Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: با توجه به مشکل وجود اتباع بیگانه و مشکوک التابعین در سیستان و بلوچستان، مقرر شده تمام شناسنامه های جمعیتی این استان تعویض شود تا بتوان اسناد جعلی را پایش و کشف کرد.

به گزاش ایسنا، کاظم شادکام در همایش یک روزه پیشگیری و مقابله با جعل اسناد رسمی اظهار کرد: جعل اسناد پایه مانند شناسنامه جدید، کارت ملی هوشمند و اسناد مالکیت با توجه به اقدامات خوب صورت گرفته، به صفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: وضعیت جعل اسناد در سال گذشته با ۲۶ هزار و ۹۸۳ مورد نسبت به سال ۹۴ با ۲۴ هزار و ۶۵۱ مورد ۹ درصد رشد داشته است.

شادکام افزود: مقاوم سازی اسناد در مقابل جعل، با همکاری خوب کارشناسان فنی و آموزش و اطلاع رسانی از مهم‌ترین اهداف ستاد پیشگیری و مقابله با جعل اسناد و مدارک رسمی با مسئولیت وزارت کشور است.

وی گفت: جعل زمینه ساز دسترسی به سایر جرائم از جمله کلاهبرداری است؛ بر این اساس باید اجرای برنامه های پیشگیرانه در حوزه جعل در اولویت قرار گیرد.

شادکام ادامه داد: نسبت افزایش جعل اسناد در سال ۹۴ به ۹۳ نیز همان ۹ درصد بوده که با توجه به رشد جمعیت در سال گذشته، نشانگر نتیجه بخش بودن اقدامات پیشگیرانه صورت گرفته از سوی ستاد پیشگیری و مقابله با جعل و کارگروه های تخصصی آن است.

وی افزود: سال ۹۵ بیشترین موارد جعل به ترتیب مربوط به استان‌های تهران با ۵ هزار و ۵۲۱ مورد، آذربایجان شرقی با ۲ هزار و ۲۴۰ مورد، خراسان رضوی با هزار و ۹۷۴ مورد، البرز با هزار و ۴۲۳ مورد و فارس با هزار و ۳۶۰ مورد بوده است.

وی تصریح کرد: نرخ رشد جعل اسناد در کشور ثابت بوده که نشان می‌دهد راهکارهای ستاد برای مقابله و پیشگیری از وقوع این جرم و افزایش آن مناسب بوده است.

شادکام خاطرنشان کرد: ثابت بودن درصد افزایش جعل در کشور طی سال‌های اخیر با وجود افزایش جمعیت و میزان جرم، نشان‌دهنده موثر بودن راهکارهای ستاد در پیشگیری و مقابله با جعل اسناد در کشور است.

وی ادامه داد: جعل اسناد زمینه ساز دسترسی به سایر جرائم است و در صورت تعدد و تکثر این جرم، دستگاه های حکومتی و متولی کشور مورد هجمه و هدف قرار خواهند گرفت. امیدواریم با مقاوم سازی اسناد در برابر جعل از لحاظ فیزیکی و همچنین آموزش و اطلاع رسانی در این خصوص بتوانیم گام‌های مهم و موثری را برای مقابله با این پدیده و کاهش میزان وقوع آن برداریم.

وی اظهار کرد: استان‌های خراسان جنوبی با ۱۱۲ مورد، ایلام با ۱۹۵ مورد، کردستان با ۲۹۷ مورد و یزد با ۳۰۱ مورد به ترتیب کمترین جعل سند را سال گذشته در کشور داشتند.

شادکام گفت: بیشترین رشد جعل اسناد در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴ مربوط به استان‌های سیستان و بلوچستان با ۷۷ درصد و تهران و کرمانشاه با ۵۵ درصد و عمده‌ترین جعل‌های صورت گرفته مربوط به جعل اسکناس و اوراق بهادار و مدارک و اوراق شناسایی بوده است.

رئیس دبیرخانه مبارزه و پیشگیری از جعل اسناد کشور افزود: کارت‌های ملی مردم ایران نیز تا پایان سال ۹۶ تعویض و هوشمند می‌شود.

وی گفت: نبود کنترل و نظارت دقیق و رعایت حیطه بندی اسناد و مدارک، اشکالات موجود در روش‌های احراز هویت و مالکیت افراد و اصالت اسناد، ناکافی بودن سطح آگاهی‌های کارکنان کنترل کننده اسناد و مدارک در پیشخوان‌ها و فقدان تجهیزات ابتدایی تشخیص مدارک جعلی در پیشخوان‌های دولتی و خصوصی تاثیر زیادی بر روند افزایش پدیده جعل در جامعه دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۳۹۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ

دادستان عمومی و انقلاب ساوجبلاغ ضمن اعلام مقابله با تغییر کاربری به وسعت ۵۹ هکتار، از قلع و قمع ۶۸ مورد دیوارکشی خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، حمید غلامی با اعلام اینکه با ورود به موقع از تغییر کاربری 59 هکتار در این حوزه قضایی پیشگیری شده است گفت: در پی گزارش جهاد کشاورزی شهرستان در خصوص اقدام به ساخت و ساز غیرمجاز در چندار و روستاهای «ولیان» و «شنده»، اقدامات قانونی برای مقابله با قصد تغییر کاربری غیرمجاز سوداگردان آغاز شد.

دادستان عمومی و انقلاب ساوجبلاغ وسعت و ارزش اراضی کشاورزی که از تغییر کاربری آن پیشگیری شد را 59 هکتار و معادل 2300 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: در این عملیات در مورد 68 قطعه که شامل دیوارکشی به تعداد 68 مورد، بناهای غیر مجاز ویلایی در حال ساخت به تعداد 3 مورد، دپوی مصالح ساختمانی 16 مورد و استخر 2 مورد، قانون به اجرا درآمد.

مقابله با تغییر کاربری 12870 هکتار اراضی کشاورزی البرز مقابله با تغییر کاربری 65 هکتار ‌اراضی کشاورزی در کرج‌

وی با اعلام اینکه شخصا در این اعمال تبصره 2 ماده قانون حفظ کاربری اراضی زراعی حضور داشته است از تلاش و مساعی شهردار بخش کوهسار، عوامل پلیس پیشگیری شهرستان ساوجبلاغ ، نماینده فرمانداری شهرستان ساوجبلاغ، رئیس و عوامل کلانتری چندار، عوامل یگان امداد، نمایندگان دستگاه‌های خدمات‌رسان ادارات گاز، برق ،آب و نماینده مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان تقدیر کرد.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان
  • حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • شناسنامه مهمترین سند کشور است