Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - غلامحسين کرباسچي که چندي قبل گفته بود قاليباف کم‌کاري کرد! به تازگي اينطور مي‌گويد که قاليباف زير نظر شوراي شهر هم کار نکرده است.

سرويس سياست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشي روزانه در لابه‌لاي اخبار و مطالب رسانه‌هاي کشور است. ما درباره اين خوانش البته تحليل‌ها و پيشينه‌هايي را نيز در اختيار مخاطبان محترم مي‌گذاريم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

7:30 هر روز با بسته ويژه خبري-تحليلي مشرق همراه باشيد.

***

ما اصلاح‌طلبان هيچ‌گونه وابستگي به روحاني نداريم!

«علي صوفي»، از وزراي دولت اصلاحات و عضو شورايعالي سياست‌گاري اصلاح‌طلبان در بخشي از مصاحبه خود با شماره سه‌شنبه گذشته روزنامه آرمان امروز گفته است:
«جريان سياسي که موجب پيروزي رئيس‌جمهور شده است، هيچ‌گونه وابستگي به روحاني ندارد. جريان اصلاحات به لحاظ سياسي جريان مستقلي از روحاني است و تنها در دو انتخابات رياست‌جمهوري گذشته از روحاني حمايت کرده است، در نتيجه تنها خوش‌عهدي و بدعهدي از روحاني باقي ‌خواهد ماند. اصلاح‌طلبان جريان سياسي قدرتمندي هستند و مردم نيز به اين جريان نظر مثبت نشان داده‌اند. در جريان انتخابات اخير همراهي روحاني با مواضع اصلاح‌طلبان موجب شد مردم، جريان اصلاحات و روحاني را به يک چشم نگاه کرده و به روحاني رأي دهند.»
او همچنين تصريح مي‌کند:
زمينه توليد گفتمان براي روحاني وجود ندارد و بعيد است که رئيس‌جمهور بخواهد به عنوان يک گفتمان مستقل در سپهر سياسي ايران حضور داشته باشد. آقاي روحاني تنها به دنبال اين است که از ميزان مخالفت‌ها بکاهد.[1]

*از قبل از انتخابات نيز پيش‌بيني مي‌شد که اصلاح‌طلبان روزي وابستگي خود و آقاي روحاني را انکار کنند.
مقوله‌اي که اگرچه اکنون از زبان يک اصلاح‌طلب ستادي ابراز شده است اما ديري نمي‌پايد که از زبان دولتي‌ها هم علناً شنيده خواهد شد.
تحليل‌هاي آينده‌نگر اينطور مي‌گويند که آنچه که در کلام علي صوفي افشا شده است تنها دود برآمده از يک آتشفشان بزرگ است و بايد منتظر روزهاي داغ‌تري ميان روحاني و اصلاح‌طلبان بود.
روزهايي که حتي اگر روحاني کابينه‌اي متشکل از فرشتگان هم تشکيل مي‌داد اما فرارسيدن آن روزها سرشتي محتوم بود زيرا اصلاح‌طلبان مدت‌هاست که تصميم خود را براي «طلاق سياسي» از روحاني گرفته‌اند.
ماجراي طلاق سياسي جريان خاص از روحاني ناظر به دو انتخابات 98 و 1400 طراحي شده است. با اين مزاج که در موسم اين دو انتخابات، کم‌کاري‌ها و ضعف‌هاي عمده دولت دوازدهم از سوي اصلاح‌طلبان بعنوان حاصل فعاليت اصولگرايان و معتدلين به مردم معرفي خواهد شد و چهره‌هاي اين جريان خاص سياسي در ادامه تلاش خواهند کرد که خود را به عنوان ناجي وضع موجود از ميان سه طيف حاضر در سپهر سياسي کشور جلوه دهند.
اين در حالي است که اصلاح‌طلبان و آقاي روحاني «لاله و لادن» هستند و جدايي خودخواسته يا ناخواسته آنها از يکديگر، احتمال سرنوشتي خطرناک براي هر دو رقم خواهد زد.
اظهارات صوفي در حالي است که عبدالواحد موسوي لاري به تازگي گفته بود: قاعدتا اصلاح‌طلبان و رئيس جمهوري با هم مرتبط هستند و از همديگر جدا نمي‌شوند؛ حتي اگر انتقادي هم داشته باشند به صورت دوستانه مطرح مي‌کنند.[2]
وبلاگ مشرق، از ماه‌هاي پيش از انتخابات درباره فرايند جدايي اصلاح‌طلبان از روحاني و انکار شدن حمايت‌هاي تمام‌قد اصلاح‌طلبان از گفتمان رئيس‌جمهور، تحليل‌هاي مفصلي را به مخاطبان محترم ارائه کرده است.[3] – [4]

***

امان‌نامه جريان خاص براي رحماني‌فضلي به شرط «ارائه تضمين»

محمد کيانوش‌راد، از نمايندگان مستعفي مجلس ششم و از فعالان اصلاح‌طلب اخيراً طي يادداشتي در روزنامه آرمان امروز و در اشاره به معرفي «عبدالرضا رحماني‌فضلي» به عنوان وزير کشور دولت دوازدهم از سوي رئيس‌جمهور روحاني نوشت: به‌رغم هجمه‌هاي فعلي عليه رحماني فضلي، معرفي مجدد ايشان براي وزارت کشور، در صورتي که در بدنه مياني استانداري‌ها و فرمانداري‌ها تغييرات موثري در جهت تجلي رأي مردم مشاهده شود، مي‌تواند قابل قبول باشد.
او افزوده است:
«در صورت معرفي مجدد وزير کشور فعلي، ارائه تضمين‌هاي لازم جهت اصلاح برخي از جايگاه‌هاي سياسي ضروري است. وزارت کشور يک وزارتخانه سياسي است و بدون ترديد مجموعه فرمانداران و استانداران با حفظ رويه اعتدالي مي‌توانند در جهت کمک به دکتر روحاني گام‌هاي موثرتري بردارند.»[5]

*از صحبت‌هاي کيانوش‌راد مشخص نمي‌شود که رحماني‌فضلي بايد تضمين اشاره شده را به چه کسي بدهد اما با توجه به اماره‌هاي موجود مي‌توان نتيجه گرفت که اصلاح‌طلبان نسبت به اين تضمين احساس نياز شديدي مي‌کنند.
از طرفي مبرهن است که درخواست ارائه تضمين توسط سياسي‌ترين مقام وزارتي دولت، ايجاد کننده شائبه‌ها و فرضيات مختلفي از جمله احتمال خدشه در سلامت دو انتخابات پيش رو به نفع يک جريان سياسي خاص و يا زمينه‌سازي براي رخدادهاي شاذ سياسي در آينده است.
مقوله‌اي که تخلفات گسترده صورت گرفته در انتخابات اخير بر عمق نگراني‌ها درباره آن مي‌افزايد.
عبدالرضا رحماني‌فضلي طي 4 سال گذشته و بويژه در چند هفته اخير در آماج حملات مختلف اصلاح‌طلبان قرار داشته است و مشخص نيست که شخص او درباره فرجام اين بازي خطرناک چه نظري دارد؟!
وزارت کشور چندي قبل نسبت به انتقادات تند يکي از اصلاح‌طلبان از وزير کشور، بيانيه صادر کرده است.

***

کرباسچي «قاليباف» را رها نمي‌کند...

ايسنا گزارش داد: غلامحسين کرباسچي، دبير کل حزب کارگزاران سازندگي به تازگي در نشستي رسانه‌اي که در محل دفتر حزب برگزار شد، در اشاره به محمدباقر قاليباف گفته است:
«شهردار تهران در 12 سال گذشته زير نظر شوراي شهر کار نمي‌کرد، اگر شهرداري نقد مي‌شود صد برابر آن بايد شوراي شهر را نقد کرد. اميدواريم شوراي پنجم روسفيد بيرون بيايد.»[6]

*شوراي شهر تهران طي 12 سال گذشته در مقاطعي حتي رئيس اصلاح‌طلب(احمد مسجدجامعي) هم داشته است و هيچ محدوديت رسانه‌اي هم براي اعضاي اصلاح‌طلب و اصولگراي شوراي شهر و براي رسانه‌هاي کشور در پرداختن به اخبار شورا و شهرداري وجود نداشته است.
با اين اوصاف نمي‌دانيم کشف تازه آقاي کرباسچي مبني بر اينکه قاليباف زير نظر شوراي شهر کار نمي‌کرده! بر چه مبنايي طرح مي‌شود؟ چرا شاهد زنده و مستندي براي آن وجود ندارد و چرا احمد مسجدجامعي، رئيس سابق شوراي شهر تهران درباره آن سخن مدللي نمي‌گويد؟
از طرفي مشخص نيست مردم تهران با لمس و رؤيت خدماتي همچون تکميل متروي تهران، احداث تونل‌هاي شهري، احداث پل طبيعت،‌ احداث پل طبقاتي صدر، تکميل برج ميلاد، ايجاد خطوط BRT و رساندن سرانه فضاي سبز تهران به 17 مترمربع براي هر شهروند طي 12 سال گذشته، ساخت بزرگترين فضاي فرهنگي و کتابخواني جهان (باغ کتاب)، بزرگترين باغ پرندگان منطقه، بوستان‌هاي متعدد، ساخت پرديس‌هاي سينمايي، تکميل شبکه بزرگراهي شمال به جنوب و شرق به غرب و ...؛ چه قضاوتي درباره اظهارات کرباسچي داشته باشند؟!
کرباسچي که طي چند ماه اخير با عزيز خواندن فتنه‌گران، درخواست 2 ميليارد توماني از يک عضو شوراي شهر فعلي براي حضور در فهرست انتخاباتي اصلاح‌طلبان و انتقاد از مدافعان حرم، سبب‌ساز حاشيه‌هاي فراواني براي جريان سياسي خاص شده است، پيش از اين هم در اظهاراتي پيرامون قاليباف به روزنامه شرق اينطور گفته بود که «قاليباف کم‌کاري کرده است.»[7]
قبل از کرباسچي هم عبدالواحد موسوي لاري، وزير کشور دولت اصلاحات طي اظهاراتي عنوان کرده بود که قاليباف در انتخابات 96 در اخلاق نمره نياورد و بيشترين خسارت را از بين 6 نامزد ديد![8]
و اما علت اصلي تخريب‌هاي پساانتخاباتي قاليباف توسط اصلاح‌طلبان به اين برمي‌گردد که وي توانسته کارنامه موفقي را در شهرداري تهران ارائه کند.
کارنامه موفقي که اصلاح‌طلبان به روشني مي‌دانند براي تکرار آن راهي سخت و اي بسا غير ممکن را در پيش رو دارند و از همين رو با فرمول «حمله به رقيب» سعي در ملکوک کردن کارنامه مديريتي قاليباف در شهرداري تهران دارند تا به اين وسيله تمامي اقدامات شهردار بعدي که يقينا اصلاح‌طلب خواهد بود، توجيه‌پذير جلوه کند.
عدم واکنش سياسي و رسانه‌اي مناسب شخص آقاي قاليباف به اين مسئله و سکوت جريانات ارزشي نسبت به کارنامه 12 ساله اصولگرايان در شهرداري و شوراي شهر پايتخت، بخش مهمتر اين مسئله است که جريانات رقيب براي پيشبرد پروژه‌هاي خود بر روي آن حساب باز کرده‌اند.

***

1_ http://www.armandaily.ir/fa/news/main/193872
2_ mshrgh.ir/759125
3_ mshrgh.ir/721901
4_ mshrgh.ir/738582
5_ http://www.armandaily.ir/fa/news/main/193761
6_ http://www.isna.ir/news/96051610076
7_ mshrgh.ir/738073
8_ mshrgh.ir/738073

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۲۶۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه دانشجویان دیار حافظ و سعدی به دانشجویان آمریکایی و اروپایی

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، در این نامه آمده است:

به دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا و اروپا

بسم الله الرحمن الرحیم

اصرار و استقامت شما در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و مخالفت با نسل‌کشی و جنایت علیه بشریت در این کشور باعث شد تا برخود لازم بدانیم مطالبی را در این نامه به جهت حمایت و همراهی با شما، به عنوان صاحبان آینده، در میان بگذاریم.

روحیه نخبگانی و حریت جریان دانشجویی موجب گسترش و پیشرفت آرمان‌های انسانی در هر جامعه‌ای می‌شود. متاسفانه سیاست‌های مادی‌گرایانه و مستکبرانه برخی دولت‌ها باعث می‌شود هدف، وسیله را توجیه کند و حتی به بهای زیر پا گذاشتن شرافت و کرامت انسانی اهداف خود را دنبال کنند؛ نمونه آن مسئله فلسطین است که علی‌رغم وقوع نسل‌کشی در دهه‌های اخیر، از هر گونه حمایت اقتصادی  ـ تسلیحاتی دریغ نکرده‌اند. لذا جریان دانشجویی می‌تواند با آگاهی‌بخشی در بین عموم مردم و کنشگری اجتماعی، حاکمیت دولت‌های متبوع خود را در مورد مشارکت در این جنایت منع کند.

در چند روز اخیر، اعتراضات و تحصن دانشجویان در برخی از دانشگاه‌های کشورهای آمریکایی و اروپایی با برخورد سلبی و حتی بازداشت از سوی پلیس روبه‌رو شد. آه از مدعیان دروغین آزادی بیان! شاید بهتر است بگوییم آزادیِ بیانِ آنچه که تروریست‌های کت و شلوار پوشیده می‌پسندند! گرچه نگرانی آنان دو علت دارد. اول در مقطع زمانی کنونی که با سیاست‌های خصمانه آنان در تعارض است. دوم در بلند مدت که جوانان امروز تبدیل به مسئولین و صاحبان آینده کشور خود شوند، از خود می‌پرسند آیا قرار است مسیر خصمانه فعلی کنار گذاشته شود و آنان به زباله‌دان تاریخ بپیوندند؟!

حال باید گفت آیا وقت آن نرسیده است که شریان‌های حیاتی رژیم جنایتکار صهیونیستی قطع شود؟ آیا هنوز زمان آن نرسیده است که دولت مردان حامی رژیم جعلی اسرائیل شفاف کنند از دلارها و یوروهای کدامین مردم مستضعف، هزینه نسل‌کشی و کودک‌کشی در فلسطین و... تامین می‌شود؟ آیا وجدان عمومی این ملت‌ها به درد نمی‌آید که آن‌ها کار می‌کنند و مالیات می‌دهند و همان مالیات تبدیل به بمب و انفجار و شهید شدن هزاران کودک و زن و غیرنظامیان می شود؟ نقش دانشجویان دردمند را در آگاه‌سازی و همراه‌سازی جامعه جهانی نمی‌توان نادیده گرفت.

کتمان کرامت انسانی و اجرای برده‌داری مدرن جز در بستر پروپاگاندای رسانه‌ای محقق نمی‌شود. جابه‌جایی نظام ارزش گذاری در جوامع مختلف و تزریق فرهنگ مسموم توسط رسانه‌های اقلیتِ سرمایه‌دارِ مستکبر با تصویرسازی غلط و سیاه‌نمایی در مورد هنجارها و ارزش‌ها و حقایق ابزار مشروعیت‌بخشی به بی‌عدالتی است.

ما معتقدیم برای آزادی فلسطین عزیز و احیای ارزش‌های انسانی باید هسته‌های مقاومت در سرتاسر جهان تشکیل شود. هسته‌هایی از جنس علم، اراده، معنویت، ارزش‌های انسانی و مبارز در برابر بی‌عدالتی که موجب تحول و برداشتن قدم‌های جدی در راستای ایجاد نظم جدید در جهان شود. پیشران ایجاد این هسته‌های مقاومت جز جوانان و دانشجویان به عنوان جریان آزاده و نخبگانی نمی‌تواند باشد.

در آخر باید بگوییم ما، جوانان و دانشجویان دیار حافظ و سعدی، به شما افتخار کرده و تمام قد حمایت خود را از هر گونه اقدام شما در راستای تحقق آرمان مقدس فلسطین و تقابل با استکبار جهانی اعلام می‌داریم.

فإنّ حزب‌الله هم الغالبون

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود
  • قالیباف: نباید به مجلس ظلم شود، نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان می گذارد
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • نامه دانشجویان دیار حافظ و سعدی به دانشجویان آمریکایی و اروپایی
  • نامه مهم قالیباف به رئیسی
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • نامه محمدباقر قالیباف به رئیسی +جزئیات
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!