Web Analytics Made Easy - Statcounter

عدم پرداخت سوخت یارانه ای از سوی وزارت نفت لنج داران چابهاری را زمین گیر کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، در روز های اخیر تعدادی از لنج داران چابهار در تماس های متعدد خواستار پیگیری سوخت خود از مسئولین توسط این پایگاه خبری شدند.

یکی از لنج داران گفت: تعداد 900 لنج و شناور صیادی که به آن ها سوخت داده نشده زمین گیر شدند و نمی توانند به دریا بروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر فصل ماهی های مهاجر بهترین فرصت برای صیادان است، ادامه داد: با این شرایط مسئولین سوخت به صیادان نمی دهند. یکی دیگر از صیادان دلیل عدم سوخت دهی را مشکل اداره شیلات با وزارت نفت عنوان کرد و افزود: وزارت نفت سوخت به شیلات نمی دهد.
در تماسی که جهت پیگیری این موضوع خبرنگار اجتماعی عصرهامون با هدایت الله میرمرادزهی مدیر کل شیلات سیستان و بلوچستان داشت، وی با بیان اینکه صیادی سیستان و بلوچستان در سطح کشور در 2 سال متوالی رتبه اول را کسب کرده ، اظهار داشت: در سال 94 ، 231 هزار تن ماهی صید کردیم و رتبه اول کشوری را به دست آوردیم.
وی با بیان اینکه در سال 95 هم 250 هزار تن استحصال ماهیان صنعتی را داشتیم که رتبه اول را در سطح کشور به دست آوردیم، ادامه داد: طبق قانون ITC و استفاده از ظرفیت های فراساحلی دریا توانستیم مقدار ماهی کارخانه جات داخلی خود را در سطح کشور صادرات کنیم.
میرمرادزهی یکی از کارهای مهم با همکاری استاندار را پذیرش سند چشم انداز عنوان و خاطر نشان کرد: براساس این سند امورات در بحث برداشت میگو ، شروع 2 اسکله مثل تنگ ، شروع ساماندهی قایق کنارک ، افزایش ظرفیت جاده و برق گواتر و همکاری دامپزشکی انجام شده است که وضعیت خوبی در اداره شیلات استان اتفاق افتاده است.
مدیر کل شیلات سیستان و بلوچستان افزود: شرکت نفت ادعا بر این دارد که یارانه سوخت صیادها را برداریم و ما به صورت بانکه ای و آزاد سوخت بدهیم. وی با بیان اینکه صیادان در بخش تولید و کمک به اقتصاد، معیشت و اشتغال تلاش شایانی کردند، تصریح کرد: حدود 24 هزار نفر به صورت مستقیم و 75 هزار نفر به صورت غیر مستقیم در صید و صیادی مشغول به کار داریم.
وی با بیان اینکه دولت در بخش کمک یارانه ای به تولید و کشاورزی باید یارانه ای را هم به شیلات اختصاص دهد، اضافه کرد: چون این ها استحصال از آب دریا دارند در بحث فراساحل و قانون ITC استفاده از ذخایر مشترک کشورها، ما جز 13 کشوری هستیم که که عضو استفاده از تن ماهیان دریا هستیم. میرمرادزهی ادامه داد: بر این اساس طبق عضویتی که پرداخت می کنیم باید از آن ظرفیت و ذخایر برداشت کنیم که 2 فایده برای ما دارد یکی بازسازی و مرمت حوزه خود ما و دیگری بازسازی ظرفیت که می توانیم مقدار مورد نیاز ماهی صنعتی کارخانه جات خود ا از آن ذخایر تهیه کنیم.
مدیر کل شیلات سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ما باید صیادانی را که از ذخایر مشترک محصول ما را تهیه می کنند تشویق کنیم، اظهار داشت: در این خصوص مکاتباتی با استاندار سیستان و بلوچستان و با اشرفی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری سیستان و بلوچستان داشتم که ایشان طی نامه ای دستور دادند و بنده بر اساس این نامه به شرکت نفت ابلاغ کردم تا مشکل حل شود.
وی افزود: در متن این نامه آمده است با توجه به نقش بالای فعالیت های صیادی در اشتغال پایدار و تامین مواد اولیه صنایع شیلاتی سوخت چابهار مبنی بر تامین سوخت ناوگان صیادی فراساحلی استان به نرخ یارانه ای مقتضی است دستور فرمایید با هدف تثبیت اشتغال و حفظ معیشت جامعه صیادی استان همکاری لازم را معمول دارند.
میرمرادزهی افزود: برنامه شیلات استان این است که بعد از بادها، طوفان ها و بادهای مانسون صیادان را راهی دریا کنیم که استمرار بحث تامین نیازهای کارخانه هایمان از لحاظ صید و صنعتی انجام شود.
مدیر کل شیلات سیستان و بلوچستان در پایان گفت: مشکل وزارت نفت پرداخت یارانه بود که بهترین صنف ما و پایدارترین شغلی که در این منطقه پا برجا نگه داشت بحث صید و صیادی است که قطعا باید مورد حمایت قرار بگیرد. انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۲۷۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه قضات در دستگاه قضایی باید سازنده باشد

رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: نگاه قضات در دستگاه قضایی باید سازنده باشد و استفاده از ارفاقات قانونی برای افرادی که حائز شرایط هستند، اعمال شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، حجت‌الاسلام علی موحدی‌راد، امروز _سه‌شنبه دوازدهم اردیبهشت_ در بازدید از زندان مرکزی زاهدان و دیدار و گفت‌وگوی چهره به چهره با مددجویان اظهار کرد: زندانی کردن یک فرد از خانواده یا طایفه باعث ایجاد سایر مشکلات اقتصادی و فرهنگی می‌شود و انتظار می‌رود در رابطه با افرادی که در مرحله اول مرتکب جرم می‌شوند به دید یک مجرم نگاه نشود و به صورت جزئی دلیل ارتکاب جرم بررسی شود.

وی ادامه داد: نگاه قاضی باید سازنده باشد و همچنین تبعات حبس در نظر گرفته شود و افرادی که دارای شرایط ارفاقات قانونی هستند، نسبت به آنها این امتیاز اعمال و اجازه بازگشت افراد به جامعه داده شود.

رییس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان افزود: وظیفه قوه قضائیه فقط محکمه‌داری در دادسراها یا دادگاه‌ها نیست و وظایف مهم دیگری در قانون اساسی بر عهده قوه قضائیه گذاشته شده که احیای حقوق عامه و همچنین تامین آزادی مشروع است از مهم‌ترین آنهاست.

موحدی‌راد با اشاره به اینکه تحقق رافت اسلامی برای متهمان بر مبنای چارچوب‌های قانونی مشخص شده است، تصریح کرد: رویکرد جدید کمک به آزادی متهمان و محکومان نادم و دریچه‌ای به سوی افرادی است که حضور آنها در جامعه مخل امنیت نخواهد بود.

گفتنی است، در این بازدید پروژه‌های عمرانی ساخته شده کانون اصلاح تربیت و همچنین سالن ورزشی مجموعه اداره کل زندان‌های استان افتتاح و در پایان از قضاتی که در مورد انجام مسائل قضایی از جمله عفو، تعلیق و نظام آزادی مشروع تلاش کردند، تقدیر شد.

همچنین رئیس کل و قضات شعبات با حضور در اندرزگاه‌های ندامتگاه مرکزی زاهدان و دیدار چهره به چهره با مددجویان به بررسی مشکلات قضایی و پرونده‌ای آنان پرداختند.

کد خبر 749426

دیگر خبرها

  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • نگاه قضات در دستگاه قضایی باید سازنده باشد
  • زمین برای ساخت بیش از ۹۰ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن در شمال سیستان و بلوچستان تامین شد
  • تامین زمین برای ساخت ۹۰ هزار واحدطرح مسکن ملی درشمال سیستان وبلوچستان
  • تویوتا ۱۲۰ میلیاردی در چابهار توقیف شد
  • تامین زمین برای ۹۰ هزار واحد مسکن ملی در سیستان و بلوچستان
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم