Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@06:31:55 GMT

حکایت‌های نخ‌نمای سرویس اطلاعات آل خلیفه علیه قطر

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۳۸۶۶۹

رژیم آل خلیفه بار دیگر با طرح حکایتی ساختگی در تلاش است از یک سو چهره شیخ حسن عیسی عضو ارشد جمعیت الوفاق را خدشه دار کند و از سوی دیگر، از بحران روابط کشورهای عرب حوزه خلیج فارس با قطر به نفع خود بهره برداری کند.

العالم: بدون شک داستان های ساختگی سرویس اطلاعات رژیم آل خلیفه هیچگاه موجب خدشه دار شدن چهره و شهرت شخصیت های معارض نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حکایت مسجد المقام در ستره بحرین حکایتی جدید است که دستگاه اطلاعات بحرین و توطئه های آن را رسوا کرد.

این مسجد قدیمی در منطقه ودیان در جزیره ستره قرار دارد و نماز جماعت در آن به امامت شیخ حسن عیسی از رهبران جمعیت الوفاق و عضو سابق پارلمان بحرین برگزار می شد. از آنجایی که این مسجد بنایی قدیمی داشت قرار شده بود که بازسازی شود اما در این میان مشکل مالی وجود داشت.

به گزارش تلویزیون "لوءلوء" بحرین در چارچوب جستجو از خیران، حکایت یکی از خیران قطری به نام "محمد سلیمان حیدر" به میان آمد و به این ترتیب این مرد قطری پرداخت هزینه بازسازی مسجد را متقبل شد و مقرر گردید کار بازسازی در سال 2010 آغاز شود.

براساس این گزارش شیخ حسن عیسی کمک های مربوط به بازسازی مسجد را که از طریق بانک ملی بحرین و تحت نظارات مقامات آل خلیفه واریز می شد، جمع آوری کرد.

در مورخ 18 آگست سال 2015، مقامات بحرین شیخ حسن عیسی نماینده سابق الوفاق در پارلمان را بازداشت و اتهام حمایت مالی از تروریسم را علیه وی مطرح کردند.

این حکایت در دستگاه قضایی سیاست زده بحرین تا بحران اخیر خلیج فارس باقی ماند و برای توجیه موضع اخیر بحرین در قبال قطر چند سناریو از جمله متهم کردن قطر به حمایت از معارضان بحرینی مطرح شد.

چند روز پیش تلویزیون رسمی بحرین مبادلات مالی شیخ حسن عیسی را مطرح و ادعا کرد که این مبالغ با هدف برهم زدن ثبات بحرین به حساب شیخ حسن عیسی واریز شده است. این درحالی است که حواله های بانکی دارای تاریخ قبل از 14 فوریه 2011 درست زمانی که وی عضو پارلمان بود، هستند.

واقعیت این است که دستگاه اطلاعات بحرین این گونه افکار عمومی را به بازی می گیرد بدون این که کسی بپرسد چرا این دستگاه اسناد خود را هنگامی که شیح حسن عیسی عضو پارلمان بحرین بود ارائه نکرد؟

چرا در طول 6 سال بحران که آل خلیفه از هیچ اقدامی برای هدف قرار دادن معارضان کوتاهی نکرده است، این اسناد را ارائه نکرده است؟

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۳۸۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندسازی درباره نیکا شاکرمی برای به حاشیه بردن اعتراضات علیه اسرائیل

درپی انتشار گزارشی سرشار از ایرادات شکلی و محتوایی توسط بی بی سی جهانی درباره حادثه فوت نیکا شاکرمی، از معترضان اغتشاشات ۱۴۰۱، برخی نکات ماهیت این دروغ‌پردازی را آشکار می‌کند.

۱- در نامه مورد استناد، ابتدائیات رایج مثل فونت نامه‌های اداری رعایت نشده است.

۲- در سند‌های ادعایی بی‌بی‌سی، شماره پرونده سند به‌طور ناشیانه حذف شده که احتمالا به دلیل برداشتن سربرگ از یک جستجوی ساده اینترنتی است.

۳- نامه محرمانه بدون مهر محرمانه است.

۴- نامه بدون تاریخ است.

۵- استفاده از عباراتی که در نامه‌های اداری رایج نیست.

۶- استفاده از نام ناجا در حالی که ناجا از سال ۱۴۰۰ تبدیل به فراجا شده است.

۷- تناقض میان ادعای مطرح شده در نامه مبنی بر بازداشت نیکا شاکرمی در ساعت ۸ بعد از ظهر با اظهارات مادر نیکا که پیش از این بار‌ها گفته بود که در حدود ساعت ۲۳:۳۰ شب ۲۹ شهریور با نیکا حرف زده است.

۸- جنازه نیکا در حیاط یک ساختمان سه طبقه حوالی چهارراه امیراکرم پیدا شده در حالی که بی‌بی‌سی ادعا کرده جنازه زیر پل اتوبان یادگار امام (ره) رها شده است.

۹- رسیدگی به این اتهامات در حوزه حفاظت اطلاعات سپاه است و سازمان اطلاعات سپاه در هیچ شرایطی به بررسی اتهامات نیرو‌های سپاه ورود نمی‌کند در حالی که در مطلب بی‌بی‌سی بازجویی توسط اطلاعات سپاه انجام شده است.

۱۰- بی‌بی‌سی در این گزارش ریز مکالمات مأموران را هم ساخته است و نکته جالب‌تر آنکه برای اطمینان از درستی آن، مدعی شده از یک افسر سابق به اصطلاح اطلاعاتی ایرانی صحت‌سنجی کرده است. در این صحت‌سنجی نیز افسر مورد ادعای بی‌بی‌سی برای این ماجرا اطمینان کامل نمی‌دهد. بااین‌حال بی‌بی‌سی که خود علناً اعلام می‌کند که نمی‌تواند به‌طور صددرصدی این روایت را تایید کند، اما گزارش را در سطح بین‌المللی و در سرویس جهانی خود منتشر کرده، حتی فعل و انفعالات ماموران را تصویرسازی می‌کند.

۱۱- هیچ اسم یا نماینده‌ای از سازمان حفاظت اطلاعات سپاه به عنوان متولی و صاحب کار در نامه مورد استناد بی بی سی وجود ندارد.

۱۲- با وجود درون سازمانی بودن و طبقه بندی موضوع، در میان حاضران جلسه افرادی از نیروی انتظامی هم حضور دارند.

۱۳- فرمانده تیپ ویژه تهران بزرگ در مهر ماه ۱۴۰۱ سردار احمدنورعلی بوده نه سردار سیدرضا موسوی.

۱۴- حضور معاون اطلاعات قرارگاه ثارالله در جلسه‌ای که به ریاست جانشین سازمان اطلاعات سپاه در محل معاونت اطلاعات قرارگاه ثارالله برگزار می‌شود، امری طبیعی و لازم است، اما در لیست، خبری از وی نیست.

۱۵- برگزاری ۱۶۰۰ نفرساعت یعنی ۷۰ روز تحقیق برای بحثی که پیچیدگی خاصی نداشته در اوج بحران طبیعی است؟!

۱۶- گزارش با ارجحیت آنی معمول نیست، ضرورت آنی بودن این گزارش چیست؟

۱۷- برای حفاظت، از عنوان رییس استفاده می‌شود نه فرمانده که در گزارش آمده به دستور فرماندهی حفاظت اطلاعات سازمان اطلاعات استان تهران...، مسئول حفاظت اطلاعات سازمان اطلاعات سپاه یک استان (اینجا تهران) سردار نیست.

۱۸- استفاده از عناوین به شکل غیرصحیح نشان دهنده عدم آشنایی با مجموعه سپاه است.

۱۹- در سپاه از عنوان بازرس و محقق در این موارد استفاده نمی‌شود، از عنوان کارشناس و... استفاده می‌شود.

۲۰- به کار بردن عبارات نامعقول و غیرمتعارفی مانند «دستش را داخل شلوار نیکا کرده بود» در گزارش رییس سازمان اطلاعات سپاه به فرمانده کل سپاه!

۲۱- آوردن نام‌هایی مانند سردار جلیلی، سردار مجلل، سردار مینویی که در اطلاعات سپاه وجود خارجی ندارند.

۲۲- بی‌بی‌سی چند ساعت پس از انتشار و مشخص شدن گاف هایش، نوشت: «برای حفظ امنیت افرادی که اسناد را به دستش رسانده اند، آنها را بازسازی کرده است».

۲۳- نامه‌های طبقه‌بندی‌شده از جمله خیلی محرمانه را با یک مهر متمایز می‌کنند درحالی‌که در این سند، لفظ «خیلی محرمانه» تایپ شده است.

به این ترتیب روشن است که هدف از انتشار این اسناد، بلافاصله پس از شکست پروژه اعتراضات خیابانی به حکم توماج صالحی، به حاشیه بردن افکارعمومی از اعتراضات جهانی به جنایات اسرائیل در غزه است. اعتراضاتی که نخبگان دانشگاهی در جهان پرچم آن را در دست دارند.

منبع: خبر فوری

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • فیلم| علیه خزان شرافت و دروغ دموکراسی در صحن علنی پارلمان اصفهان
  • آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • عملیات مقاومت اسلامی بحرین علیه «ایلات» برای نخستین بار
  • خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما
  • سندسازی درباره نیکا شاکرمی برای به حاشیه بردن اعتراضات علیه اسرائیل
  • جنگ کامران برای رویای بزرگ‌ با یک نمای ویژه(عکس)
  • مسجد و مدارس در روز شهادت امام صادق (ع) به هم می‌پیوندند
  • حکایت تسنیم از دانش‌آموزانی که رنج علم دارند + فیلم
  • اقدام کمیسیون اروپا علیه فیس بوک و اینستاگرام