Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد - رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان یزد گفت: با توجه به اینکه یزد به شهر دوچرخه ها شهرت دارد راه‌اندازی پنج ایستگاه دوچرخه و تعیین مسیرهای تردد دوچرخه سواران در دستور کار پلیس استان بوده و نیروی انتظامی یزد آمادگی ۱۰۰ درصد برای راه‌اندازی پلیس دوچرخه سوار در یزد را دارد.

به گزارش قدس آنلاین، سرهنگ منصور جمشیدی در حاشیه نشست خبری روزخبرنگار اظهار داشت: ثبت جهانی بافت تاریخی شهر یزد شرایط لازم برای ارتقای ظرفیت‌های مختلف در استان را ایجاد کرده و از آنجایی که از دیرباز تاکنون یزد به عنوان شهر دوچرخه‌ها معرفی شده و راهنمایی و رانندگی استان هم آمادگی کامل دارد در صورت ایجاد زیرساخت‌های لازم نسبت به ایجاد پلیس دوچرخه سوار و اعزام آنها به سطح شهر یزد اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ایجاد ایجاد زیرساخت‌های لازم در راستای ارائه خدمات بیشتر و بهتر پلیس به اقشار مختلف جامعه، است وراهنمایی ورانندگی استان یزد آمادگی ۱۰۰ درصد برای راه‌اندازی و اعزام پلیس دوچرخه سوار به معابر شهر یزد را دارد.

جمشیدی تصریح کرد: درسال‌های ۹۲ و ۹۳ یزد در صدر استان‌های کشور در زمینه تلفات حوادث رانندگی قرار بود که خوشبختانه در سال ۹۴ آمار تلفات تصادفات رانندگی در یزد هشت درصد و در سال گذشته این میزان ۲۳ درصد کاهش یافته است.

وی خاطر نشان ساخت: بخش قابل توجهی از کاهش آمار تصادفات و تلفات به دلیل نصب دوربین های کنترل تخلف بوده، و سال گذشته در زمینه کاهش تصادفات فوتی استان یزد موفق به کسب رتبه دوم شد و در کاهش تصادفات جرحی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داد.

رییس هیئت دوچرخه سواری انتظامی استان راه‌اندازی پنج ایستگاه دوچرخه و تعیین مسیرهای تردد دوچرخه سواران در سه شنبه هر هفته را از جمله اقدامات انجام شده در این حوزه دانست وگفت: نیروی انتظامی یزد آمادگی ۱۰۰ درصد برای راه‌اندازی پلیس دوچرخه سوار در یزد را دارد.

این مسئول معرفی شهر یزد به عنوان شهر بدون پلیس در چند روز متوالی را یکی از نشانه‌های ارتقای فرهنگ ترافیک و رانندگی در این استان دانست و بیان کرد: تاکنون دو دوره تربیت کارشناس تصادفات با حضور ۴۵ نفر از افراد واجد شرایط در یزد آموزش دیدند.

وی برگزاری دوره آموزشی کارشناس عالی تصادفات با ۳۹ نفر شرکت کننده را از دیگر اقدامات انجام شده در راهنمایی و رانندگی استان یزد عنوان کرد و ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، تعداد ایستگاه‌های پلیس راهنمایی و رانندگی در شهر و استان یزد افزایش یافته است.

جمشیدی تصریح کرد: اجرای طرح ساماندهی کامیون‌ها برای اولین بار در استان اجرا شد و پیش از ۲۵ درصد تصادفات شهر یزد به دلیل حضور کامیون‌ها در معابر شهری یزد بوده است.

وی با بیان این که از ابتدای امسال دو نوع تصادف فوتی در استان داشته‌ایم که ۱۵ تا ۳۰ ساله‌ها مربوط به موتورسواران و ۶۵ تا ۹۰ سال مربوط به فوتی‌های عابرین پیاده است، گفت: تقاضا داریم اصحاب رسانه بحث فوتی‌های حوادث رانندگی را در دستور کار خود قرار داده و نسبت به ترویج فرهنگ رعایت حقوق همدیگر در رانندگی و مراعات حال کهنسالان در خیابان‌ها اقدام کنند.

در پایان این مراسم با حضور سرهنگ مزیدی معاونت اجتماعی ناجای یزد و جمعی از پرسنل نیروی انتظامی استان از خبر نگاران یزدی تجلیل بعمل آمد .

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۳۱۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد

به گزارش قدس آنلاین، سیدکمال هادیانفر با اشاره به وجود ۳۲۰۰ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور اظهار کرد:‌ بر اساس صورتجلسه بین پلیس و راهداری۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز پر حادثه است.

وی با یادآوری این‌که اختلافی با پلیس در این زمینه نداریم، اما داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز دقیق نیست، افزود: از منابع داخلی وزارت راه  وشهرسازی ۴۱۲ نقطه از اینها رفع شده است.

وی تصریح کرد: پیشنهاد دولت این بوده که در لایحه بودجه ۳۰۰۰ میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه‌خیز تخصیص یابد که مجلس آنرا تصویب کرده که البته گیر و گورهایی دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که ۶۰ درصد از تصادفات رانندگی در ۳۰ کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها اتفاق می‌افتد، گفت: در برخی جاها حریم شهرهاست و برخی جاها حریم جاده‌هاست که در حال رفع آنها هستیم.

هادیانفر با بیان این‌که با تدابیر استانداران در نوروز ۱۴۰۳ تصادفات رانندگی در ۳۰ کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها به ۵۶ درصد کاهش یافت، اضافه کرد: از NOGها خواسته‌ایم اگر طرحی برای کاهش تصادفات رانندگی دارند آنرا به وزارت راه و شهرسازی ارائه کنند تا بتوانیم تکلیف قانونی در این زمینه را اجرایی کنیم.

وی درباره وظیفه خودروسازان برای تولید خودروهای باکیفیت، اظهار کرد: در کمیسیون ایمنی راه‌ها این موضوع را پیگیری می‌کنیم، این‌که بگوییم فقط عامل انسانی باعث بروز تصادفات رانندگی است حرف درستی نیست. هفته گذشته جلسه‌ای با وزیر صمت داشتیم و وی از بنده موضوع ارتقای ایمنی در خودروها را مطالبه کرد!

وی ادامه داد: وزیر صنعت گفت چه کار کنیم که ایمنی در خودروها ارتقا یابد. بنده گفتم در دهه ۸۰ چه عواملی باعث کاهش جان‌باختگان ناشی از تصادفات رانندگی شد. یکی از موارد واردات خودروهای ایمن بود و خودروسازان به سمت رقابت با خودروهای وارداتی رفتند.

وی تاکید کرد: واردات خودرو علاوه بر ارتقا ایمنی، باعث رقابت بین خودروسازان می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود
  • ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود/ دو علت بروز خطا
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • چند درصد جریمه های رانندگی اشتباهی است؟ ؛ توضیحات مهم رئیس پلیس راهور
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می‌دهد