Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان گفت:تعداد طرح های اجرایی 35 طرح آبیاری کم فشار است که در سطح هزار و 76 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان سرایان در دست اجرا قرار دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازخاورستان،موسی سلیمانی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرایان، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یک هزار و 76 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان سرایان به سامانه آبیاری کم فشار تجهیز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای اجرای این طرح ها که در هزار و ۷۶ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان سرایان اجرا می‌شود اعتباری بالغ بر 49 میلیارد و 12 میلیون ریال هزینه شده است.

مدیر جهاد کشاورزی سرایان بیان کرد: با توجه به خشکسالی های اخیر و بروز کم آبی اجرای طرح های آبیاری نوین و مدرن جهت حفاظت از منابع آبی ضروری می‌باشد.

سلیمانی تصریح کرد: اهداف اجرای سامانه های نوین آبیاری در راستای استفاده بهینه از منابع آبی و صرفه جویی در مصرف آب، افزایش راندمان آبیاری ، مکانیزه کردن فرآیند آبیاری و کاهش هزینه های کارگری است.


وی اذعان کرد: سهم بلاعوض دولت برای اجرای طرح های آبیاری کم فشاربه ازای هر هکتار 32 میلیون ریال بودجه بلا عوض دولتی پرداخت می‌کند.

مدیر جهاد کشاورزی سرایان گفت: در روش اجرای آبیاری کم فشار آب از محل چاه موتور توسط لوله به زمین های کشاورزی منتقل می‌شود.

سلیمانی خاطر نشان کرد: مهمترین مزیت آبیاری کم فشار کاهش هدر رفت آب به میزان ۳۵ درصد است که با جلوگیری از تبخیر آب و بازگشت آب به زمین باعث کاهش هدر رفت آب می‌شود.

وی عنوان کرد: اعتبارات بلا عوض دولتی از محل اعتبارات بند د تبصره چهار قانون بودجه سال 95 از محل توسعه ملی است.

مدیر جهاد کشاورزی سرایان اظهار کرد: تعداد طرح های اجرایی 35 طرح آبیاری کم فشار است که در سطح هزار و 76 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان سرایان در دست اجرا قرار دارد.

سلیمانی گفت: کل اعتبار اجرایی این 35 پروژه 49 میلیارد و 12 میلیون ریال است که 34 میلیارد و 432 میلیون ریال سهم بلا عوض دولتی و 14 میلیارد و 580 میلیون ریال سهم مشارکت بهره برداران بوده که هزینه شده است.

وی آغاز عملیات اجرایی این پروژه ها را اواخر سال 95 عنوان کرد و افزود: تا کنون بیش از 85 درصد پروژه ها پیشرفت فیزیکی داشته است.

مدیر جهاد کشاورزی سرایان اذعان کرد: پیش بینی شده است که پایان عملیات اجرایی پروژه ها تا اواخر شهریور ماه سال جاری باشد.

سلیمانی تصریح کرد: بهره برداری از این طرح ها در بالا رفتن راندمان آبیاری منطقه کمک شایانی خواهد کرد و 35 درصد در مصرف آب صرفه جویی می‌شود.

وی با بیان اینکه تعداد خانوار بهره بردار از این پروژه ها 967 خانوار است، اذعان کرد: با بهره برداری از این طرح ها سه هزار و 600 نفر بهره بردار از مزایای این طرح ها برخور دار خواهند شد.

مدیر جهاد کشاورزی سرایان تاکید کرد: مدیریت جهاد کشاورزی سرایان آمادگی لازم برای پذیرش و اجرای طرح های جدید سامانه های نوین آبیاری با یارانه دولتی بدون هیچ محدودیتی را دارد و از کشاورزان

درخواست می‌گردد جهت بهره مندی از اعتبارات بلا عوض و اجرای طرح های نوین آبیاری به مراکز جهاد کشاورزی مراجعه نمایند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۳۲۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور دادستان بشرویه جهت ایمن سازی فوری استخر‌های کشاورزی

خسروی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بشرویه از مدیر جهاد کشاورزی بشرویه خواست تا در اسرع وقت نسبت به ایمن سازی استخر‌های کشاورزی اقدام کند.

در این دستور آمده است:

با عنایت به بررسی آمار متوفیان ناشی از غرق شدگی در استخر‌های کشاورزی طی سالیان گذشته و فرا رسیدن فصول گرم سال و پیشگیری از حوادث احتمالی، در جهت مواد ۲، ۳، ۵ دستورالعمل نظارت و پیگیری حقوق عامه و مقررات آیین نامه ایمنی مخازن آب و استخر‌ها، مقرر است در بازه ۵ روز آینده تیمی متشکل از نمایندگان جهاد کشاورزی و اداره آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرستان تمامی استخر‌های مخزنی را با قید، موقعیت مکانی، حجم و مالکیت شناسایی و ضمن بازرسی به لحاظ رعایت اصول ایمنی (نصب فنس غیر قابل نفوذ به ارتفاع ۳ متر، نصب تابلو‌های هشدار و ممنوعیت شنا در ابعاد ۴۰*۶۰ سانتی متر شامل: شنا ممنوع - خطر مرگ - عمق استخر، نصب طناب‌های گره دار نجات به صورت طولی و عرضی در اطراف استخر، تعبیه تیوب‌های بادی به فاصله ۱۰ متری از هم در طول استخر و مهار نمودن آنها و قرار دادن حداقل ۶ نردبان نجات در چهار ضلع استخر)، نواقص هر استخر را شناسایی و زمان مناسب برای رفع نقص را به بهره بردار و یا مالک با مسئولیت مدیریت جهاد کشاورزی متناسب با وضعیت ایمنی و مکان استخر اعطاء نمایند، که تا حداکثر نیمه خرداد ماه نسبت به ایمن سازی استخر‌ها اقدام نمایند.

بیشتر بخوانید

پیدا شدن جسد نوجوان غرق شده در استخر آب روستای نوغاب پسکوه

در غیر این صورت در بازدید‌هایی که بعد از تاریخ مذکور و با حضور نماینده دادستان و سایر دستگاه‌های مرتبط به صورت غیر منتظره و یا پس از وصول گزارش انجام شود، چنانچه موارد تخلف در جهت عدم ایمن سازی مشاهده شود، بلافاصله با دستور دادستانی سیستم پمپاژ مرتبط با استخر ذخیره آب پلمب و از مدار بهره برداری خارج خواهد شد.

 لازم به ذکر است در صورت عدم رعایت موارد فوق تمامی عواقب بر عهده بهره بردار و یا مالک استخر است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • جلسه ستاد برداشت سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برگزار شد
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • دستور دادستان بشرویه جهت ایمن سازی فوری استخر‌های کشاورزی
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان
  • بهره‌برداری از طرح بهداشتی و درمانی در اسفراین
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل