Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@21:45:17 GMT

تک فرزندی در بین زنان شاغل بیشتر است

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۲۷۸۹۹

تک فرزندی در بین زنان شاغل بیشتر است

معاون دفتر سلامت جمعیت و خانواده وزارت بهداشت با بیان اینکه بیشتر زوجین تمایل به داشتن بیش از دو فرزند دارند گفت: تک فرزندی در بین زنان تحصیل‌کرده و شاغل بیشتر است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، محمد اسلامی شامگاه سه‌شنبه در نشست مطبوعاتی همایش جمعیت و پیامدهای تک‌فرزندی بر سلامت خانواده اظهار داشت: امروزه همه جوامع در راه توسعه قدم برداشته‌اند و تک فرزندی در این جوامع در حال افزایش است ولی دست برداشتن از توسعه یا داشتن نسل پیر و ناتوان هیچکدام قابل قبول نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تک فرزندی در زنان تحصیل‌کرده یا شاغل بیشتر است، تاکید کرد: جامعه باید امکانی فراهم کند که این دسته از زنان بتوانند تعداد فرزند دلخواه خود را بیاورند.

معاون دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت در مورد همکاری مردم در عدم تک فرزندی ابراز کرد:بررسی‌هایی که برروی 20 هزار زوج انجام شده نشان می‌دهد زوجین در آستانه ازدواج تمایل به داشتن 2.3 فززند و زوجینی که شش سال از زندگی مشترک آن‌ها می‌گذرد تمایل به داشتن 2.8 فرزند دارند.

وی از تاثیر منفی تاخیر بارداری بر زنان به مواردی مثل کاهش شانس بارداری، تاثیر منفی بیماری‌هایی مثل فشار خون و دیابت در سنین بالا بر سلامت بارداری و افزایش بارداری پرخطر اشاره کرد و گفت: تاخیر بارداری بر مردان نیز پیامدهایی چون کاهش شانس باروری و افزایش احتمال بیماری‌های روانی را دارد.

علیرضا بیگلریرئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در این نشست بر همکاری خوب خبرنگاران استان با دانشگاه علوم پزشکی زنجان تاکید کرد و گفت: به یمن همکاری خبرنگاران استان توانستیم بیش از 600 پروژه مثل احداث بیمارستان یا کلینیک‌های ویژه را به اتمام برسانیم.

وی با بیان اینکه در عرصه سلامت زحمات خبرنگاران کمتر از دانشگاه علوم پزشکی نبوده عنوان کرد: در زنجان سال گذشته کمترین آمار مرگ و میر آنفولانزاهای فصلی را داشتیم که در این امر اطلاع‌رسانی خبرنگاران تاثیر مهمی داشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه یک پنجم خانواده‌ها تک فرزند هستند، ابراز کرد: تاثیر تک فزندی بر فرزندان و حتی پدر و مادر سبب می‌شود خانواده‌ها در مسیر نادرستی قدم بگذارند.

وی با بیان اینکه ناامنی روانی از پیامدهای تک فرزندی است، ابراز کرد: وقتی جامعه از لحاظ روانی در وضعیت نامناسبی باشد، نمی‌توان ادعا کرد آن جامعه در شرایط مناسبی است.

انتهای پیام/

R41375/P1357/S6,59/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۲۷۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟

آفتاب‌‌نیوز :

از تعداد فوت های ثبت شده در سال ۱۴۰۲، ۵۵/۶ درصد مرد و۴۴/۴ درصد زن بوده‌اند.

در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵/۶ درصد و زنان ۴۴/۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶/۶ درصد برای مردان و ۴۳/۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

بر اساس این گزارش در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴۲ هزار و ۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با تعداد ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵/۶ درصد افزایش داشته است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها
  • ثبت احوال : مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است
  • انسیه خزعلی : الگوی ایرانی - اسلامی را در خانواده ها احیا می کنیم/ جنبش تعهد به خانواده را مطرح کرده ایم