Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: طرحی با عنوان سرباز نخبه پژوهشی با هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح به روسای دانشگاه‌ها ارائه شده است که طی آن افرادی که دارای کارشناسی ارشد و دکتری هستند به صورت سرباز - پژوهشی یا سرباز - تحقیقی در اختیار 13 دانشگاه کشور قرار گیرند.

به گزارش ایسنا، سید ابوالفضل رضوی در نشست معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری که صبح امروز با حضور نیروهای مسلح و روسای دانشگاه‌های کشور در خصوص امریه نخبگان دانشگاهی سراسر کشور برگزار شد، با بیان اینکه فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد و دکتری رو به افزایش است و قاعدتا این افراد طبق قانون کشور باید خدمت سربازی را سپری کنند اظهارکرد: نیروهای مسلح بایستی برای جذب این افراد برنامه‌ای داشته باشد تا این افراد احساس بطالت و بیکاری در محل گذران سربازی نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از طرف دیگر دستگاه‌های دولتی و دانشگاهی نیاز شدیدی به سرمایه‌های انسانی دارند که این سرمایه‌های انسانی در خدمت مردم باشند. همچنین دستگاه‌های دولتی به دلیل محدودیت‌های استخدام و به کارگیری نیروهایی که بایستی حقوق و مزایای بیشتری به آنها داده شود دارای مشکل هستند. از طرفی مسئله بیکاری و درآمد کم خانوار نیز موضوع مهمی است. بنابراین با ستاد کل نیروهای مسلح هماهنگی‌های لازم انجام شد تا فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به صورت سرباز پژوهش یا سرباز تحقیقی در اختیار 13 دانشگاه کشور که بخش زیادی از تولید علم کشور بر دوش آنهاست، قرار گیرد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور افزود: فایده و منفعت این اقدام این است که هم برای افراد دوره کارآموزی محسوب می‌شود و هم احساس بطالت و بیکاری به وجود نمی‌آید و ثمربخش نیز خواهد بود. ضمن اینکه دستگاه‌های اجرایی از افراد شناخت کافی پیدا کرده و نیروهای آینده خود را از همین افراد شناخته شده علمی عملیاتی انتخاب خواهد کرد.

رضوی تصریح کرد: به همین منظور جلسه‌ای را با حضور ستاد فرماندهی کل قوا، معاونت وزیر علوم تحقیقات و فناوری و روسای 13 دانشگاه برگزار کردیم که در آن طرحی تقدیم شد که قرار است تا یک هفته آینده نظرات این روسا اخذ و سپس به صورت جمع بندی از آنها استفاده شود.

در ادامه این نشست سردار کمالی رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح نیز با بیان اینکه دولت از توانمندی کارکنان وظیفه در قالب طرح‌های مختلف مانند طرح "سرباز –معلم"، "هیات علمی"، "سرباز – مربی"، "سرباز - طبیعیت" و "سرباز - پیامبر بهداشت" استفاده می‌کند، اظهارکرد: در این جلسه مطرح شد که چگونه استفاده بهتر و بیشتری از سربازان در این طرح‌ها داشته و همچنین زمینه گسترش آنها را در قالب طرح‌های جدیدی نیز داشته باشیم. یعنی بتوانیم تعدادی از سربازان را در اختیار مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاه‌های دولتی قرار دهیم تا این سربازان بتوانند برای مسائل مختلف و مهم کشور راه حل ارائه دهند.

وی با بیان اینکه قرار بر این شد که 13 دانشگاه کشور این طرح (سرباز نخبه پژوهشی) را تکمیل کنند و اصل موضوع این طرح نیز استفاده از سربازان در مراکز تحقیقاتی است، گفت:بعد از تکمیل، این طرح سیر مراحل تصویب را در ستاد فرماندهی کل قوا طی می‌کند و مجوز استفاده از تعدادی سرباز به دانشگاه‌ها داده می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۳۳۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۵۰ بسته سیاستی بسیج اساتید برای حل مشکلات کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ محمدرضا مردانی در نشست شورای معاونان این وزارت با وزیر علوم گفت: در این سازمان ضمن تشکیل اندیشکده‌های مطالعات راهبردی؛ برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی؛ چاپ ۱۵ جلد کتاب؛ ۵۰ بسته سیاستی در حوزه‌های کشاورزی، آب، محیط زیست و اقتصاد تهیه شد و در اختیار مسئولان اجرایی کشور قرار گرفت.

وي افزود: تشکیل اندیشکده‌های مطالعات راهبردی؛ برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی؛ چاپ ۱۵ جلد کتاب؛ ۵۰ بسته سیاستی در حوزه‌های کشاورزی، آب، محیط زیست و اقتصاد که تهیه شده و در اختیار مسئولان اجرایی کشور قرار گرفته است و برگزاری همایش بین‌المللی تبیین اندیشه‌های دفاعی مقام معظم رهبری از جمله دیگر فعالیت‌های سازمان بسیج اساتید بوده است.

مرداني با اشاره به برخی از برنامه‌های بسیج اساتید در حوزه فناوری و نوآوری، عنوان کرد: بسیج اساتید در حوزه فناوری و نوآوری نوپاست و لازم است با حمایت و پشتیبانی وزیر علوم و مجموعه همکاران، این حوزه نیز تقویت شود.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور به فعالیت‌های مجمع بین‌المللی اساتید مسلمان دانشگاه‌ها اشاره کرده و از تشکیل ۶۱ گروه علمی از اساتید مسلمان دانشگاه‌ها و برگزاری نشست‌های بین‌المللی، ترجمه کتاب‌های مختلف برای استفاده اساتید مسلمان جهان، برگزاری نشست‌های متعدد از جمله در حمایت از فلسطین؛ مانند همایش جهان عاری از استکبار، اعلام فراخوانی برای تحریم علمی رژیم صهیونیستی و رونمایی از وبگاهی که در دانشگاه صنعتی اصفهان در این موضوع راه‌اندازی شده است، نام برد.

مردانی ضمن ارائه توصیفی از اقدامات قرارگاه کمک به ارتقای نظام حکمرانی با ۲۰ کارگروه تخصصی و با حضور اساتید برجسته دانشگاهی، بیان کرد: برای تحقق مردمی‌سازی حکمرانی بهترین کار حضور نهاد علم برای کمک به دولت است. 

وی ادامه داد: بسیج اساتید با بکارگیری ظرفیت‌های اساتید متخصص در مسأله شناسی و با تکیه بر دانش تخصصی اساتید می‌تواند در این مسیر کمک مهمی برای ارتقای نظام حکمرانی باشد و لازم است این ظرفیت از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به رئیس جمهور منتقل شود. 

مردانی با بیان اینکه در مسیر کمک به ارتقای نظام حکمرانی در کنار اساتید بسیجی، اساتید غیربسیجی هم، پای کار خواهند آمد و طعم شیرین خدمت به مردم و محرومیت‌زدایی با کمک به ارتقای کارآمدی نظام را خواهند چشید، گفت: اساتید دانشگاه‌ها همواره دغدغه حل مسائل کشور و ملت را سرلوحه کار خود قرار داده‌اند.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در موضوع تربیت و آموزش به تشکیل مرکز تربیت مربی بسیج اساتید کشور اشاره کرد و از حضور اساتید در دوره‌هایی در مشهد مقدس و همچنین دوره تربیت مدرس بیانیه گام دوم انقلاب و برگزاری ۲۹۰۰ کارگاه با موضوعات علمی و فرهنگی سخن گفته و این اردو‌ها را حرکت جهادی بزرگی در موضوع گفتمان سازی دانست.

این استاد دانشگاه با اشاره به برگزاری ۱۱ دوره توانمندسازی با حضور۱۶۵۰ استاد شرکت‌کننده از وزیر علوم درخواست کرد دوره‌های دانش‌افزایی و توانمندسازی در ممیزی‌ها برای ارتقای اساتید تایید شود.

دیگر خبرها

  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم
  • ضرب و شتم پرستار در بیمارستان این شهر
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • پیشنهاد تغییر نام دانشگاه «فنی حرفه‌ای» به «مهارت» قابل پیگیری است
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • جنون در پاریس: 200 میلیون یورو برای ستاره بارسا
  • ارائه ۵۰ بسته سیاستی بسیج اساتید برای حل مشکلات کشور