Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی یوسفی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: وقتی پالایشگاه به بهره برداری برسد تولید بالا می رود و اشتغال کاهش می یابد که برای جلوگیری از بحران اشتغال باید به فکر تولیدهای کوچک بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ مهدی یوسفی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس عصر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران در بوشهر اظهار کرد: خبرنگاری شغل پر افتخار و پر دردسری است و کسانی که دستی به قلم داشته اند به میزان آگاهی بخشی کمک کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استان بوشهر به لحاط مادی از استان های برخوردار است که در حوزه رسانه ای بسیار قوی کار می کند و هیچ جای بوشهر نیست که استان بوشهر را نشناسند و این حاصل اطلاع رسانه ای بسیار خوب رسانه ها است.

یوسفی بیان کرد: رسانه ها در حال تغییر هستند که از مکتوب به رسانه های دیجیتال و امروز به سمت کانال های تلگرامی رفته است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اشاره به موقعیت پارس جنوبی در دولت جدید گفت: امروز سر نقطه مرزی دولت قبل و دولت آینده هستیم و می توان نظراتی در مورد عملکرد دولت گذشته ارائه کرد.

وی افزود: در پایان سال 92 میزان تولید گاز در پارس جنوبی 1270ظرفیت و 1250 میلیون متر مکعب تولید داشته ایم .

یوسفی گفت: با اولویت بندی، اجرای فازها یکی از پس دیگری به بهره برداری رسید و امروز تولید گاز با کشورهای همسایه برابری دارد.

وی با اشاره به میزان صادرات گازی افزود: در 4 سال گذشته 17 میلیون تن صادرات و مجموعه میعانات گازی و پتروشیمی به 34.2 میلیون تن رسیده است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اشاره به وضعیت ایجاد اشتغال در پارس جنوبی گفت: وقتی پالایشگاه به بهره برداری برسد تولید بالا می رود و اشتغال کاهش می یابد که برای جلوگیری از بحران اشتغال باید به فکر تولیدهای کوچک بود.

وی افزود همه ابزارها باید به کار گرفته شود و همه نهاد ها و ادارات درخواست ایجاد راه میانی باشند تا پارس جنوبی دچار روزمرگی نشود چرا که پارس جنوبی آمادگی لازم برای جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی را دارد.

یوسفی با اشاره به کارها و باقدامات صورت گرفته توسط پارس جنوبی گفت: تکمیل و افتتاح بیمارستان دیر، ایجاد خانه بهداشت، کمک به نمایشگاه دفاع مقدس، کمک به چاپ و نشر کتب در حوزه بوشهر و ایجاد کارگاه های مواد مخدر و برگزاری کنکور از برنامه های و اقدامات پارس جنوبی بوده است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه ورزش استان اظهار کرد: طی 40 روز اقداماتی برای ساخت استادیوم با همه امکانات ایجاد شد و تیم ساحلی که در جام بین المللی انجام شد در کمترین زمان استادیوم ساحل را در بزرگراه امام علی(ع) ایجاد کردو اقدامات نگهداری نیز پارس جنوبی به عهده گرفته است.

وی افزود: پارس جنوبی در مجموع 600 میلیارد تومان به ورزش استان کمک کرده است اما ماموریت اصلی رسیدگی به ورزش نیست ولی حمایت از دستگاه ها را در دستور کار قرار داده ایم.

یوسفی بیان کرد: اگر تیم بانوان در هر حوزه ورزشی وجود دارد و اداره ورزش و جوانان معرفی کند از آن حمایت خواهیم کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۲۹۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان در نخستین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان، گفت: اطلاعات مربوط به بیش از هزار و ۵۰۰ پروژه نیمه تمام در استان کردستان ثبت شده و از این تعداد ۱۸ پروژه برای واگذاری به بخش خصوصی انتخاب شده است.

اکبر محمدی اضافه کرد: فرمانداران برنامه ریزی لازم توسعه‌ای را با اولویت پروژه‌های نیمه تمام و طرح‌های بسترساز تولید و اشتغال انجام دهند.

وی یادآور شد: همه استان‌ها در راستای تحقق شعار سال موظف اند برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت و مشارکت مردم و کاهش نرخ تورم و بیکاری ارائه دهند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با اعلام اینکه ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ باید برای اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص یابد، بیان کرد: همه دستگاه‌های اجرایی موظف اند این سهم ۲۰ درصدی را در نظر بگیرند و رعایت کنند.

محمدی با بیان اینکه تکلیف ایجاد اشتعال و تولید را برعهده داریم، گفت: پروژه‌های قابل اتمام و طرح‌های بسترساز مسائل اقتصادی باید در اولویت قرار داده شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۵۰۰۰ معلم شاغل و بازنشسته جنوب استان بوشهر
  • تولید گاز در سکوی شماره ۲۳ پارس جنوبی در خلیج فارس
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • سرمایه‌های خُرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی ساماندهی می‌شود
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است