Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدرضا فقیهی، رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان عصر امروز سه‌شنبه ۱۷ مردادماه جاری، در همایش هفدهمین دوره عتبات دانشگاهیان؛ ویژه زائران دانشگاهی استان تهران که در دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار شد، در سخنانی گفت: در دوره هفدهم، بیش از ۹۶ هزار نفر ثبت‌نام کردند که از این میان ۱۴ هزار نفر نامشان در قرعه‌کشی درآمد، این شانس نیست، نظام الهی علت و معلول است، این انتخاب حتما نتیجه کار نیکی است که انجام داده‌اید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:افراد زیادی هستند که پول دارند، اما نمی‌توانند به عتبات بروند

فقیهی گفت: نخستین پاسخ به این پرسش که در سفر عتبات چه کنیم؟ آن است که اولا پیش از سفر، شناخت و معرفت را افزایش دهیم، همچنین آمادگی معنوی پیش از سفر پیدا کنیم.

فقیهی افزود: خداحافظی و حلالیت طلبیدن پیش از سفر، دقت در ادای نماز اول وقت و همراهی و همدلی در طول سفر به عتبات، از دیگر مواردی است که باید برای آمادگی این سفر رعایت و آنها را تمرین کرد.

وی با تاکید بر اینکه در این سفر حتما روزی یک صفحه زیارت جامعه کبیره بخوانید، گفت: نزدیک به ۴۰۰ ویژگی برای ائمه در زیارت جامعه کبیره ذکر شده است که امام حسین(ع) در مقایسه با سایر ائمه، از ویژگی‌های منحصر به فردتری برخوردار است.

وی با اشاره به ویژگی‌های منحصر به فرد امام حسین(ع)، افزود: ۱۲۴ هزار پیغمبر زائر امام حسین‌اند، توبه حضرت آدم(ع) و حوا(ع) به واسطه گریه بر ابی عبدالله پذیرفته شد.

وی ادامه داد: تربیت امام حسین(ع) امنیت و شفا با خود همراه دارد. تنها امامی که نماز در حرم ایشان، همانند نماز خواندن در کعبه، مسجد النبی(ص) و کوفه، کامل است، حرم حضرت امام حسین(ع) است. هیچ امامی زیارت اربعین ندارد و امام حسین(ع) تنها امامی است که زیارت اربعین دارد.

فقیهی با اشاره به آثار دنیوی و اخروی زیارت امام حسین(ع)، بیان کرد: در روایت است که با زیارت امام حسین(ع)، اندوه انسان برطرف می‌شود، حاجتش برآورده می‌شود، گناهش بخشیده می‌شود، عمرش طولانی می‌شود و روزی‌اش گسترده می‌شود. در این سفر از خداوند هم رزق معنوی و هم رزق مادی بخواهیم و از او کم نخواهیم، بهتر است حاجات خود را پیش از سفر بنویسید.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان با بیان اینکه کاروان‌های دانشگاهیان، تفاوت با کاروان‌های دیگر دارند، اظهار کرد: برنامه‌های مختلفی داریم که توصیه می‌کنم حتما بسته‌های فرهنگی را مطالعه کنید.

امضای تفاهم‌نامه با صندوق رفاه دانشجویان

یادآور می‌شود در حاشیه این همایش، تفاهم‌نامه اعطای وام عتبات دانشگاهیان با حضور رئیس صندوق رفاه دانشگاهیان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به امضا رسید.

این همایش ویژه زائرین اصلی و ذخیره استان تهران و به منظور آماده سازی دانشگاهیانی برگزار شد که در هفدهمین دوره عازم سفر معنوی عتبات می‌شوند.

از دیگر برنامه‌های این مراسم می‌توان به برپایی نمایشگاه عکس، پخش کلیپ، قرعه‌کشی مسابقه هشت بهشت و برگزاری مسابقه بین حاضرین در مراسم اشاره کرد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۲۴۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بانوان می‌توانند امام جماعت شوند؟ + نظرات مراجع تقلید

پخش زنده نماز جماعت ظهر به امامت یکی از بانوان در دبستان عترت لویزان در روز گذشته، سوالاتی را در فضای مجازی به همراه داشته که آیا امامت بانوان در نماز جماعت، صحیح است یا خیر؟ که به انتشار نظر مراجع عظام تقلید خواهیم پرداخت:

* حضرت آیت الله خامنه ای:

امامت زن در نماز جماعت فقط برای زنان جایز است.

* حضرت آیت الله سیستانی:

در صورتی که امام زن باشد احتیاط واجب آن است که امام زن در صف مأمومین باشد و از صف آن ها جلوتر نباشد.

* حضرت آیت الله مکارم شیرازی:

پیشنماز بودن زن برای زنان اشکالی ندارد.

* حضرت آیت الله نوری همدانی:

امامت زن برای زنان در صورتی که دارای شرایط نماز جماعت باشند، مانع ندارد.

* حضرت آیت الله وحید خراسانی:

امامت زن برای زن صحیح است.

* حضرت آیت الله شبیری زنجانی:

امامت زن بر زنان جایز است و بهتر است که در ردیف یکدیگر بایستند و امام جلوتر از دیگران نایستد.

دیگر خبرها

  • درگذشت امام جماعت مسجدی در اندونزی هنگام نماز صبح+ فیلم
  • حضرت ابراهیم یک پیامبر ویژه است
  • تجدید میثاق مسوولان حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (ره)
  • تجدید میثاق مسئولان حوزه حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (قدس سره)
  • آیا بانوان می‌توانند امام جماعت شوند؟ + نظرات مراجع تقلید
  • امام صادق (ع) در پی کسب و حفظ قدرت با هر شرایطی نبود
  • ماجرای متن حاج صادق آهنگران در نماز جمعه و پیامی که امام خمینی (ره) به او داد؟
  • ضرورت معرفت‌شناسی دقیق از سیره سیاسی امام صادق (ع)
  • ‌همه گرفتاری‌ها با نماز اول وقت برطرف می‌شود
  • غبارروبی و عطرافشانی ضریح مطهر حضرت معصومه (س) + تصاویر