Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرنگاران در زمان های مختلف همواره مورد بی مهری مسئولان قرار می گیرند و سالیان متمادی است که این قشر سخت کوش و پرتلاش جامعه به چشم مسئولان نمی آیند اما بدون توجه به این صحبت‌های بدون نتیجه به فعالیت و رسالت همیشگی خود در بیان دردهای جامعه ادامه می‌دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از تفتان ما، تهیه گزارش و خبر و پوشش آئین های دینی و ملی در کنار معرفی فرهنگ و توانمندی های و بیانی زیبا از مشکلات و نارسایی ها در مناطق مختلف استان از آثار ماندگار امین میربلوچ زهی خبرنگار خاش است و گزارش های این خبرنگار در دفاع از حقوق مردم و معرفی توانمندی های سیستان و بلوچستان ستودنی و ارزشمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معلمان فداکار بلوچ حمیدرضا گنگوزهی و عبدالرئوف و عبدالناصر شهنوازی با گزارش های به موقع؛ فوری و اثرگذار ایشان و با همکاری علیرضا هاشمی فر خبرنگار تفتان ما به پایگاههای خبری و رسانه ای به دنیا معرفی شدند.

انتقاد کردن با روش درست و پرهیز از هرگونه تندروی و داشتن روحیه محافظه کارانه و در نظر گرفتن اصول نظام و پا را فراتر نگذاشتن از خطوط قرمز و احترام به طرفهای مقابل از ویژگی‌های بارز این خبرنگار است.

خبرنگاری که با پانزده سال سابقه کار و بدون داشتن بیمه و حقوق مناسب(حقوق 150 - 350 و فوقش پانصد هزار تومانی در ماه) توانسته خودش را وقف مردم و جامعه و شهر و وطنش کند.

این خبرنگار تاکنون با خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی ایرنا؛ خبرگزاری ایسنا؛ صدا و سیما و باشگاه خبرنگاران؛ فارس و تسنیم؛ نسیم؛ روزنامه های ایران؛ شرق؛ اعتماد؛ رسالت؛ جام جم؛ جمهوری اسلامی؛ اطلاعات و نشریات کشوری و محلی سیستان و بلوچستان و کرمان مانند بیداری؛ زاهدان؛ عیاران و غیره همکاری داشته و همچنان در عرصه خبر و رسانه خاش و سیستان و بلوچستان بعنوان عنصری فعال خدمت می کند.

به دلیل شرایط سخت مالی و تحمل فشارهای زندگی بارها و بارها خواسته از صحنه کنار برود اما اصرار مردم و بزرگان و مسئولان او را در این سنگر حفظ کرده است.

خودش می گوید شورای اسلامی شهر و شهردار خاش و تا حدی کارخانه سیمان در سالهای قبل از او حمایت کرده اند که قابل تجلیل بوده؛ اما شایستگی های این خبرنگار می نمایاند که می توان از او بیشتر حمایت کرد و بیشتر او را مورد تکریم و تجلیل قرار داد.

* خبرنگاری شغل حرفه، هنر و عشق است

صابره بهادرزهی خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی کانون زنان بلوچ شهرستان خاش در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما اظهار کرد: خبرنگاری شغل حرفه، هنر و عشق است و خبرمشاهده ‌و شنیدن رخدادی است که خبرنگار با حضوربی وقفه در صحنه آن را به صورت تحریر یا گفتار در عین حقیقت انعکاس وآن را به مخاطبین انتقال می‌دهد.

وی با بیان اینکه درواقع اطلاع رسانی را نوعی هویت بخشی به مخاطب و جهت دهی به ذهنیت فردی و اجتماعی باید دانست، تصریح کرد: اثرگذاران عرصه ‏اطلاع رسانی با تلاش فراوان ومسئولیت پذیری با استفاده از سلاح قلم در سرزمین آگاهی قدم بر می دارند.

بهادرزهی با بیان اینکه اصحاب رسانه انسان هایی شریف وآگاهی هستند، گفت: با حسن نیت در راستای پیشرفت، توسعه و اطلاع رسانی در وادی قلم باید گام برداشت.

وی در پاسخ به این سوال که خبرنگار خوب باید چه ویژگی داشته باشد، بیان کرد: لازمه ی خبرنگار خوب بودن، داشتن استعداد شخصی ذوق وعلاقه ، همچنین داشتن علم و دانش، تجربه و جسارت است تا در کنار آن با در نظر گرفتن سه اصل مهم سرعت، دقت و صحت، مهم در تولید خبر بتواند موفق عمل کند و خبرش درست، روشن و جامع باشد تا بتواند با صراحت و روشنی، و به دور از ابهامات آن را به دست مخاطبینش برساند.

بهادرزهی با بیان اینکه خبر مهم ترین عنصر جامعه محسوب می شود، گفت: توسعه فرهنگی منجربه خود باوری جامعه و این مسئله خود در شکل گیری و هویت فرهنگی جامعه نقش مهمی را ایفا می کند و عرصه اطلاع رسانی و تنویر افکار عمومی هستند که جامعه را با حقایق و واقعیت های موجود آشنا می کنند، انعکاس و بازتاب حقایق و واقعیتها در جامعه مرهون تلاشهای بی وقفه اصحاب رسانه است.

* عاشق شغل خبرنگاری هستم

حوریه رخشانی خبرنگار صدا و سیما شهرستان زابل در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما اظهار کرد: از سال 88 در رشته ی علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی تهران پذیرفته شدم، دو ترم پس از تحصیلم در خبرگزاری ایسنا تهران بکارگیری شدم، بعد از گذراندن مقطع کارشناسی و فارغ التحصیلی در این رشته در روزنامه سیستان و بلوچستان مشغول بکار شدم ؛ضمن اینکه دوره های باشگاه خبرنگاران را هم گذراندم و در حال حاضر هم خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در زابل مشغول فعالیت هستم.

وی بیان کرد: پدرم در طول روز همیشه بخش های مختلف خبری را دنبال می کردند و برای من درباره خبرها سوالاتی پیش می آمد و پاسخ هایی که از ایشان دریافت می کردم حاوی اطلاعات جامع و کامل بود؛همین امر باعث شد اول به عنوان یک مخاطب خبری سعی کنم تا این فضا را بشناسم و در نهایت با انتخاب رشته علوم ارتباطات توانستم وارد این حرفه شوم.

رخشانی با اشاره به شیرین ترین خاطره دوران خبرنگاری، افزود: شیرین ترین خاطره من تولد 4 قلوهایی بود که سال گذشته در زابل به دنیا آمدند، سه دختر و یک پسر البته شیرینی تولد این نوزادان وقتی دوچندان شد که با کمک خیرین برایشان یک سرپناه ساختند و توانستند زندگی 6 نفره شان را زیر یک سقف با آرامش شروع کنند.

وی بیان کرد: تلخ ترین گزارش من هم طوفانهایی است که متاسفانه بدلیل خشکسالی بر منطقه غلبه کرده؛و هر بار که این طوفانها شدت میگیرد تعداد بسیاری از مردم را، راهی بیمارستان ها و اورژانس ها می کند، محصولات کشاورزی آسیب می بیند و ده ها مورد بحران دیگر اتفاق می افتد؛ همچنین امیدوارم به مردم صبور دیار سیستان توجه بیشتری شود.

رخشانی با بیان اینکه خبرنگاران در انعکاس تحولات امروزه جهان تاثیر بسزایی دارند، ادامه داد: یک خبرنگار وقتی برای پوشش یک واقعه میرود همیشه اصل را بر این میگذاردکه خبرش جنبه ی اطلاع رسانی داردو مطمئنا بازتابش چه در سطح ملی و چه در سطح بین المللی وسیع خواهد بود و هیچ وقت نمی توان پیش بینی کرد که یک خبر چقدر میتواند بازتاب داشته باشد، چون سلیقه های مخاطبان فرق میکند.

وی با بیان اینکه خبرنگار باید در ابتدا جایگاه و اهمیت حرفه ی خبرنگاری را بداند، ادامه داد: سرعت و دقت می تواند در انسجام خبری به او کمک کند. بنابراین یک خبرنگار حرفه ای از هر فرصتی برای اطلاع رسانی دقیق باید استفاده کند،چرا که مخاطبان خبر یک قشر خاص نیستند بلکه همه ی مردم نیاز دارند که با اتفاقات پیرامونشان اشنا شوند و لازمه ی زندگی در جامعه آشنایی با جامعه است.

این خبرنگار صدا و سیما بیان کرد: وقتی حرف از ماهیت حرفه ی خبرنگاری به میان می آید خبرنگارها باید به خودشان رجوع کنند که تا چه اندازه توانستند معرف خوبی باشند که مسئولان بتوانند به آنها اعتماد کنند.

وی با بیان اینکه خبر آغاز یک مسیراست و دراین مسیر ناهمواریهای زیادی وجود دارد و خبرنگاران نباید این ناهمواریها را به چالش تبدیل کنند، گفت: وضعیت شهرستان زابل در چند سال اخیردر بحث خبر خیلی رشد کرده است، وجود یک واحد خبر مستقل، و در کنارش سایت ها و خبرگزاری های مختلف این فرصت را بوجود آورده که بتوانیم رسانه ای شدن را به معنای واقعی در شهر ببینیم.

رخشانی خطاب به جوانانی که می خواهند به این عرصه قدم بزارند، تصریح کرد: عزیزانی که تمایل دارند در این حرفه وارد شوند اول یک مقدمه از کار خبر و رسانه باید داشته باشند، بدانند که سراغ چه حرفه و شغلی آمدند. و اگر می خواهند وارد این حرفه شوند باید دوره های خبرنگاری باشگاه خبرنگاران که معمولا هر سال برگزار می شود شرکت کنند و پیش زمینه ی لازم را کسب کنند.

وی اذعان کرد: خبرنگاران زبان گویای یک جامعه هستند،فراموش نکنیم رسالت خبرنگاری که بر عهده ماست را باید حفظش کنیم و اجازه ندهیم شهر یا منطقه مان فراموش شود.

رخشانی اظهار کرد: خبرنگاران استان سیستان و بلوچستان هر کدامشان بخاطر شرایط اقلیمی،موقعیت استان و غیره وظیفه ی سنگینی بر عهده شان است و همراهی مسئولین میتواند کار را برایشان هموارتر کند ،امیدوارم قلم همه ی خبرنگاران حق و برحق باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۳۱۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید با روحیه جهادی، پیوسته دغدغه رفع مشکلات مردم را داشته باشیم

رئیس قوه قضائیه گفت: ما مسئولان باید با روحیه جهادی و حضور میدانی و تعریف شده و هدفمند در میان مردم، پیوسته دغدغه رفع مشکلات آن‌ها را داشته باشیم، با صرف در اتاق نشستن و دریافت گزارشات نمی‌توانیم مسائل و مشکلات مردم را به طور کامل درک کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از هرمزگان، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای در جلسه شورای اداری استان هرمزگان، اظهار کرد: نسبت به سفر قبلی خود به استان هرمزگان در اسفند ۱۴۰۰ شاهد هستم که این استان به لحاظ شاخص‌های مشخصی از جهات گوناگون پیشرفت‌های محسوسی داشته است، به طور مشخص وضعیت بنادر، گمرکات و انبارهای اموال تملیکی استان هرمزگان همچون سایر مناطق کشور به طرز چشمگیری بهبود یافته است؛ البته همچنان نواقص و کاستی‌هایی در این حوزه وجود دارد که باید برای رفع آن‌ها اقدامات عاجلی را در دستور کار قرار دهیم.

وی افزود: ما مسئولان باید با روحیه جهادی و حضور میدانی و تعریف شده و هدفمند در میان مردم، پیوسته دغدغه رفع مشکلات آن‌ها را داشته باشیم، با صرف در اتاق نشستن و دریافت گزارشات نمی‌توانیم مسائل و مشکلات مردم را به طور کامل درک کنیم، البته هدف ما از حضور بدون واسطه در میان مردم و شنیدن مستقیم مشکلات و مسائل آنها، کار تبلیغاتی نیست که اگر چنین باشد اقدام ما برکت ندارد و کاری جلو نمی‌رود.

رئیس قوه قضائیه گفت: مشارکت مردم در امر مهم جهش تولید که شعار و هدف اساسی سال است با حرف زدن محقق نمی‌شود بلکه باید زمینه‌ها و بسترهای مشارکت مردم در جهش تولید را فراهم کنیم؛ در این رابطه دولت باید از تصدیگری خود بکاهد و بر حمایتگری و نظارت خود بیفزاید.

وی بیان داشت: طی مدت اخیر اتفاقاتی در صحنه جهانی و منطقه‌ای رخ داد که به واسطه آن اتفاقات، جایگاه نظام جمهوری اسلامی در عرصه بین‌المللی و منطقه‌ای ارتقا محسوسی پیدا کرد و بر بازدارندگی و عزت و شوکت نظام ما در منطقه و دنیا افزوده شد؛ بر همین اساس باید از این فرصت پیش آمده بهره بگیریم و ارتباطات وثیق و تعریف شده خود را با کشورهای منطقه‌ای و غیر منطقه‌ای توسعه و عمق ببخشیم.

رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: مردم ما شایسته خدمت بیشتر هستند، امروز این مردم در زمینه‌های مختلف معیشتی و تأمین مسکن و برخی امور فرهنگی با مسائل و مشکلاتی مواجه هستند؛ همه ما مسئولان و کارگزاران برای رفع این مسائل و مشکلات باید نهایت تلاش خود را به کار بگیریم.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای، اظهار کرد: موضوعات فرهنگی، اقتصادی و امنیتی بر یکدیگر تأثیر و تأثر دارند؛ توجه به امور فرهنگی از اولویت‌های مهم است؛ در این زمینه نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند بلکه همه دستگاه‌ها حتی شهرداری‌ها و بخشداری‌ها و وزارتخانه‌های مختلف باید به امور فرهنگی توجه کنند.

رئیس عدلیه گفت: امروز دشمن اخلاق و فرهنگ و آموزه‌های دینی و اسلامی ما را هدف گرفته است لذا اگر به مقوله فرهنگی توجه نکنیم ممکن است تبعات این امر به مقولات امنیتی نیز سرایت کند.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای بیان داشت: امروز قاچاق یکی از مشکلات کشور است؛ ما از یک طرف در مقوله بنزین با ناترازی در تولید و مصرف مواجهیم و از طرفی دیگر در کشور ما بنزین و گازوئیل قاچاق می‌شود. باید تلاش کنیم این مشکل را رفع کنیم.

رئیس قوه قضائیه خاطرنشان کرد: امروز نیروهای مسلح ما به پیشرفت‌های چشمگیر و بزرگی نائل شده‌اند و نکته قابل تأمل آنکه این پیشرفت‌های چشمگیر در زمان تحریم‌ها صورت گرفته است، حال موضوع این است که آیا ما در عرصه‌های دیگر نظیر خودروسازی نیز نمی‌توانیم به پیشرفت‌هایی همچون پیشرفت‌های چشمگیر عرصه دفاعی نائل بیاییم.

کد خبر 750158

دیگر خبرها

  • کسی احساس تکلیف کند در برابر مشکلات تسلیم نمی‌شود
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • بررسي مسائل و مشکلات محله تخت استاد يزد
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم/ از اینکه مشکلات کشور همچنان باقی مانده، ناراحت می‌شویم
  • در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • باید با روحیه جهادی، پیوسته دغدغه رفع مشکلات مردم را داشته باشیم
  • تقدیر از کارگران میبدی
  • وجود ۱۴ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی ارومیه
  • کارگران میبدی تقدیر شدند