Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛«نگاه مجلس به وزیران پیشنهادی دولت دوازدهم» موضوع گفتگوی ویژه خبری چهارشنبه 18 مرداد شبکه دو سیما بود، که محمد رضا تابش عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی ، صدیف بدری عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی و عبدالرضا مصری عضو فراکسیون ولایی مجلس شورای اسلامی به بحث و تبادل نظر پیرامون آن پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این بحث تابش در خصوص ارزیابی فراکسیون امید نسبت به صلاحیت وزرای پیشنهادی گفت: پس از انتخابات ریاست جمهوری، در جهت کمک به آقای رئیس‌جمهور ارزیابی خود را از عملکرد وزرای فعلی تهیه کرده و تقدیم حضور ایشان کردیم و همچنین مولفه ها و عواملی هم که در انتخاب وزرای کابینه دولت دوازدهم تاثیر گذار بود در اختیار ایشان قرار دادیم.

وی افزود: الان هم با معرفی وزرای جدید شاهد هستیم که تحولاتی نسبت به کابینه قبلی صورت گرفته است؛ در هر صورت رئیس‌جمهور در چینش کابینه ملاحظاتی دارد تا کابینه بتواند در مقابل چالش ها و ابر چالش هایی که فراروی کشور قرار گرفته موفق باشد، لذا نسبت به کابینه دولت دوازدهم باید یک اجماعی صورت گیرد.

تابش تصریح کرد: براین اساس نظر مقام معظم رهبری و نهادهایی مثل شورای عالی امنیت ملی، شورای عالی انقلاب فرهنگی و همچنین توجه به مطالبات و خواسته های مردم و توان وزرا برای بر طرف کردن این خواسته ها و تامین مصالح ملی حائز اهمیت است.

دیدگاه فراکسیون امید نسبت به کلیت کابینه پیشنهادی مثبت است

این عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با بیان این که دیدگاه ما نسبت به کلیات کابینه پیشنهادی مثبت است گفت: البته کارگروه هایی را مشخص کردیم که مرکب از اعضای فراکسیون امید در کمیسیون‌های تخصصی مجلس هستند تا جزییات بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی را دنبال کنیم.

تابش با بیان اینکه نه نفر از وزرای کابینه یازدهم تغییر کردند گفت: عمده وزرایی که از منظر فراکسیون امید رد شده بودند در کابینه پیشنهادی دولت دوازدهم حضور ندارند.

صدیف بدری عضو فراکسیون مستقلین ولایی مجلس نیز در همین رابطه اظهار داشت: فراکسیون مستقلین ولایی نیز در کنار فراکسیون‌های دیگر مجلس شورای اسلامی بعد از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ، موضوع کابینه را رصد می‌کرد.

وی افزود: طی جلسات مختلف و همچنین نشست مشترک با رئیس جمهور در ۳۱ تیر ماه، نظرات مشورتی خود را در خصوص کلیات شاکله اصلی کابینه دولت دوازدهم ارایه دادیم.

عضو فراکسیون مستقلین ولایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نسبت به کلیات کابینه نظر موافق داریم، گفت: البته چالش ها و دغدغه هایی هم وجود دارد که در بررسی برنامه های وزرا و دفاعیات آن ها از برنامه های خود در فراکسیون ها و کمسیون های تخصصی مجلس مد نظر قرار خواهد گرفت.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دغدغه اصلی ما در حوزه اقتصاد است گفت: البته وزیر پیشنهادی سوابق درخشانی دارد.

بحث جوان گرایی در کابینه پیشنهادی رخ نداده است

وی با بیان اینکه نیمی از کابینه دولت یازدهم تغییر کرده گفت: علی رغم این موضوع بحث جوان گرایی در کابینه پیشنهادی دولت رخ نداده است.

ادامه دارد...

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۳۷۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌ها با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند، به شورای اجتماعی معرفی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

آیت الله رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی مؤثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آئین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 750979

دیگر خبرها

  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • حق مسکن کارگران ۲ برابر می‌شود؟
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • سورپرایز وزیر کار برای کارگران ؛ افزایش ۲برابری حق مسکن
  • پیشنهاد افزایش ۲ برابری حق مسکن از سوی وزیر کار
  • معاون رئیس‌جمهور: امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • پیشنهاد وزیر کار برای افزایش ۲ برابری حق مسکن کارگران
  • دلایل استعفای امام جمعه رفسنجان پس از ۳۹ سال فعالیت /تاکید بر جوان گرایی