Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-04-28@10:04:19 GMT

سلامت قلب با مصرف این میان وعده ها

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۲۶۱۹۱

سلامت قلب با مصرف این میان وعده ها

بسیارى از افراد از بیمارى هاى قلبى رنج مى برند ونگران موادغذایی مصرفى خود هستند ما به شما میان وعده اى را معرفى مى کنیم که سلامت قلب شما را تضمین مى کند.

 بیمارى هاى قلبى و سکته مغزى و قلبى یکى از شایع ترین علل مرگ و میر بشر در قرن اخیر است و افراد زیادى از این بیمارى رنج مى برند.

ما به شما میان وعده اى را معرفى مى کنیم که ویتامین ها و مواد مغذى بدن شما را تامین مى کند و از ابتلا به بیمارى هاى قلبى و سکته مغزى و قلبى پیشگیرى مى کند، این میان وعده یک پنکیک سالم و مغذى است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در زیر دستورالعمل این میان وعده یا پنکیک ضد سکته قلبى و مغزى ذکر شده است.

دستورالعمل میان وعده سالم براى بیماران قلبى:

نصف فنجان موز خرد شده
2 عدد تخم مرغ
دستورالعمل ها:

موز و تخم مرغ را در یک کاسه قرار بریزید و خوب هم بزنید سپس یک چهارم مخلوط را در یک تابه بر روی حرارت بریزید سپس هنگامی که مواد شروع به حباب زدن کردند پنکیک داخل تابه را بر گردانید تا کمى روى دیگر آن برشته شود سپس با باقى مواد نیز همین کار را انجام دهید این میزان مایع خمیر براى پخت ٤ پنکیک کافى است ، این پنکیک میان وعده دارای دو ماده مفید و سالم است که می تواند سلامت قلب را بهبود بخشد و به کاهش وزن نیز کمک کند.

اغلب براى خوش طعم شدن پنکیک از برخى موادغذایی با عنوان چاشنى و افزودنى استفاده مى شود.

در زیر چند افزودنى و چاشنى خوش طعم و مفید معرفى مى کنیم:

کره بادام زمینى: این کره حاوى چربی خوب و سالم، پروتئین و فیبر است و طعم منحصربه فردى به پنکیک شما مى دهد.

کره بادام زمینی با عسل: این کره شیرین جایگزین شیرین کننده مصنوعى است.

عسل یک منبع عالی از منیزیم است و مزایاى زیادى براى سلامت بدن دارد و طعم شیرینى به پنکیک مى دهد.

زغال اخته: میوه اى کالری کم بوده و حاوى آنتی اکسیدان و کاهنده فشار خون است.

کاکائو: شکلات تلخ براى سلامتى مفید بوده و سیستم ایمنى بدن را تقویت کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته قلبى و مغزى را کاهش مى دهد و با ترکیب با موز طعم بسیار خوبى به پنکیک شما مى دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۲۶۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، خطرات و تهدیدات مصرف خودسرانه داروهایی که بدون نسخه هم بفروش می‌رسند (داروهای OTC) را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر راضیه کشاورز ملکی با اشاره به هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه فضای مجازی، عدم‌اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی را از دلایل موثر در مصرف بالای داروهایی دانست که بدون نسخه هم بفروش می‌رسند.

به گفته وی، این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده، تاثیر بیشتر و بهبودی سریعتر است، یک باور غلط می باشد و هیچوقت نباید داروهای OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوزهای بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده، استفاده کرد. اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد و اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه داروهای OTC ادامه پیدا کند، حتما عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

این کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سلامت غذا و دارو همچنین توجه به فرهنگ‌سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه‌ شده، طولانی‌تر از زمان توصیه‌شده و بدون توجه به هشدارها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این داروها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این‌باره آموزش‌های دقیق و فرهنگسازی داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مردم نباید تصور کنند که این داروها خطرات و عوارض کمی دارند. مهم نحوه مصرف آنهاست که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز ملکی خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو براساس دستورالعمل‌های روی برچسب، طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروسازی که در داروخانه حضور دارد، می باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • افشای جزئیات توافق شکست خورده میان روسیه و اوکراین
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • علم گرفتار سانسور و تبعیض رسانه‌ای/ وقتی اسمی از دانشمندان آسیایی و آفریقایی به میان نمی‌آید
  • آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • ۲۰ دلیل برای این‌که تخم‌مرغ و پنیر را باهم نخورید
  • تجلیل از فعالان و سفیران سلامت دانش آموزی آذربایجان غربی