Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-درجلسه اعلام برنامه‌های کاندیداهای شهرداری تهران، منتخبان پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران سوالات خود را از فاطمه کولایی مطرح کردند.محمد سالاری در جلسه اعلام برنامه‌های کاندیداهای شهرداری تهران خطاب به کولایی گفت: ما با هیچ کاندیدایی تعارف نداریم، لطفاً سهم زنان و جوانان را دقیقاً مشخص کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین موضوع اقتصاد شهری مهم است اما اگر بستر کافی را فراهم نکنیم و امنیت ایجاد نشود این مسئله محقق نمی‌شود. لطفاً رویکرد خود را در مورد این موضوع اعلام کنید.

وی ادامه داد: همچنین برنامه‌ها بدون تحقق حکمرانی درست محقق نمی‌شود. اگر مدیریت یکپارچه به سرانجام نرسد قطعا به مشکل برمی‌خوریم بنابراین شهردار باید تعامل جدی با دولت و مجلس داشته باشد. برای این موضوع چه راهکاری را پیشنهاد می‌کنید؟

الهام فخاری عضو دیگر شورای شهر در ادامه گفت: چه راهکاری برای جذب همکاری سازمان های مردم نهاد دارید و به این مسئله اشاره کنید که اگر تهران وضعیت بهتری داشته باشد مهاجرپذیرتر خواهد شد در حالی که شهر گنجایش این مسئله را ندارد. برای این موضوع چه راه حلی دارید؟ چطور می‌خواهید در شهرداری از دانشگاه‌ها نیز استفاده کنید؟

فخاری تاکید کرد که حضور کولایی نمادین نیست. او به مفاهیمی مثل عدالت، شهر و قانون اشاره کرده است که گویی به فراموشی سپرده شده است.

ابراهیم امینی در ادامه جلسه گفت: با توجه به سوابق علمی و دانشگاهی که دارید مواضع خود را درباره تئوری دولت محلی در مقابل دولت ملی و روابط شورا و شهرداری را اعلام کنید.

میرلوحی عضو دیگر شورای شهر با تاکید بر اینکه حضور زنان به معنی لطافت، صلح و اصلاح رفتار اجتماعی در شهر است بیان داشت: با توجه به اینکه باید تاکید بیشتری به منظر شهر و آموزش در شهر داشته باشیم برای این موضوع چه برنامه‌ای دارد؟ در حوزه ارتباط شهرداری و دانشگاه و توجه به سمن‌ها چه راهکارهایی دارید؟

حجت نظری در ادامه جلسه با اشاره به اینکه برخی راهکارهای کولایی عملی نیست بیان داشت: مشخص کنید که برنامه شما برای استفاده از زنان و جوانان در مقابل حجم بالای بازنشستگان چیست؟ همچنین در خصوص آسیب‌های اجتماعی چه برنامه‌ا ی برای ساماندهی متکدیان، کودکان کار و معتادین دارید؟ از طرفی شاهد این هستیم که پارک‌ها برای خانواده‌ها امن نیست. برای این مسئله چه برنامه‌ای دارید؟ همچنین در رابطه با مشکل وجود مگس‌های سفید در شهر چه برنامه‌ای در نظر دارید؟

مجید فراهانی در ادامه گفت: برنامه شما برای منابع انسانی و مالی چیست؟ چرا که 60 هزار کارمند در شهرداری وجود دارد که 10 هزار نفر آنها بازنشسته هستند. برنامه خود را برای ورود جوانان اعلام کنید. همچنین برای اجرای برنامه‌های خود چه بودجه‌ای دارید؟ چرا که با شهرداری مواجه هستید که میزان بدهی‌های او چهار برابر بودجه سالیانه است. همچنین چه فکری برای بازسازی منابع و کسب منابع جدید دارید؟ از طرفی براساس یک پژوهش جهانی مردم شهرداری‌ها را فاسدترین می‌دانند. برنامه عملیاتی شما برای مقابله با این فساد چیست؟

نژادبهرام افزود: رویکرد شما به عنوان دانش آموخته حوزه روابط بین الملل در حوزه شهری چیست؟ شهری که تا به امروز توسط پزشکان، نظامیان و پزشکان اداره شده است.

صدراعظم نوری در ادامه جلسه گفت: در شهرداری تهران 63هزار پرسنل مشغول به کار هستند که سهم زنان در آن 17 درصد است. امیدواریم که شورای شهر تهران و شهرداری روندی داشته باشند تا روند حضور زنان بهبود پیدا کند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۳۲۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده

محمدرضا نیک نژاد می افزاید: هر جامعه انسانی از دو جنس مکمل هم تشکیل شده و آن حضور زن و مرد در عرصه های گوناگون علمی، آموزشی، اجتماعی، صنعتی و غیره است که می تواند برای رسیدن به اهداف در هر ساختاری که این دو جنس قرار می گیرند کمک کننده باشد. بنابراین کمبود هر یک از این دو می تواند آسیب های جدی به جامعه انسانی وارد کند.

وی ادامه می دهد: در دهه ها و سده های گذشته، حضور نداشتن زنان در عرصه های گوناگون، آسیب هایی به جامعه ایران وارد کرد و حال اگر جریان جامعه به سویی برود که تعداد مردان در زمینه تحصیلات کم شود، آسیب های دیگری به جامعه وارد خواهد شد که ضروری است با روش های مختلف از این روند جلوگیری شود.

این کارشناس حوزه تعلیم و تربیت می گوید: در واقع نه آموزش و پرورش و نه آموزش عالی، هیچ یک در این زمینه مقصر نیستند چراکه نگاه جامعه از جمله مردان جوان، به ادامه تحصیل تغییر کرده است و علاقه به تحصیل در آنان دچار افت شدیدی شده به این دلیل که ناامیدی بسیار گسترده ای بین مردان جوان ایجاد شده است.

جایگاه تحصیل در اشتغالزایی جوانان

نیک نژاد اذعان می دارد: متأسفانه جوانان به این باور رسیده اند که ادامه تحصیل پیامدهای شغلی مستحکمی ندارد و درس خواندن نمی تواند زندگی هرچند متوسطی را برایشان تأمین کند. بنابراین تحصیلات، چندان جایگاه و پایگاهی بین مردان جامعه ندارد و اشتغال زایی که قرار است در پی گرفتن مدرک به وجود آید رنگ باخته است. به همین سبب خیلی از افراد انگیزه ای برای ادامه تحصیل ندارند.

محمد رضا نیک نژاد، کارشناس آموزشی

این کارشناس آموزشی می گوید: این نسل ناامید است و بنا به تحلیل خود، دانشگاه را راهی برای رسیدن به یک زندگی متوسط نمی داند بنابراین جامعه ما نیازمند اصلاح است آن چنان که باید با افزایش ظرفیت های شغلی که تحصیلات در آن اثرگذار باشد، جوانان را به ادامه تحصیل ترغیب کرد.

وی درباره بازماندگان از تحصیل اذعان می دارد: متأسفانه معضل بی توجهی به تحصیل تنها درباره کنکور نیست بلکه بسیاری از پسران جوان جامعه ما حتی تحصیل در دوره دبیرستان را برای زندگی آینده مفید نمی دانند و این مهم یکی از مشکلات آموزش و پرورش است که بازماندگان از تحصیل را به وجود آورده است.

آموزش مهارت های اخلاقی و انسانی

نیک نژاد تصریح می کند: تحصیل در دانشگاه جدا از ایجاد شغل و امرار معاش، سبب ایجاد فرهیختگی در لایه های مختلف جامعه می شود. بنابراین هر انسانی در مسیر درس خواندن می تواند مهارت های اخلاقی، انسانی، اجتماعی و فردی خود را افزایش دهد و به سطحی برسد که بتواند بهتر با جامعه ارتباط برقرار کند.

متأسفانه معضل بی توجهی به تحصیل تنها درباره کنکور نیست بلکه بسیاری از پسران جوان جامعه ما حتی تحصیل در دوره دبیرستان را برای زندگی آینده مفید نمی داننداین کارشناس حوزه تعلیم و تربیت ادامه می دهد: در حال حاضر آموزش رسمی در سراسر دنیا گرفتار چنین معضلی شده است اما در ایران بیشتر از میانگین جهانی است به این سبب که هم چنان درون مایه های آموزشی در کشور ما، مهارت های فردی و اجتماعی برای دانش آموز و دانشجو را در پی ندارد.

نیک نژاد بیان می کند: در حال حاضر در جوامع مختلف، تحصیلات برای بخش بزرگی از جوانان نمی تواند داشته های مهم را برای یک زندگی معمولی به وجود آورد به سبب این که بسیاری از آموزش های دانشگاهی، ارتباط چندانی با زندگی کنونی و آینده بچه ها ندارد.

این کارشناس آموزشی می گوید: در کشور ما مهم ترین بخشی که باید در این زمینه به آن پرداخته شود سوق دادن آموزش عمومی که همان ۱۲سال است و نیز آموزش عالی، به جایگاهی است که بتواند برای زندگی کنونی و آینده افراد جامعه کاربردی تر باشد و در واقع دانشجو به این امید برسد که تحصیلات، افزون بر ایجاد شرایط استخدامی و اشتغال زایی، می تواند گره گشای خود، خانواده و جامعه اش باشد.

نیک نژاد تأکید می کند: در این راستا دولت، مردم، نهادهای مدنی و رسانه ای باید دست در دست یکدیگر، فضایی فراهم کنند تا جوانان به سطحی از امید برسند که در مسیر درس خواندن باقی بمانند و یقین داشته باشند که تحصیل می تواند در آینده برایشان علاوه بر پیامد اقتصادی، پیامدهای اجتماعی، فرهنگی و غیره داشته باشد.

عفت زارع

دیگر خبرها

  • تلاش فدراسیون کبدی برای ادامه همکاری با «مازندرانی»
  • عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده
  • اماکن ورزشی شهرداری یزد از حالت تعطیلی خارج و به روی مردم و جوانان شهر باز شود
  • سکوت مجامع بین المللی نسبت به کشتار مسلمانان از حد وجدانی فراتر رفته است
  • بکارگیری منشی‌های خانم در این استان ممنوع شد!
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • نقش مغفول مانده پدران در سلامت زنان و بارداری | تلویزیون با برنامه‌ «ماه‌ ترین» وارد شد
  • خبر خوب برای زنان شاغل | فعال شدن ایستگاه ورزشی رایگان عصرگاهی و ۵ مجموعه ورزشی جدید در تهران
  • خزعلی: در زمینه حجاب، دنبال فرهنگ‌سازی هستیم
  • خبر خوب برای زنان شاغل | فعال شدن ایستگاه های ورزشی رایگان عصرگاهی و ۵ مجموعه ورزشی جدید در تهران