Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، شاهرخ شجری صبح امروز در جلسه توسعه زنجیره تولید مرکبات و کیوی استان اظهار کرد: با وجود اینکه بخش کشاورزی مزیت‌های اقتصادی و نسبی ویژه‌ای دارد اما به دلیل ضعف در بکارگیری روش‌های مدیریتی مربوط به رویکردهای نوین در شبکه بازاریابی و بازرگانی و ضعف در پایش اطلاعات و داده‌ها با نقطه مطلوب و تاثیرگذار در رشد اقتصادی فاصله دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ویژگی کشاورزی تصادفی، ریسک تولید است که دلیل آن شرایط طبیعی حاکم بر این بخش است، گفت: هر زمانی که شرایط برای تولید نامناسب باشد عرضه را تحت تاثیر قرار می‌دهد و هر زمان که فضا برای تولید مهیا باشد با مازاد تولید مواجه خواهیم شد و این مازاد تولید باعث می‌شود سیستم عرضه مختل شود و صادرات محصولات کشاورزی به صورت تصادفی عمل کند.

مدیرکل دفتر توسعه صادرات وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه رویکرد صادرات در کشاورزی عرضه‌محوری است، ادامه داد: کشورهای هدف منتظر نیستند که چه زمانی ما مازاد تولید داریم تا اقدام به صادرات کنیم بلکه صادرات محصولات ما باید فرآیند مستمر، پیوسته و با برنامه باشد.

این مسؤول اظهار کرد: مزارع و واحدهای تولیدی کشور باید به سمتی سوق پیدا کنند که طبق نیازهای کشورهای هدف تولید کنند چراکه مصرف کنندگان کشورهای هدف سلایق و خواسته‌های متفاوتی نسبت به ما دارند و ما باید طبق نیازهای آنها تولید کنیم.

شجری با بیان اینکه باید از نظام عرضه محوری در صادرات محصولات کشاورزی تغییر رویکرد به سمت تقاضا محوری دهیم، ادامه داد: در بازار داخلی نظام تولید ما تقاضا محور نیست و اگر خواهان این هستیم مطلوبیت مصرف کننده را بالا ببریم باید نظام تولید را به سمت تقاضا محوری سوق دهیم و این امر با برنامه‌ریزی منسجم صورت می‌گیرد.

وی از اجرای کشاورزی قراردادی در کشور خبر داد و افزود: در این نوع از کشاورزی با فروشگاه‌های زنجیره‌ای کشور هدف قرارداد منعقد می‌شود که چه محصولی با چه کیفیتی مدنظر آنها است که در این زنجیره تولید حلقه فرآوری، لجستیک، حمل و نقل و تامین مالی باعث می شود تولید، ارزش افزوده پیدا کند که منافع آن عاید تمام فعالان اقتصادی می‌شود.

مدیرکل دفتر توسعه صادرات وزارت جهاد کشاورزی گفت: در این زنجیره تولید برای محصولاتی مانند سیب، سیب‌زمینی، خرما، کشمش، زعفران، مرکبات، کیوی، محصولات گلخانه‌ای و سبزی و صیفی برنامه‌ریزی شده است.

انتهای پیام/و

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۴۱۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، سلامت دهان و دندان را موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن دانست و از برگزاری پویش سلامت دهان و دندان با اهداف آموزش عمومی خبر داد.

به گزارش ایسنا، زهرا سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه ها و رده های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان  مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که 17 تا 19 اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می شود، گفت: در این سه روز برنامه های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن