Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@09:53:15 GMT

شرکت‌های فناور قم در انتظار حمایت مسئولان

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۴۰۷۴۶

رئیس پارک علم و فناوری استان قم مشخصه اصلی استان های بالاتر از قم را برخورداری از امکانات و صنعتی بودن دانست و گفت: ارتقا رتبه استان درحوزه شرکت های دانش بنیان ارتباط مستقیم با رویکرد و حمایت مسئولان دارد.

سید حسین اخوان علوی در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام اینکه درسال جاری تعداد شرکت های دانش بنیان از ۵۴ به ۵۶ شرکت افزایش یافته است گفت: کسب رتبه دوازدهم با توجه به اینکه استان قم رویکرد و امکانات و زیرساخت های صنعتی ندارد می تواند قابل قبول باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه استان تهران با ثبت بیش از ۱۳۰۰ شرکت دانش بنیان رتبه اول را در اختیار دارد گفت: استان های اصفهان، خراسان رضوی، فارس و البرز رتبه های بعدی را دارند.

اخوان علوی گفت: مشکل و دغدغه اصلی واحدهای فناوری مستقر در پارک کمبود شدید فضای مناسب است.

وی بر ضرورت توجه به شرکت های فناور استان تاکید کرد و گفت: اگر از فناوران و نخبگان استان درست و کامل حمایت شود می توانند گره های بسیاری را از مشکلات استان باز کنند.

رئیس پارک علم و فناوری استان قم همچنین از فعالیت ۸۳ شرکت و واحد فناور در پارک علم و فناوری استان قم خبرداد و گفت: درحال حاضر ۵۵ شرکت و واحد فناور شامل ۲۹واحد فناور در مرکز رشد علوم انسانی ۲۶ واحد فناور در مرکز رشد فنی و مهندسی و ۲۸ شرکت تحت مدیریت امور موسسات در پارک علم و فناوری استان فعالیت دارند.

اشتغال‌زایی شرکت‌های فناور با یک دهم هزینه معمول

اخوان علوی با اشاره به بحران بیکاری در جامعه گفت: در حالت طبیعی دولت برای ایجاد هر شغل باید بیش از ۳۰۰ میلیون و حتی تا یک میلیارد تومان برای ایجاد شغل سرمایه گذاری و هزینه کند اما این رقم در پارک های علم و فناوری و مراکز رشد به دلیل حمایت ها،خدمات متنوعی که به شرکت ها ارائه میشود تا یک دهم کاهش پیدا میکند.

وی با اعلام اینکه تنها راه مبارزه با بحران بیکاری توجه و سرمایه گذاری بر بنگاه های کوچک زود بازده و اقتصاد خرد است گفت: به طور میانگین یک کارگاه دانش محور با مدیریت کارآفرینان تحصیل کرده می تواند با تزریق تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی برای سه نفر شغل پایدار ایجاد کند.

رییس پارک علم و فناوری استان قم با تاکید براینکه کشور چاره ای جز استفاده از مولفه ها و برآیندهای علم و فناوری ندارد، گفت: رویکرد کلان کشور به سمت تقویت و تکیه زدن بر اقتصاد دانش بنیان و گسیل از خام فروشی به سمت فناوری و ایجاد ثروت مبتنی بر ارزش افزوده است.

اخوان علوی با طرح این مطلب که دست یابی به اقتصاد مقاومتی تنها از بستر شرکت های دانش بنیان امکان پذیر است گفت: هم مقام معظم رهبری و هم دولت محترم همواره بر نقش بی بدیل پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان در تحقق اقتصاد مقاومتی و اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی تاکید داشته اند، لذا تقویت زیرساختی پارک های علم و فناوری و مراکز رشد به منزله ایجاد بسترهای مناسب برای شرکت های دانش بنیان و نوپای عرصه فناوری است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۴۰۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد

رمضانعلی سنگدوینی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به تولید محصولات دانش بنیان داخلی و لزوم حمایت از آنها اظهار کرد: از این تعداد شرکت‌ دانش‌بنیان که در کشور ایجاد شده و نقشی مهم در حل مشکلات کشور داشته‌اند باید در بسیاری از بخش‌های اقتصادی از جمله انرژی استفاده کرد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش‌های مختلف انرژی در کشور، اظهار کرد: مجلس تلاش‌هایی در جهت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان انجام داد و به این منظور قانون جهش تولیدات دانش‌بنیان را به تصویب رساند که نقشی مهم در تعداد شرکت‌های دانش بنیان در کشور داشته و در گزارشی نیز که رئیس جمهوری به مقام رهبری ارایه دادند گزارش شد که تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان که تا پیش از این قانون در حدود ۶ هزار شرکت بوده است به ۱۲ هزار شرکت افزایش یافته است.

ساخت ابزار و تکنولوژی‌های دانش‌بنیانی مورد نیاز درپروژه‌های مهم عمرانی و صنعتی کشور

سنگدوینی عنوان کرد:‌ ساخت ابزار و تکنولوژی‌های مورد نیاز درپروژه‌های وزارت صمت، نفت و نیرو به منظور استفاده در پالایشگاه‌ها،‌پتروشیمی‌ها، نیروگاه‌ها و سدها بخشی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان است. ضمن آنکه دانش و تخصص این شرکت‌ها زمینه‌ساز ایجاد بهره‌وری در تولید خواهد بود.

وی با اشاره به گستردگی بخش انرژی عنوان کرد:‌ وزارت نفت شامل چند بخش مهم به نام‌های پخش، پالایش، گاز، پالایش و پخش و غیره است که هر کدام از این بخش‌ها ظرفیتی مهم برای جذب دانش‌بنیان‌های داخلی هستند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد:‌ تولید انرژی در جهان با استفاده از ابزارهای دانش و تکنولوژی به روز شده و به شرایط بهره ورتر نزدیک شده است؛ موضوعی که در تولید انرژی و صادرات آن در کشور ما نیز باید مورد توجه جدی قرار بگیرد. باید با اتصال به دانش و تکنولوژی که در جهان مورد استفاده است بتوان تولیدات انرژی و صنایع پائین‌دست آنها رابه شرایط بهره‌ور نزدیک‌تر کرد.

سنگدوینی عنوان کرد:‌ مقام رهبری در نمایشگاهی که سال گذشته در محل حسینیه امام خمینی برگزار شد تاکید جدی بر استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌های داخلی داشتند و اشاره داشتند که چرا اخبار و فعالیت مناسب این شرکت‌ها به صورت عمومی اطلاع ‌رسانی نمی‌شود.

قیمت پائین‌تر تولیدات دانش‌بنیانی در کشور

وی افزود: دانش‌بنیان‌ها دستاوردهای مهمی داشته‌اند و تولیدات دانش‌بنیانی آنها ضمن نزدیک بودن به تکنولوژی‌های روز دنیا قیمتی به مراتب ارزان‌تر دارد.

تولید انبوه و تیراژ بالای محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت دستگاه‌های مرتبط قرار گیرد

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد:‌ نکته حائز اهمیت دیگر این است که دانش شرکت‌های دانش‌بنیان بابد به مرحله تولید برسد و در برخی از تولیدات نیز که مورد نیاز بیشتری است کار تولید انبوه و تیراژ بالای آنها مورد حمایت دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مرتبط قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم