Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:


معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت، گفت: دومین جشنواره ملی مولفه‌های اجتماعی موثر بر سلامت فقط در مقیاس ملی و استانی و در سال‌ های آتی به صورت شهرستانی نیز برگزار خواهد شد.

به گزارش بی‌باک، دکتر سیدمحمدهادی ایازی در نخستین نشست کمیته اجرایی دومین جشنواره ملی مولفه‌های اجتماعی موثر بر سلامت، ضمن تشکر از تمامی دستگاه‌ های اجرایی همکار در برگزاری نخستین جشنواره مولفه‌های اجتماعی موثر بر سلامت، افزود: از تمامی اعضا انتظار می ‌رود، برای برگزاری هر چه بهتر جشنواره دوم با حساسیت لازم موضوعات و جلسات مرتبط را دنبال نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، در جمع ‌بندی و مصوبات این جلسه گفت: جشنواره دوم در مقیاس ملی و در قالب مجمع ملی سلامت برگزار خواهد شد و فقط گزارش سیاست ‌گذاری‌ ها و عملکرد هر دستگاه در این حوزه باید ارائه شود و از کلیه دستگاه‌ های اجرایی انتظار می‌ رود که وفق دستور ریاست جمهوری اسلامی ایران مبنی بر برگزاری مجامع استانی و شهرستانی سلامت، طی بخشنامه ‌ای به ادارات کل استان‌ها اعلام شود که در جشنواره مولفه‌های اجتماعی موثر بر سلامت استان‌ها و شهرستان‌ها شرکت و عملکرد خود را در قالب سامانه‌های مربوطه در سطح استان ثبت کنند.

ایازی با بیان اینکه جشنواره دوم فقط در مقیاس ملی و استانی و در سال‌های آتی به صورت شهرستانی نیز برگزار خواهد شد، خاطرنشان کرد: جشنواره دوم در هفته سلامت سال ۱۳۹۷ (هفته اول اردیبهشت) برگزار و سال‌ های آتی نیز در همین زمان برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: جشنواره‌ های استانی باید بر اساس ظرفیت دانشگاه‌ ها و با هماهنگی کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در ۶ ماهه دوم سال ۱۳۹۶ برگزار شود. و از هر استان ۳ دستگاه برتر بر مبنای معیارهای تعیین‌ شده، به دبیرخانه مرکزی اعلام شود تا پس از ارزشیابی، دستگاه‌ های برتر استانی در جشنواره ملی معرفی شوند.

معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت با اشاره براینکه معاونت اجتماعی دانشگاه ‌ها با استفاده از ظرفیت مراکز تحقیقات S.D.H. متولی برگزاری جشنواره و ارزش‌یابی دستگاه‌ها هستند، گفت: ریاست مجمع استانی سلامت بر عهده استاندار است و کارگروه سلامت و امنیت غذایی هر استان، نقش هماهنگ‌کننده میان دستگاه‌ها را در برگزاری مجمع استانی سلامت و جشنواره مربوطه بر عهده خواهد داشت.

وی گفت: از دستگاه‌ های برتر استانی در مجمع استانی سلامت تقدیر و در رسانه‌ ها و مطبوعات کشور نیز منعکس شود.

ایازی افزود: جلسات کمیته اجرایی تا زمان برگزاری جشنواره، ماهی یک بار برگزار شود و کارگاه‌ های آموزشی کارشناسان برای تکمیل فرم‌ ها و پاسخ‌ گویی به سوالات، توسط دستگاه‌ ها با هماهنگی دبیرخانه جشنواره در سطوح ملی و استانی برگزار شود.

وی با بیان اینکه تمامی دستگاه‌های اجرایی در مقیاس ملی به جلسات کمیته اجرایی جشنواره دعوت می شوند، ادامه داد: طی نامه ‌ای از سوی وزیر محترم بهداشت به سایر وزرا و کلیه دستگاه‌ های اجرایی، زمان جشنواره دوم مولفه‌ های اجتماعی موثر بر سلامت (در هفته سلامت سال ۱۳۹۷) اعلام و درخواست شود که معاونان و سازمان ‌های مربوطه، همکاری لازم را به عمل آورند.

ایازی بیان کرد: در جلسات ماهیانه کمیته اجرایی جشنواره، دستگاه‌ ها گزارش تجارب و موارد موفق خود را ارائه کنند.

وی افزود: معاون اجتماعی وزیر بهداشت یا قائم‌ مقام ایشان برای تبیین مجمع ملی سلامت و جشنواره عوامل اجتماعی موثر بر سلامت در جلسات شورای معاونان وزارت‌ خانه‌ها طبق هماهنگی و برنامه‌ ریزی‌های مربوطه حضور پیدا می ‌کنند و دبیرخانه نیز موظف است کتاب نمونه موفق و فهرست عملکرد موفق دستگاه‌ ها در حوزه مولفه‌ های اجتماعی بر سلامت را تنظیم، چاپ و منتشر کند.

معاون امور اجتماعی وزیربهداشت گفت: گزارش عملکرد دستگاه‌ ها با تاکید بر عملکرد سال جاری و برنامه‌ های نوآورانه تنظیم گردد و با توجه به مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مبنی بر ارزیابی استانداران و فرمانداران در حوزه سلامت، برگزاری مجمع استانی سلامت و جشنواره عوامل اجتماعی موثر بر سلامت در ارزش‌یابی عمل‌کرد ایشان لحاظ می‌ گردد.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۲۸۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرکل صداوسیمای کردستان چهره برتر سال معاونت استان‌ها شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان، پیشرفت ۸۵ درصدی اچ دی کردن شبکه استانی، عقد تفاهم‌نامه برای راه‌اندازی دفتر تولید تلویزیونی در شهر سقز، راه‌اندازی استودیو تولید تلویزیونی در بانه و مریوان با قابلیت تولید دو ساعت برنامه در روز، تلاش برای راه‌اندازی رادیو گروس، تملک زمین برای ایجاد و راه‌اندازی شهرک سینمایی «سنه دژ» در شهر سنندج، به روز کردن تجهیزات فنی مرکز، انجام امور تاسیساتی در بخش‌های مختلف صدا و سیما بخشی از اقدامات عمرانی و زیرساختی یکسال اخیر دوره مدیریت مرادی است.

برگزاری جشنواره موسیقی اقوام در سطح بسیار خوب که با استقبال کم نظیر مخاطبان و شهروندان سنندجی همراه شد، یکی دیگر از اقداماتی است که شادی، نشاط و انرژی خاصی به فضای استان بخشید و هنرمندان بزرگی را از اقوام مختلف کشور دور هم جمع کرد.

 افزایش پوشش برنامه‌های زنده از جمله جشنواره‌های مختلف استانی همچون جشنواره تئاتر خیابانی مریوان، جشنواره تئاتر کردی سقز، جشنواره هلپرکه بانه، جشنواره توت فرنگی و ... در کنار برنامه‌هایی همچون «امت احمد» در مبعث پیامبر، ویژه برنامه بعثت در مریوان با حضور ۳۰ هزار نفر از مردم، پوشش مراسم‌ها و آیین‌های نوروزی، یادواره عین‌الدین الماسی در مریوان، یادواره شمس قریشی، جشنواره دف نوای رحمت و غیره، از اقدامات دیگری است که با نگاه مخاطب محور و افزایش رضایت آنان تولید و پخش شده است.

تولید سریال طنز کانی موناکو با حضور تمامی بازیگران سرشناس استان که از شب عید فطر امسال از شبکه استانی کردستان پخش خواهد شد از اقدامات جالب توجه مدیرکل جدید صدا و سیمای کردستان است و به زودی تولید سری دوم این سریال نیز کلید خواهد خورد.

پخش سریال سنجرخان از شبکه یک سیما، عقد قرارداد برای تولید سریال مستوره اردلان، زمینه‌سازی برای تولید سریال ساروبیره بانه‌ای، سریال شهیده فاطمه اسدی و سریال خواب روشن در سال جاری از اقدامات مهم برنامه‌سازی در سطح فاخر توسط دکتر علی مرادی بوده است.

راه‌اندازی ۵ کانال انتخاباتی مجزا در ۵ حوزه انتخابیه در استان کردستان، تولید و پخش ۱۹ مناظره تلویزیونی در سطح بسیار بالا با تیم پژوهشی و طراحی سوالات قوی با دکوری خلاقانه و جذاب که به عنوان دکور برتر مناظره‌های انتخاباتی کشور انتخاب شد، از دیگر اقادامات مدیرکل صداوسیمای کردستان است.

بر اساس نظرسنجی مرکز تحقیقات صدا و سیما در اسفند ماه ۱۴۰۲ شبکه استانی سیمای کردستان با ۷۸ درصد مخاطب با رشد حداقل ۲۰ درصدی مخاطب مواجه بوده که نشان از تقویت غنا و محتوای برنامه‌ها و همچنین توجه به سلایق و علایق مخاطبان دارد.

 صدای استانی کردستان نیز با ثبت ۵۲ درصد مخاطب رتبه اول را در بین تمامی شبکه‌های استانی کسب کرده است و در شاخص‌های ۱۴ گانه رتبه‌بندی مراکز نیز، این رادیو برترین رادیوی کشور شده است.

دکتر علی مرادی دارای مدرک دکتری تخصصی مردم شناسی و اصالتاً کرد زبان و ایلامی است که قبلاً تجربه معاونت سیما و قائم مقامی شبکه کردستان را به مدت ۷ سال و همچنین مدیرکلی تولید سیمای کشور را به مدت ۳ سال در کارنامه خود دارد.                                      

دیگر خبرها

  • ارومیه مهیای جشنواره ورزشی ، تفریحی و فرهنگی می شود
  • مدیرکل صداوسیمای کردستان چهره برتر سال معاونت استان‌ها شد
  • همکاری پلیس راهور تهران و دستگاه‌های اجرایی برای برگزاری راهپیمایی روز قدس
  • محفل انس با قرآن برگزار می شود
  • دومین جلسه هماهنگی جشنواره ورزشی ، تفریحی و فرهنگی دریاچه ارومیه
  • برگزاری جشنواره حلوا و شیرینی‌های محلی در اروندکنار
  • برگزاری انتخابات شوراهای استانی عراق پس از ۱۰ سال
  • شهرداری بجنورد ۵۰ هزار درخت کشت کرد
  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به دبیر خانه جشنواره شعر رضوی
  • دومین دستگاه سونوگرافی پرتابل در بیمارستان دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد