Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - محمدعلي نجفي با حضور در شوراي منتخبان پنجمين دوره شوراي شهر تهران، با اعلام شعار «شهر اميد، مشارکت و شکوفايي»، برنامه‌هايش را براي تصدي شهرداري تهران تشريح کرد.

به گزارش ايسنا، محمدعلي نجفي يکي از کانديداهاي تصدي پست شهرداري تهران صبح امروز (چهارشنبه) با حضور در شوراي منتخبان پنجمين دوره شوراي شهر تهران به تشريح برنامه‌هاي خود پرداخت و با اشاره به شعار «شهر اميد، مشارکت و شکوفايي» به عنوان شعار اصلي خود گفت: قطعا با اميد مي‌توان آرامش و نشاط را در شهروندان ايجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پي آن بايد با جلب مشارکت مردم، شهر را به شکوفايي رساند. قطعا اميد، مقدمه ايجاد مشارکت خواهد بود.
وي افزود: بايد در همان سال اول برنامه، شاخص‌هايي را به کار گيريم تا ميزان اميد و در پي آن مشارکت را افزايش دهيم و اين معيارها نيز بايد اندازه‌گيري شوند تا نهايتا شهر به طور کامل به شکوفايي برسد.
اين کانديداي تصدي پست شهرداري تهران با بيان اينکه «رويکرد اصلي و خطوط کلي شهرداري تهران در 8 سال آينده در برنامه‌اي که امروز تشريح خواهم کرد، اعلام مي‌شود» گفت: البته اين برنامه ضعف‌هايي نيز دارد، چراکه به بعضي از موارد مي‌شد توجه بيشتري کرد که قطعا اين موضوع لحاظ خواهد شد. هدف اصلي برنامه ارتقاي زندگي شهروندان در همه جنبه‌هاي آن بوده است و در اين راستا توجه ويژه‌اي به اسناد فرادست ملي و سياست‌هاي کلي مربوط به اداره شهر شده است.
نجفي با تاکيد بر اينکه چشم انداز ما 8 ساله بوده است، گفت: نمي‌شود ظرف چهار سال چشم‌انداز درستي را پيش‌بيني کرد لذا ما چشم‌انداز 8 ساله‌اي را برنامه‌ريزي کرده‌ايم. در حقيقت اين چشم‌انداز در دو حوزه افق 1404 و برنامه هاي شهرداري تقسيم‌بندي شده است. همچنين جنبه‌هاي مديريت شهر و ماموريت‌ها نيز به صورت تفکيک‌ شده در نظر گرفته شده‌اند. بي‌ترديد در پي اين تفکيک‌ها موضوع‌هاي راهبردي نيز در دو حوزه موضوعات راهبردي شهر و موضوعات راهبردي شهرداري تهران تقسيم‌بندي شده است.
به گزارش ايسنا، محمدعلي نجفي همچنين درباره مناسبات خود با دولت و ساير دستگاه‌ها و نهادهاي دولتي گفت: مناسبات مديريت شهري و حاکميت در دهه‌هاي اخير در برنامه من با ذکر چالش‌ها و مسائل موجود مطرح شده است و راهکارهاي آن نيز به طور مشخص ذکر شده، امروز در مديريت شهري فعلي همگرايي وجود ندارد و يا بسيار ضعيف است. مديريت هماهنگ شهري که سال‌ها با عنوان مديريت يکپارچه شهري مطرح مي‌شد تنها در وضعيت فعلي يک شعار محسوب مي‌شود و هيچ اقدام عملي براي تحقق آن صورت نگرفته است.
وي تاکيد کرد: حتي در خود شهرداري مديريت يکپارچه شهري محقق نشده و معتقدم در گام اول بايد به دنبال تحقق مديريت هماهنگ شهري باشيم و با همه دستگاه‌ها در حوزه ارائه خدمات به شهروندان هماهنگي لازم را ايجاد کنيم.
نجفي در بخش ديگري از تشريح برنامه‌هاي خود براي تصدي پست شهرداري تهران به مسئله افزايش ظرفيت محلات و به تعبيري محله محوري اشاره کرد و افزود: تقويت شوراياري‌ها و مناطق بايد در دستور کار قرار گيرد و قطعا اساس برنامه ريزي‌هاي شهرداري باشد. بايد بهره وري در شهرداري تهران که امروز ميزان آن بسيار پايين است افزايش پيدا کند و توجه به آن نيز به صورت ويژه مد نظر قرار گيرد.
کانديداي شهرداري تهران به 63 هزار و 600 نيروي مشغول به کار مجموعه شهرداري تهران اشاره کرد و افزود: آيا بهره وري اين تعداد نيرو همين مقداري است که امروز مشاهده مي‌کنيم و يا مي‌توان بهره‌وري آنها را به چندين برابر افزايش دهيم. با مشاهده چارت سازماني شهرداري تهران امروز نه تنها گيج بلکه وحشت زده مي‌شويم؛ چرا که با تداخل‌هاي متعدد مواجه مي‌شويم. براي مثال تمامي معاونت‌ها، بخش برنامه ريزي دارند و هر يک به صورت مجزا فعاليت مي‌کنند.
30 درصد مديريت‌هاي سطوح مختلف را در اختيار زنان و جوانان قرار مي‌دهم
وي در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود به توانمندسازي و ايجاد فرصت حضور زنان در شهرداري تهران اشاره کرد و افزود: بي ترديد 30 درصد مديريت‌هاي سطوح مختلف در شهرداري تهران در صورت انتخاب من در اختيار زنان و جوانان قرار خواهد گرفت.
وي بر بازنگري فرآيندها و کاهش فرآيندهاي موازي در ساختار سازماني شهرداري تهران تاکيد کرد و ادامه داد: در حال حاضر 1500 مدير در شهرداري تهران حضور دارند که حتما مي‌شود اين رقم را کاهش داد و به اين ترتيب به چابک سازي سازمان کمک کرد. به نظرم "دستگاه بازرسي موجود نيز کارا نيست، بر همين اساس طرحي براي ايجاد يک سيستم بازرسي مخفي با بهره گيري از توان کارکنان بازنشسته" مطرح کردم که موجب بهينه شدن منابع در حقيقت مديريت منابع و مصارف در شهرداري تهران خواهد شد.
مشخص نيست که ميزان هولوگرام‌هاي داده شده به شهروندان تهراني چقدر است
نجفي ادامه داد: در حال حاضر 22 درصد درآمدهاي شهرداري تهران پايدار است و اگر رقمي بالاتر از اين توسط شهردار تهران مطرح مي شود مغاير گزارش‌هاي ارائه شده است. هنوز در شهر تهران مشخص نيست که ميزان هولوگرام‌هاي داده شده به شهروندان چقدر است. در حقيقت دوستان در شهرداري يا مي‌دانند و نمي‌خواهند آن را اعلام کنند و يا اصلا خود مجموعه شهرداري تهران نيز از تعداد آنها بي خبر است.
هيچ يکپارچگي اطلاعاتي در شهرداري تهران وجود ندارد
بدهي بيش از 3000 ميلياردي شهرداري به دولت

وي تاکيد کرد: هيچ يکپارچگي اطلاعاتي در شهرداري تهران وجود ندارد و رقم مطالبات شهرداري به ويژه در حوزه وصول چک‌ها مشخص نيست و از آشفتگي بسياري برخوردار است. وزارت اقتصاد و دارايي عقيده دارد که نه تنها دولت به شهرداري تهران بدهي ندارد بلکه 3230 ميليارد تومان هم از شهرداري طلبکار است.

شهرداري از رانت امکانات خود استفاده مي‌کند

وي با تاکيد بر بهره گيري از تنوع تامين مالي پروژه‌ها در شهرداري تهران گفت: از برخي از مواردي در حوزه تامين مالي پروژه‌ها در سال‌هاي اخير استفاده شده اما بايد در جهت کاهش تصدي گري و برون سپاري که از اهميت بسياري برخوردار است گام‌هاي موثري برداشته شود. شهرداري الي ماشاءالله در تصدي‌هاي غير ضروري وارد شده است. براي مثال امروز شهرداري تهران انتشارات به راه انداخته در حاليکه بسياري از انتشارات‌هاي داخلي رو به ورشکستگي هستند؛ براي اينکه شهرداري از رانت امکانات خود استفاده مي‌کند.
وي ادامه داد: در کجاي دنيا شهرداري يک روزنامه سراسري کاملا سياسي دارد. البته اين گفته من به اين معنا نيست که همين فردا همشهري را تعطيل خواهيم کرد. اما مقرر است که ما به شهر خدمت کنيم.

در دل شهرداري تهران يک سيستم هوشمند يکپارچه وجود ندارد

نجفي در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود به هوشمندسازي شهر و شهرداري اشاره کرد و افزود: اين موضوع مي‌تواند يکي از مزيت‌هاي شهر تهران محسوب شود. در دل شهرداري تهران يک سيستم هوشمند يکپارچه وجود ندارد و از سامانه‌هاي نرم افزاري استفاده درستي نمي‌شود. بايد خدمات و ماموريت‌هاي شهرداري تهران تا جايي که امکان دارد بر روي فضاي وب قرار گيرد.
وي با تاکيد بر اينکه دفاتر خدمات شهر از اهداف اوليه خود منحرف شده‌اند افزود: امروز اين دفاتر يک شکل کاريکاتوري از ارتباط شهروندان با شهرداري را به نمايش گذاشتند لذا لزوم بازنگري اساسي در اين کار و روند فعاليت آنها وجود دارد.
اين کانديداي شهرداري تهران تقويت سرمايه اجتماعي و مشارکت عمومي را يکي از موضوعات مهم برنامه خود خواند و اظهار کرد: براي استفاده از همه ظرفيت‌هاي شهر بايد تقويت سرمايه اجتماعي و مشارکت عمومي محقق شود. امروز چالش واقعي ما عدم امنيت در شهر است. بي ترديد بايد احساس امنيت در شهر را ايجاد کنيم و اين امنيت نيز بايد در دو بعد فيزيکي و رواني محقق شود. محله محوري، استقرار نظام شايسته سالاري که موجب ارتقاي رضايتمندي کارمندان مي‌شود و توسعه فرهنگي و اجتماعي شهر، همه و همه بايد به طور جد در کلانشهر تهران مد نظر باشد و ما اين موضوعات را اولويت‌هاي برنامه خود قرار داده‌ايم.

مي‌توانستيم امروز تهران را به يک باغ شهر تبديل کنيم

وي تاکيد کرد: مي‌توانستيم امروز تهران را به يک باغ شهر تبديل کنيم؛ البته با وضعي که دنبال شده است اين کار ديگر به سادگي انجام نخواهد شد؛ اما بايد به سمتي حرکت کنيم که با هر نوع تعرض با باغات شورا و شهرداري قاطعانه برخورد کنند. بايد در جهت صيانت از باغات گام‌هاي بلندي برداشته شود.
نجفي بر مديريت علمي منابع آب به عنوان يک چالش جهاني در سطح شهرداري تهران اشاره کرد و افزود: هدف راهبردي مديريت بهينه منابع آب بايد در هر دو بخش آب‌هاي خام و آشاميدني اجرايي شود. بايد در حوزه فاضلاب و برگشت آب به چرخه مصرف از ظرفيت سرمايه گذاري خارجي و داخلي بهره بگيريم.
وي در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود به ايمني، تاب آوري و مقابله با مخاطرات شهري اشاره کرد و افزود: مخابرات و صدا و سيما مي‌توانند از سيستم‌هاي شهرداري تهران به بهترين شکل ممکن بهره بگيرند. امروز بايد در حوزه ايمني و تاب آوري شهري به مسائلي همچون سرقت، اعتياد و مواد مخدر در جهت تحقق ايمني شهروندان توجه ويژه‌اي داشته باشيم و راهکارهاي مناسبي ارائه کنيم. لذا در همين راستا تشکيل سيستم‌هاي مردمي داوطلب ضروري به نظر مي‌رسد. امروز در هنگام بروز حوادث با هجوم مردمي مواجه هستيم. لذا نياز است تيم‌هايي از داوطلبان تشکيل و با ارائه آموزش‌هاي لازم به آنها و در تعامل همکاري با بسيج و دستگاه‌هاي ذيربط هنگام بروز حوادث با يک فراخوان از اين نيروي مردمي بهره بگيريم. نمونه‌هاي تشکيل چنين تيم‌هايي در شهرهاي جهان وجود دارد.
نجفي در بخش ديگري از تشريح برنامه خود به فقر نمادهاي معماري و شهري در کلانشهر تهران اشاره کرد و افزود: در اين حوزه با فقرنمادهاي معماري و شهري مواجه‌ايم به شکلي که آنچه که موجود است در شأن مردم تهران و ايران نيست. ما ملتي هستيم که به خلاقيت‌هاي معماري خود افتخار مي‌کنيم. آيا امروز از منظر شهري و نمادهاي شهري وضعيت پايتخت مناسب است. لذا بايد به تدريج به سمت بازآفريني شهري حرکت کنيم.
وي در ادامه به صورت تيتر وار به بخش‌هاي باقيمانده از برنامه چهار ساله خود براي تصدي پست شهرداري تهران به موضوعاتي همچون بازسازي بافت فرسوده اشاره کرد و افزود: 3600 هکتار بافت فرسوده در تهران وجود دارد که 188 هزار قطعه مسکوني در آن جاي گرفته است.
اين کانديداي شهرداري تهران افزود: حمل و نقل و ترافيک که در طرح جامع پيش بيني شده بود بايد 75 درصد سفرها از طريق حمل و نقل عمومي باشد که امروز محقق نشده است. در حوزه اقتصاد شهري که از اهميت بسزايي برخوردار است بايد به سمت اقتصاد دانش بنيان حرکت کنيم. قطعا شوراي شهر 21 نفره که پشت آن مطالبه و اميد ميليون‌ها نفر است هر کسي در هر جايي که بتواند به اين شورا کمک کند و اين کار را انجام ندهد جفا کرده لذا بنده به عنوان عضو بيست و دوم شورا هر چه که در توان داشته باشم به کار مي‌گيرم و اميدوارم شما نيز مرا بپذيريد. رويکرد من براي مديريت و مديران در صورت انتخاب تغيير تدريجي و بدون وارد شدن لطمه به خدمات شهر خواهد بود. بي ترديد نيروهاي شايسته و خدوم در سطوح شهرداري که امروز در حال انجام وظيفه هستند به کار گرفته خواهند شد. مديريت شهرداري بايد فراجناحي باشد. هر چه اين مديريت سياسي شود بي ترديد از انجام ماموريت‌هاي خود دور خواهد شد.
هيچ ارتباط تشکيلاتي و تعهدآور با هيچ حزب و گروهي ندارم
از همان روز اول جامه سياسي از تن در مي‌آورم و جامه خدمت خواهم پوشيد

وي تاکيد کرد: در شهرداري تهران بايد به عنوان يک دستگاه حرفه‌اي نگاه حرفه‌اي داشته باشيم و در اين راستا نيز مديريت سياسي جايي ندارد. بنده با تمام جريانات و احزاب اصلاح طلب ارتباط داشتم اما امروز صراحتا اعلام مي‌کنم هيچ ارتباط تشکيلاتي و تعهدآور با هيچ حزب و گروهي ندارم. اگر به عنوان شهردار تهران انتخاب شوم و اين "بار" بر عهده من گذاشته شود خوشحال خواهم شد چرا که امکان خدمت به شهروندان براي من فراهم شده است. بي ترديد در صورت انتخاب بنده از همان روز اول جامه سياسي از تن در مي‌آورم و جامه خدمت خواهم پوشيد. شهردار بايد موضعي فراجناحي داشته باشد.
نجفي شايستگي انجام مسئوليت از جهات مختلف، عدم شائبه در خصوص مسائل مالي، مشارکت و تسهيل گري و توجه به سرمايه اجتماعي و قانون پذيري را از ملاک‌هاي انتخاب خود براي مديران شهرداري تهران خواند و افزود: متاسفانه امروز شهرداري تهران به يک لغزش‌گاه مالي براي مديران و پرسنل خود تبديل شده لذا هر فردي که شائبه مالي داشته باشد براي همکاري در شهرداري تحت مديريت من دعوت نخواهد شد. قطعا در مورد زنان تبعيض مثبت وجود دارد تا از توان آنها در تصدي‌هاي مديريتي بهره کافي گرفته شود.
وي تاکيد کرد: در سيستم مديريت خود توصيه پذير نيستم و امروز حتي براي يک مدير شهرداري تهران تصميم نگرفتم. رزومه‌ها را بررسي مي‌کنم ولي يقينا توصيه پذير نيستم. اميدوارم بهترين تصميم را اعضاي شورا بگيرند و بهترين فرد براي تصدي پست شهرداري تهران انتخاب شود.
ادامه دارد...

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۳۰۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است

اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان در روز شوراها با میزبانی از استاندار و فرماندار بر همدلی، وحدت میان مدیریت شهر، استان و شورا در راستای رفع مشکلات شهر و استان تاکید کردند و خواستار حمایت و پیگیری مدیریت استان برای افزایش اختیارات شوراها و تحقق قانون مدیریت واحد شهری شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_در صدوسی‌امین جلسه علنی شورای ششم میزبان استاندار و فرماندار اصفهان بودند و در این جلسه به بیان دغدغه‌های خود پرداختند.

عباس حاج‌رسولی‌ها، رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به نامه حضرت امام خمینی (ره) پیرامون اهمیت شکل گیری شوراها اظهار کرد: به دلیل وقوع جنگ تحمیلی، قانون شوراها اجرا نشد.

وی افزود: در شورای اول ۲۳ وظیفه برای شورا احصا شد، اما امروز نیز می‌توان تا حدود ۵۰ وظیفه را احصا کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر اینکه مقام رهبری نیز به موضوع مشارکت اشاره کردند، یادآور شد: هر گاه برای واگذاری وظایف به شورا پیگیری را آغاز کردید نمایندگان مجلس و دولت با آن مخالفت کردند.

وی افزود: بودجه استان را بر اساس شاخص‌ها تخصیص می‌دهند، اما در دریافت بودجه جز آخرین‌ها هستیم، از این‌رو درخواست می‌کنیم موضوع آب را که زندگی و حیات اصفهان به آن وابسته است، رها نکنید.

تضعیف شوراها به منزله تضعیف سرنوشت مردم و مشارکت آن‌ها در اداره شهر است

محمدرضا فلاح، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه کسی منکر نقش اساسی و کارآمدی شورا در اداره امور شهر و جامعه نیست اظهار کرد: شورا با مشارکت مردم می‌تواند بالاترین خدمات را به جامعه، شهرها و روستاها داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه همه دولت‌ها در حد حرف حمایت کردند اما در عمل حمایتی ندیدیم افزود: حتی به کاهش اختیارات شوراها فکر کردند، اگر شوراها تضعیف شود به منزله تضعیف سرنوشت مردم و مشارکت آن‌ها در اداره شهر است.

فلاح با اشاره به اینکه تصویب قانون مدیریت واحد شهری می‌تواند بزرگ‌ترین خدمت به مردم و نهاد شورا باشد، گفت: اجرای آن از بسیاری موازی کاری‌ها و حیف و میل بیت‌المال جلوگیری می‌کند، بنابراین اگر رضایت مردم را می‌خواهیم که از معنویات مقام رهبری است، باید قانون مدیریت واحد شهری اجرا شود.

وی ادامه داد: انتظار داریم دولت اماکن تاریخی، ورزشی وآنچه شورا می‌تواند به نحو احسن مدیریت کند، به شوراها واگذار کند.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان یادآور شد: بر اساس قانون اساسی، استانداران، فرمانداران و سایر مقامات کشوری که از سوی دولت تعیین می‌شوند، ملزم به رعایت تصمیمات شوراها هستند، اما شاهد هستیم که بعضی مدیران کل در سطح استان نه تنها به تصمیمات اهمیت نمی‌دهند بلکه در تصمیم گیری شورا دخالت می‌کنند؛ درخواست می‌کنم استاندار نسبت به این موارد تذکر دهد.

الگوی حکمرانی مشارکت مبنا در مدیریت شهر می‌تواند یکی از قله‌های افتخار مردم اصفهان باشد

مصطفی نباتی نژاد، رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اصل مشارکت محور مردم در عرصه حکمرانی اظهار کرد: در این موضوع به الگویی رسیدیم، برای آن تأیید علمی هم‌گرفته ایم.

وی با اشاره به الگوی سنتی که فقط شهرداری و شهروند وجود دارند، ادامه داد: در این نگاه سنتی مشارکت معنای درستی نداشته است و در نگاه و الگوی جدید مشارکت را در سه لایه تعریف کردیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: الگوی حکمرانی مشارکت مبنا در مدیریت شهر قابلیت تسری دارد، می‌تواند یکی از قله‌های افتخار مردم اصفهان باشد.

وی با اشاره به داده محوری و ابتکارات شهرداری در حوزه رصدخانه شهری گفت: اگر این تجربیات به دیگر نقاط تعمیم یابد در اشتراک گذاشتن تجربیات بسیار مؤثر خواهد بود.

قطار شهری، پروژه‌ای ملی است اما این بار را مدیریت شهر برمی‌دارد

ابوالفضل قربانی، رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه شورا و مدیریت شهر ماهانه جلساتی را با نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار می‌کنند، اظهار کرد: درخواست می‌کنم در بعضی جلسات استاندار نیز حضور داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه با فعالیت یک خط مترو نمی‌توان گفت مترو داریم تصریح کرد: عزم این دوره از شورا بر اجرای خط دوم مترو بوده است، بودجه خط دو قطار شهری به قیمت امروز ۸۵ هزار میلیارد تومان است که بعید می دانم بودجه عمرانی استان چنین عددی باشد؛ این موضوع بیانگر این است که پروژه قطار شهر، ملی است، اما اکنون فقط مدیریت شهر است که این بار را برمی‌دارد.

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به قرارداد با مپنا به ارزش ۴۵ هزار میلیارد تومان در پروژه خط دو متروی اصفهان افزود: سهمی که ما باید بپردازیم تا این قرارداد اجرایی شود، به دست استاندار تحقق می‌یابد که درخواست می‌کنم گروهی را برای این کار مشخص کنید؛ این در حالی است که شهرهای دیگر به دنبال انعقاد قرارداد با مپنا هستند و این امکان برای آن‌ها فراهم نیست، می‌طلبد ما از این فرصت استفاده کنیم.

بسیاری از ایده‌ها و اقدامات شهرداری اصفهان در کشور به عنوان الگو مطرح و اجرا شده است

مجید نادرالاصلی، رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به تعامل میان شورا و شهرداری و هماهنگی که این تعامل به همراه داشته است، اظهار کرد: سالی سرنوشت‌ساز برای نظام جمهوری اسلامی را در پیش داریم، انتخابات را سال آینده خواهیم داشت که این اتفاقات نیازمند همدلی و همراهی سازمان‌ها با مردم اس؛ در این راستا شهرداری بیشترین بعد ارتباط با مردم را دارد، اهتمامی که به این موضوع باید داشته باشید هدایت، حمایت و پشتیبانی برای پیگیری مشکلات در شهر و شهرداری است.

وی افزود: بسیاری از ایده‌های شهرداری اصفهان در کشور به عنوان الگو مطرح شده است، از آن استفاده می‌کنند؛ حاضر هستیم همه تولیدات، ایده‌ها و فکرها، برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی را به عنوان الگو در اختیار دیگر نقاط قرار دهیم.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: در جایی که اصفهان رتبه ۲۸ کشور در انتخابات را دارد، اما در تشییع پیکر شهید زاهدی اولین است، نشان می‌دهد باید فضاهایی را ایجاد کنیم تا مردم در صحنه‌های مختلف حضور یابند؛ مردم از مقامات استان انتظار دارند با عملکرد و اقدامات موجب امیدآفرینی شوند که این مهم نیازمند برنامه ریزی است.

وی با اشاره به جاری شدن زاینده‌رود و اثر گذاری در جامعه که حتی موجب رضایت‌مندی کشاورزان در شرایط سخت شده است، گفت: پیگیری موضوعاتی همچون انتقال آب دریا به اصفهان، سامانه دوم، پساب و احیای تالاب نیز بسیار اهمیت دارد.

از ساختارهای گردشگری اصفهان غافل ماندیم

احمد شریعتی، عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان نیز با تاکید بر اینکه ارتباط میان شورا، شهرداری و مدیریت استان عالی بوده است، اظهار کرد: جاری شدن آب در زاینده‌رود هم کشاورزان را خوشحال کرد، هم موجب شادابی در حوزه زیست محیطی شد که حتی تشکر دارد.

وی با اشاره به موضوعات در حوزه حمل‌ونقل گفت: مباحث فرودگاه و قطار سریع السیر بسیار مهم است، از ساختار گردشگری اصفهان با توجه به ظرفیت‌های خوبی که دارد، غافل ماندیم.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اقدامات ارائه شده در ستاد خدمات سفر شهر اصفهان به گردشگران و مسافران نوروزی تصریح کرد: گردشگران بیشترین حضور را در اصفهان دارند، شهر، دارای ظرفیت زیادی دارد که باید از آن در ارائه خدمت بهره برد.

امکان جهش تولید و مشارکت مردم در اقتصاد شهری فراهم نیست

علی صالحی، سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه تفاوت ما و مدیریت استان با دیگران در نگاه به گفتمان انقلاب اسلامی و اقدامات متناسب با آن است، اظهار کرد: اولویت امام امت موضوع اقتصادی است که با واژه‌هایی همچون مشارکت مطرح می‌شود و همه هم و غم ما باید این موضوع باشد.

وی با اشاره به ظرفیت اقتصاد شهری و محلی و ظرفیت ۳۰ همت بودجه شهرداری افزود: شهرداری در نزدیک‌ترین لبه ارتباطی با مردم است و با توجه به شرایط نسبتاً خطرناک که برای آینده اقتصاد شهر متصور هستیم، اجرایی شدن شعار سال و تغییر ریل شهرداری بسیار مهم است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان یادآور شد: مقررات‌زدایی و تسهیل مشارکت مردم از اصلی ترین موضوعات است، زیرا با مقررات موجود و شرایط فعلی امکان جهش تولید و مشارکت مردم در اقتصاد شهری فراهم نیست.

وی با اشاره به تعامل جدی برای تحقق شعار سال با مدیریت شهری برای استفاده از منابع ملی گفت: اصلاح قوانین با این جلسات و قرار گاه‌های معمولی انجام شدنی نیست، لازمه آن اقدامات ساختار شکن است.

حالِ بافت تاریخی شهر اصفهان خوب نیست

رسول میرباقری، رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه از آغاز فعالیت دولت اتفاقات خوبی در استان رخ داده است، اظهار کرد: حال بافت تاریخی شهر و وضعیت حوزه گردشگری اصفهان مطلوب نیست.

وی افزود: شهرهای دیگر یک دهم داشته شهر اصفهان را ندارند، اما گوی سبقت را ربودند و در حال حاضر در حوزه گردشگری به شهر ما پهلو می‌زنند؛ تحول در بسازی از شهرها از جمله یزد از زمانی آغاز شده که استاندار حمایت داشته است.

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه پیرامون مسجد جامع اصفهان ضعیف‌ترین منطقه شهر است، ادامه داد: این وضعیت موجب شرمندگی ما است که توجه ویژه به آن نشده است، زیرا بسیاری از خانه‌ها پیرامون این محدوده از نظر سند مشکل دارد و تکلیف مالکان از سوی سازمان‌ها مشخص نمی‌شود.

وی از استاندار درخواست کرد رفع مشکلات از محدوده مسجد جامع و بازار را در دستور کار قرار دهد.

کد خبر 748794

دیگر خبرها

  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود
  • لزوم ساماندهی وانت‌های میوه فروشی در سنندج
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • مدیران نگاه عابربانکی را از شهرداری‌ها بردارند
  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق