Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اصفهان گفت: با توجه به شرایط خاص استان باید سرمایه‌گذاری‌های بیشتری در بخش آبیاری‌های نوین و تغییر الگوی کشت انجام شود و بر همین اساس باید صندوق‌های حمایت از بخش کشاورزی در استان تقویت شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، به‌نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، رسول زرگرپور در دیدار سید عبدالکریم رضوی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی اظهار داشت: علی‌رغم اینکه اصفهان یک استان صنعتی است و کشاورزی در سایه صنعت قرار گرفته و با خشکسالی‌های چندساله مواجه بوده است ولی کشاورزی در استان جایگاه ویژه‌ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به نیروهای زبده و باتجربه در بخش کشاورزی استان اشاره کرد و افزود: همین موضوع سبب شده است که علی‌رغم خشکسالی و کاهش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی در استان، میزان تولید محصولات کاهش پیدا نکند.

استاندار اصفهان اضافه کرد: با توجه به شرایط خاص استان باید سرمایه گذاری‌های بیشتری در بخش آبیاری‌های نوین و تغییر الگوی کشت انجام شود و بر همین اساس باید صندوق‌های حمایت از بخش کشاورزی در استان تقویت شود.

وی با بیان اینکه استان‌هایی که با خشکسالی مواجه‌اند نیازمند سرمایه گذاری‌های بیشتری هستند، افزود: زمانی که استانی با خشکسالی مواجه می‌شود حجم فعالیت‌ها نیز افزایش پیدا می‌کند و فرصت و انرژی که در این بخش صرف می‌شود هم از بعد توجیه اجتماعی و هم از بعد مسائل ترویجی و کمک و مساعدت قابل مقایسه با دیگر استان‌ها که مشکل خشکسالی ندارند، نیست.

زرگرپور افزود: با توجه به بلوغ بالای سیاسی مردم اصفهان، مطالبات آن‌ها نیز جدی‌تر است و انتظارات بیشتری از مسئولان دارند که این انتظارات باید برآورده شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌ها و در کنار آن معضلات استان گفت: میزان اعتبارات دولتی اصفهان نسبت به پولی که به خزانه واریز می‌کند بسیار ناچیز است و اصفهان در دریافت اعتبارات دولتی جزو استان‌های ردیف آخر است، ولی با این حال باید میزان اختصاص اعتبار به صندوق‌های حمایتی از محل اعتبارات تملک دارایی استان بررسی شود.

استاندار اصفهان افزود: مدیریت استان کمک خواهد کرد که صندوق‌های حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی قوت بیشتری یابد تا با مدیریت درست، بخشی از مشکلات استان در بخش کشاورزی از این منظر برطرف شود.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی نیز در این دیدار اظهار داشت: این صندوق با هدف حمایت از توسعه سرمایه گذاری در زیربخش‌های زراعت و باغبانی، دامداری و دامپروری، جنگل و مرتع، شیلات و آبزیان و صنایع و خدمات مرتبط با وظایف وزارت جهاد کشاورزی فعالیت می‌کند.

عبدالکریم رضوی با بیان اینکه صندوق‌های غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی با هدف صندوق حمایت از تشکیل سرمایه و تقویت حجم و کیفیت سرمایه‌گذاری و تولیدکنندگان و فعالان تشکیل شده‌اند، افزود: این صندوق‌ها به تقویت مالی بخش کشاورزی می‌پردازد و با توجه به اینکه یک بخش غیر دولتی است کشاورزان با سرمایه‌گذاری خودشان تقویت می‌شوند و خوشبختانه در طول مدت فعالیت خود عملکرد مثبتی داشته است.

وی با بیان اینکه در طول چند سال گذشته با تدابیر صورت گرفته اتفاقات خوبی در بحث صندوق‌های حمایت کشاورزی صورت گرفته است، اظهار داشت: 5 درصد اعتبارات تملک دارایی استان‌ها می‌تواند به افزایش سرمایه این صندوق‌ها اضافه گردد که در این ارتباط لازم است استان‌ها مساعدت لازم داشته باشند.

انتهای پیام/

R41346/P41362/S6,51/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۳۱۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز بیش از ۱۰۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی اردبیل به سیستم آبیاری تحت فشار

مهرداد اصغری گفت: به همراه فرماندار شهرستان نیر از طرح‌های آبیاری اراضی کشاورزی روستا‌های این شهرستان بازدید داشتیم که اقدامات مناسبی در زمینه مدیریت مصرف آب صورت گرفته است.

مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در استان اردبیل افزود: با مشارکت مردم و حمایت‌های بنیاد برکت، ۲۳۰ هکتار از اراضی کشاورزی در روستاهای شهرستان نیر به آبیاری تحت فشار مجهز شده است.

او تصریح کرد: این اقدام با مشارکت مردم صورت گرفته و ضمن مدیریت مصرف آب در منطقه و افزایش بیش از ۲ برابری تولید محصولات کشاورزی باعث شده است زمین‌های دیم بیشتری به صورت آبی کشت شوند.

اصغری گفت: در راستای افزایش تولید و مشارکت مردم در استان اردبیل تاکنون بیش از ۱۰۰۰ هکتار از زمین های کشاورزی مجهز به سیستم آبیاری تحت فشار شده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • تجهیز بیش از ۱۰۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی اردبیل به سیستم آبیاری تحت فشار
  • تجهیز ۳۹۱ هکتار اراضی کشاورزی ساری به سامانه نوین آبیاری
  • انتقال تجربیات کشاورزی ایران به ونزوئلا
  • دستگاه قضایی پیشران حمایت از تولید و تقویت اشتغال در استان تهران است
  • ۱۷۰۰ تن جو دامی برای عشایر استان سمنان تأمین شد
  • ضرورت تغییر شیوه‌های آبیاری در بخش کشاورزی مراغه
  • صدور ضمانت‌نامه برای زنان سرپرست خانوار
  • تجهیز ۸ هکتار کشاورزی بهشهر به سامانه نوین آبیاری
  • افزایش جوجه ریزی آذربایجان شرقی به 6 میلیون قطعه در یک دوره
  • ۸۰ درصد گندم کاران مینابی برای آبیاری زمین‌هایشان از روش‌های نوین استفاده می‌کنند