Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن روحانی اسامی وزرای پیشنهادی خود برای دولت دوازدهم را توسط معاون پارلمانی خود به مجلس شورای اسلامی ارائه کرد. پس از انتشار اسامی وزرای پیشنهادی، بحث و گفتگوها میان چهره های مختلف اعم از سیاسی و یا هر طیفی نسبت به وزیر مربوط به حوزه کاری ایشان و یا دیگر حوزه ها به جریان افتاد تا مباحث مرتبط با دولت دوازدهم و کابینه ی آینده را از همان روزهای ابتدایی مراسم تحلیف ریاست جمهوری، پر شور و پر حرارت نظاره گر شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در روزهای اخیر افراد مختلفی در مورد وزرای پیشنهادی اظهار نظر کرده اند که برخی از این مباحث از جنس صحبت در مورد شخص معرفی شده و برخی هم از جنس کلی و سیاست های مورد نیاز وزارت خانه های کشور است.

محمدرضا عارف در واکنش به کابینه معرفی شده از سوی روحانی، گفت: انتظار ما حضور حداقل یک خانم در جمع وزرای پیشنهادی بود؛او همچنین از بداخلاقی‌ها در مواجهه با سلفی نمایندگان گله کرد.

رئیس فراکسیون امید مجلس با بیان اینکه زنان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند و حضور یک یا دونفر از نخبگان این بخش از جامعه در کابینه، انتظار بالایی نیست، افزود: در چند روز گذشته تصاویر دیدار تیم دیپلماسی کشورمان با تیم اروپایی منتشر شد که همه دیدند در یک سمت میز تیم آقای طریف که همگی از آقایان بودند نشسته اند و در طرف دیگر تیم طرف اروپایی که همگی خانم بودند و این تصویر خیلی پیام داشت.

عارف تاکید کرد: به هر حال انتظار ما برای حضور وزیر زن در کابینه فعلا تامین نشده و بنده هم درباره علت اینکه هیچ وزیر زنی به مجلس معرفی نشده، شخصا دلیل خاصی را نمی‌دانم، اما امیدواریم در بقیه انتصاب‌ها و در سپردن سایر مدیریت‌های کلان در دولت، به زنان توجه شود.

محمد دهقان عضو فراکسیون ولایی مجلس شورای اسلامی گفت: اول این هفته هجده کمیسیون فرعی در مجلس تشکیل شد برای بررسی از منظر توانمندی، پاکدستی و سلامت افرادی که برای پست وزرات معرفی می شوند.

دهقان گفت: نقدهایی که به کابینه یازدهم صورت گرفت اصل ایرادات بر ناکارآمدی ها است. وی افزود: البته اگر تغییرات در تشکیل کابینه دوازدهم بشتر بود کابینه مطلوب تر می شد.

دهقان عضو فراکسیون ولایی در ادامه گفت: وزیری که انتخاب می شود نباید مجموعی از منافع را برای خود تبانی کرده باشد. وی گفت: طبق فرمایشات رهبر انقلاب افرادی که می خواهند در جامعه مسئول شوند باید از افراد متوسط جامعه باشند بنابراین افرادی که ثروت زیادی دارند نمی توانند کارآمد باشند. همچنین افرادی که از حوزه های نامرتبط انتخاب می شوند نیز نمی توانند کارآمدی مطلوبی داشته باشند.

عضو فراکسیون ولایی ادامه داد: در بررسی های انجام شده تغییرات تا به الان مثبت است اگر دولت ایستایی را هم تبدیل به پویایی کند مطلوب تر خواهد شد.

وی گفت: کابینه دوازدهم به سن اعتدال نزدیک تر شده است و تا حدی جوان تر شده که این هم می تواند نکته مثبتی در کابینه دوازدهم باشد.

وکیلی از فراکسیون امید مسیر حرکتی کابینه دوازدهم را دو قدم به جلو تشریح کرد و گفت: البته شرایط مطلوب حرکت چند قدمی به جلو بود اما در مجموع رویکرد کنونی کابینه دوازدهم خوب ارزیابی می شود.

وکیلی با اشاره به تحقق وعده انتخاباتی دکتر روحانی در مورد تغییر 50 درصدی کابینه دوازدهم گفت: ما در حال حاضر شاهد تغییر 50 درصدی در کابینه دوازدهم هستیم اما سوال این است که این تغییرات تا چه میزان می تواند مسیر دولت را هموار کند و این تغییرات تا چه اندازه پاسخگوی مطالبات مردم خواهد بود؟

به گفته وکیلی آمایش قومی، فکر و جنسیتی شاخصی کلی برای کارآمدی کابینه به حساب می آید. او افزود: ما علاقمند بودیم زنان سهمی بیشتر در کابینه دوازدهم داشته باشند چرا که اگر این تغییرات ناظر به سه اصل آمایش قومی، فکر و جنسیتی باشد خروجی برون داد آن قابل توجه و مطلوب تر خواهد بود.

او رنگ این کابینه را نسبت به کابینه یازدهم، به دکتر روحانی نزدیک دانست و افزود: ترکیب این کابینه نشان می دهد که بسیار بی حاشیه است.

وکیلی عضو فراکسیون امید گفت: وزرا در کمیته ها بر اساس صلاحیت ها بررسی می شوند و مجموعه ارزیابی ها عرضه می شود. وی افزود: وزرا در جلسات کمیسیون ها پاسخ گوی شبهات خواهند بود.

عضو فراکسیون امید درباره سن کابینه نیز گفت: به لحاظ سمبلیک سن افراد رعایت شده اما از نظر رویکردی هنوز نمی توان نظر داد اما با همین تغییرات میانگین سن نسبت به مبدا در مقایسه با کابینه یازدهم جوانتر نیست بلکه یک سال هم پیرتر شده است اما اگر کابینه انرژیک و با پشتکار باشد مطلوب تر خواهد شد.

وکیلی در ادامه افزود: برای پیش داوری زود است اما احتمالا 3 تا 4 وزیر بر اساس حساسیت کارکرد و حوزه کاری آنها توقفی وجود داشته باشد. وی گفت: یکی از انتظارات این است که ما سه فراکسیون می توانیم توافق کنیم که وزرا را با شرط معرفی همکارانشان مورد بررسی قرار دهیم.

وکیلی گفت: وزیر پیشنهادی علوم بر اساس بیانات رئیس جمهور بسته به ملاحظات شخصی اسرار به انصراف داشته اند بنابراین آقای رئیس جمهور برای اینکه زمان را از دست ندهد 17 وزیر را به مجلس معرفی کردند و احتمالا تا فردا وزیر هجدهم معرفی خواهند شد.

وی گفت: برای وزارت آموزش و پرورش به دلیل سطح مطالبات فرهنگیان و دو ناکامی در دولت یازدهم احتمالا با چالش مواجه خواهیم بود چون حساسیت فرهنگیان بالاتر رفته است.

کاظمجلالی شب گذشته در شبکه خبر گفت: از فردا، وزرای پیشنهادی را مورد ارزیابی قرار می دهیم.

او با بیان اینکه کابینه دوازدهم، کابینه متوازنی است که می تواند مسیر دولت دوازدهم را به سوی اعتدال و عقل گرایی حرکت دهد گفت: کلیت کابینه دوازدهم مورد تایید است اگرچه نمی توان در مورد اعضای پیشنهادی به طور قطع این حرف را زد زیرا باید دید وزرای پیشنهادی چه برنامه برای وزرات پیشنهادی خود ارائه می دهند.

او افزود: ما نتوانسته ایم جمعیت نخبه ای را در حوزه های مختلف سیاسی پرورش دهیم تا در کابینه جایگاهی داشته باشد لذا با توجه به حساسیت های موجود منطقه ای، دیگر جایی برای ریسک باقی نمی ماند لذا به نظر می رسد تغییر 50 درصدی در این کابینه، تدبیری هوشمندانه باشد.

جلالی افزود: ما در کابینه یازدهم شاهد نزاع داخلی در درون کابینه بودیم که باعث شد تا مطالبات مردم به حاشیه رود لذا با توجه به ترکیب کابینه پیشنهادی، کابینه دوازدهم بی حاشیه به نظر می رسد موضوعی که می تواند برای مردم امیدبخش باشد.

جلالی در ادامه گفت: به نظر می رسد به جای حاشیه سازی باید به دولت دوازدهم کمک کرد، بخش جنسیتی هم موضوعی است که شخص رئیس جمهور می تواند در پست های دیگر جبران کند زیرا زنان بخش مهمی از جامعه ما به حساب می آیند و نباید به فراموشی سپرده شوند.

وی افزود: کابینه دوازدهم نسبت به کابینه یازدهم جوانتر شده است اما انظار این است که جوان تر ها بیشتر وارد صحنه شوند. وی گفت: کاری که آقای روحانی می تواند انجام دهد بهتر است جوانانی هم در سطوح معاونین وزرا قراردهند تا کابینه جوان تر شود. بهترین پیشنهاد این است که تیمی را قرار دهند تا جمعیتی از جوانان کشور را به کار گیرند و با ارتقا در دوره 4 ساله در کابینه سیزدهم نیز بر اساس کارآمدی مشغول به کار شوند. افراد تکراری انگیزه شان نیز کمتر می شود. انگیزه کار در افراد جوان بیشتر است.

جلالی تاکید کرد: ساز و کار به گونه ای باشد که کابینه جوان تر باشد. نقاط قوت و ضعف برنامه ها بررسی خواهد شد و پرسش ها نیز حول همین برنامه های وزرا باشد. مجلس هم در انتخاب وزرا منتقد گونه برخورد خواهد کرد و بر اساس دلسوزی برای کشور وزرا مورد بررسی قرار خواهند گرفت. وزرا باید مورد بازخواست جدی قرار بگیرند اما هم مجلس هم دولت باید همت جدی برای برطرف کردن مشکلات داشته باشند.

وی افزود: همه فراکسیون ها بر روی مطالبات مردم و همگرایی در اصول اساسی مملکت تاکید دارند.

صادق زیبا کلام در مورد وزرای پیشنهادی گفت: هیچ نقطه قوتی در این کابینه نمی بینم.
وی افزود روحانی نه خاتمی است، نه هاشمی رفسنجانی. روحانی روحانیست و بنابراین باید سطح انتظارات و توقعاتمان از او به همان میزانی باشد که این کابینه را معرفی کرده است.

بهروز بنیادی نماینده مردم کاشمر در مجلس، با اشاره به معرفی علی ربیعی به عنوان وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: آقای ربیعی زمانی که مسئولیت وزارت تعاون و رفاه اجتماعی را از دولت دهم برعهده گرفت، این وزارتخانه در آن زمان دارای مشکلات و مفاسد فراوانی بود.وی با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمان دولت دهم با حاشیه‌های بسیاری روبه‌رو بود، افزود: وضعیت این وزارتخانه در سال 92 به گونه‌ای بود که می‌توان گفت این وزارتخانه در همه ابعاد مشکلاتی داشت چه از نظر مدیریتی، چه از نظر درگیر بودن در فساد و چه در نابه‌سامانی‌هایی که در امر درمان و خدمات تأمین اجتماعی وجود داشت.

وی تصریح کرد: علی ربیعی در چنین شرایطی مسئولیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را برعهده گرفت و در چهار سال گذشته تمام تلاش خود را برای ساماندهی این وزارتخانه و خروج از بحران انجام داد.

بنیادی همچنین خاطرنشان کرد: این امید وجود دارد که آقای ربیعی با رأی بالایی از مجلس شورای اسلامی به کار خود ادامه دهد و بتواند منسجم‌تر از گذشته گام‌های اساسی‌تری را بردارد.

محمدعلی پورمختار نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ، با اشاره به جلسه امروز فراکسیون نمایندگان ولای مجلس با وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان دولت دوازدهم،‌گفت: در جلسه امروز سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی گزارشی را از اجرای طرح نظام سلامت به اعضا ارائه کرد و به موانع و مشکلات پیش روی اجرای این طرح پرداخت.

وی افزود:وزیر پیشنهادی دولت دوازدهم عنوان کرد که ما در اجرای این طرح با مشکلاتی از جمله در حوزه بودجه مواجه بودیم که البته برخی از مشکلات مربوط به حوزه کاری وزارت بهداشت نیز نبود و البته تلاش می‌کنیم که این موانع و مشکلات از سر راه اجرای این طرح برداشته شود.

پورمختار خاطرنشان کرد: با وجود برخی انتقادات اعضای فراکسیون در مورد طرح نظام سلامت نظر کلی فراکسیون در مورد وزیر پیشنهادی بهداشت دولت دوازدهم مثبت بود.

پروانه سلحشوری با انتقاد از عدم معرفی وزرای زن به مجلس از نگاه مردسالارانه دولت انتقاد کرد. رئیس فراکسیون زنان مجلس با انتقاد از عملکرد دولت در عدم معرفی وزرای زن به مجلس گفت: از دولت انتظار نداشتیم که اینگونه زنان را نادیده بگیرد. دولت کار بسیار بدی کرد، آیا واقعا در میان این همه زنان فعال در عرصه سیاسی یک زن توانمند وجود نداشت؟

وی در ادامه گفت: ما باید به عنوان نمایندگان زن توانمندی خود را به دولت ثابت کنیم تا بدانند زنان آنگونه که فکر می کنند ناتوان نیستند.

روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی به انتقاد از ابقای رحمانی فضلی و حمایت از معرفی ظریف، زنگنه و حجتی بقاء تعدادی از وزرای دولت یازدهم پرداخت آن این اقدام را مناسب خواند و روحانی را به خاطر آن تحسین کرد.

در این مطلب آمده است: این تعداد از وزراء که وزرای امور خارجه، نفت، بهداشت و کشاورزی از شاخص‌ترین آنها هستند علیرغم فشارهای زیادی که از نواحی مختلف به آنها وارد شد وظایف خود را به درستی انجام داده‌اند و جامعه به استمرار خدمات آنها نیاز دارد.

در میان ابقاء شدگان، افرادی نیز وجود دارند که به خاطر عملکرد ضعیفشان شایستگی ادامه کار در دولت را ندارند.

روشن‌ترین مورد، وزیر کشور است که به خاطر ضعف زیادی که در انتخاب تعدادی از استانداران، فرمانداران و بخشداران از خود نشان داد و ایرادهای متعددی که در عملکرد انتخاباتی و مدیریت وزارتخانه متبوع داشت، بسیاری از فعالان سیاسی و صاحبنظران بی‌طرف و مستقل خواستار کنار گذاشتن وی بودند.

همچنان موضع گیری ها در مورد کابینه ی دولت دوازدهم ادامه دارد و از آغاز بررسی ها که احتمالاً از امروز این روند آغاز شده است. لذا باید از امروز منتظر خروجی مباحث نمایندگان در مجلس و اظهار نظرهای رسمی تر آنها باشیم.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۳۳۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه خراسان، حاشیه‌های انتخابات یازدهم اسفندماه همچنان ادامه دارد و به ویژه در حوزه مجلس شورای اسلامی با گمانه زنی‌های داغ رسانه‌ای همراه است. حالا مهم‌ترین سوژه برای رسانه ای‌ها هم ریاست بر پارلمان است. پارلمانی که کمتر پیش آمده رئیسش دوباره انتخاب نشود (به جز حداد عادل) و امروز  برای تکرار ریاست محمد باقر قالیباف که برخلاف دوره گذشته که رای اول پایتخت را داشت، دیگر منتخبانی را بالای نام خود می‌بیند سخت‌تر از همیشه است.

اگر ۷ خرداد سال ۱۳۹۹ همه مطمئن بودند رئیس مجلس پس از علی لاریجانی، قالیباف خواهد بود، امروز و برای ۷ خرداد ۱۴۰۳ تردید‌ها بسیار بیشتر شده و رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است. شنیده‌های برخی رسانه‌ها نیز از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.   براساس این شنیده‌ها  افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد.

شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست. خبر آنلاین در توصیف این لابی‌ها نوشته است: «همه در حال لابی کردن و برگزاری جلسات‌شان هستند، برای این جلسات هم نام‌های پر طمطراقی می‌یابند؛ مانند «هم‌اندیشی منتخبان جدید مجلس» شاید برخی از آن‌ها هم‌فکر و همسو به نظر بیایند، اما این جلسات با محوریت برخی از منتخبان جدید تهران به صورت جداگانه برگزار شده و می‌شود که در یک جبهه قرار دارند.» در این میان، اما اظهارات اخیر ابوالفضل ابوترابی نماینده مجلس نشان داد که  گفتگو‌ها و لابی‌ها درباره گزینه‌های ریاست مجلس از شنیده‌ها گذشته و جدی و رسمی‌تر شده است.   او گفت: محمد باقر قالیباف در حال برگزاری نشست‌هایی به صورت فردی و جمعی با منتخبین مجلس دوازدهم با موضوع و دستور کار ریاست مجلس آینده است. نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: همچنین مجتبی ذوالنوری، علی نیکزاد و منوچهر متکی نیز دیدار‌های فردی و جمعی با منتخبین مجلس دوازدهم برای معرفی خود به عنوان نامزد ریاست مجلس و ارائه برنامه‌هایشان برنامه ریزی کرده‌اند.

وی افزود: ذوالنوری، علی نیکزاد و منوچهر متکی در تماس‌های تلفنی با بنده، آمادگی‌شان را برای نامزدی ریاست مجلس آینده اعلام کرده و عنوان کردند که با توجه به این که این توانمندی را برای برعهده گرفتن ریاست مجلس آینده در خود می‌بینند پا در عرصه گذاشته‌اند. ابوترابی خاطرنشان کرد: آقای قالیباف نیز در مذاکرات حضوری که با بنده و نمایندگان داشتند، آمادگی خود برای ریاست مجلس آینده و نامزدی برای این جایگاه را اعلام کردند.

نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در کنار گزینه‌های ریاست مجلس، حسین علی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی نیز خود را به عنوان گزینه نایب رئیسی مجلس به منتخبین معرفی کرده است. وی افزود: همچنین منتخبین مجلس دوازدهم در نشست‌هایی که داشته‌اند تصمیم گرفتند تا فراکسیونی سیاسی در مجلس دوازدهم تشکیل دهند و در واقع سنگ بنای چنین فراکسیونی در این نشست‌ها گذاشته شده است و تا زمانی که اسم نهایی برای این فراکسیون انتخاب شود و مابقی نمایندگان در دور دوم انتخابات مشخص شوند بنا شده نام این فراکسیون همان فراکسیون انقلاب اسلامی باشد.

با همه این احوال و  باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیئت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم. در چنین شرایطی، این که کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‌های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیئت رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.  

 حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند

رفته رفته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روزجمعه ۲۱ اردیبهشت ماه  نزدیک می‌شویم. انتخاباتی که شاید شور و حال دور اول را نداشته باشد، اما به باور کارشناسان می‌تواند ترکیب سیاسی بهارستان دوازدهم را تغییر دهد و از اهمیت بالایی برخوردار بوده و از این رو مشارکت مردم اثرگذار است. اما همان طور که اشاره شد، دور دوم انتخابات و تعیین تکلیف کرسی‌های باقی مانده؛ در انتخاب رئیس آینده مجلس نقش مهمی ایفا می‌کند.

در همین راستا معاون پارلمانی رئیس‌جمهور  در جدیدترین اظهارنظر خود درباره مجلس دوازدهم،  ضمن تاکید بر اهمیت دور دوم انتخابات در پاسخ به این پرسش که دولت نظری درباره ترکیب هیئت رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم دارد؟ گفت: نه، دولت به هیچ وجه به این مسئله ورود نمی‌کند. خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد در حالی که در دوره‌های قبل  دولت‌ها این گونه نبوده اند. دولت، انتخاب را به خود مردم واگذار کرده و مردم در انتخاب خود نشان دادند، کسانی که همراهی بیشتری با دولت دارند، پایگاه مردمی بهتری دارند.

دیگر خبرها

  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم