام در این دانشگاه خبر داد و گفت: در واقع ۱۸۰ نفر دانشیار داریم و بقیه اساتید ما استاد تمام به حساب می‌آیند. پیش از دولت سیزدهم ۱۳ مربی داشتیم که تعداد آنها به چهار نفر کاهش یافته است.

کد خبر 749049

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی، رتبه دوم کشور در جذب نخبگان به دانشگاه فرهنگیان
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • برگزاری تجمع دانشجویی «تا مسجدالاقصی» در قزوین
  • دانشگاه جای رفتارهای وحشیانه با دانشجویان و اعضای هیات علمی نیست
  • تجمع جامعه دانشگاهی مشهد در محکومیت برخورد با حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا 
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی