Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر مصطفی جمالی، مدیرکل سازمان‌های مردم‌نهاد معاونت اجتماعی وزارت بهداشت با اشاره به نگاه باز معاونت اجتماعی و اداره کل سازمان‌های مردم‌نهاد وزارت بهداشت نسبت به تشکل‌ های غیردولتی گفت: تلاش وزارت بهداشت در دولت یازدهم و به ویژه پس از تشکیل معاونت اجتماعی این است که از فعالیت سازمان ‌های مردم ‌نهاد و تشکل ‌های غیردولتی حمایت و امور آنها را تسهیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر جمالی افزود: درهای معاونت بر روی سازمان‌های مردم‌نهاد و تشکل‌های فعال باز است و خواهان فعالیت گسترده و سازمان‌یافته این تشکل‌ها در راستای ارتقای سلامت همگانی هستیم.

در ادامه دکتر ایازی ضمن تاکید بر جایگاه سلامت در برنامه دولت‌ها و ضرورت سلامت جامعه ‌محور، گفت: حوزه سلامت، یکی از اولویت های اصلی دولت یازدهم و دوازدهم است. خوشبختانه در دولت یازدهم شاهد تشکیل معاونت اجتماعی در وزارت بهداشت بودیم و تشکل‌ های غیردولتی و خیریه ‌ها دارای یک محل رجوع در این وزارتخانه هستند و توانسته ایم روابط خود را با دیگر دستگاه‌ها و بخش‌ها برای توسعه سلامت افزایش دهیم چراکه به دنبال کاهش مخاطرات سلامتی مردم و هزینه‌های نظام سلامت هستیم.

معاون اجتماعی وزارت بهداشت افزود: در نظام سلامت بدون مشارکت مردم و تشکل‌ها و ارتباطات برون‌بخشی، نمی‌توان به جایگاه مناسب دست یافت. در زمینه ایدز نیاز به فعالیت جدی و فرهنگ‌سازی داریم. متاسفانه شاهدیم که گسترش ایدز از طریق روابط جنسی نامتعارف در کشور، افزایش قابل توجهی داشته است.

وی خاطرنشان کرد: بیلبوردهایی را که در سطح تهران درباره ایدز و مسایل آن نصب شد، بازتاب وسیعی داشت. ابتدا در برابر آن مقاومت و مخالفت زیادی شد ولی کوتاه نیامدیم تا بتوانیم مردم را آگاه کنیم. هم ‌چنین سریال پریا با نگاه کنترل و کاهش بیماری ایدز و آگاهی بخشی به مردم در این زمینه ساخته شد و بازتاب مثبتی در سطح جامعه داشت و آمارهای معاونت بهداشت از میزان افزایش مراجعات مردم به آزمایشگاه‌ها به منظور انجام آزمایش های ایدز داشت.

معاون اجتماعی وزارت بهداشت افزود: شبکه تشکل‌های فعال در حوزه ایدز برای هم‌افزایی و جلوگیری از موازی‌کاری باید تشکیل شود تا گامی بزرگ در این راه برداریم. با هماهنگی انجام شده با وزیر کشور، مقرر شد نشستی از شورای اجتماعی کشور، به ایدز اختصاص داده شود و در آن جلسه، گزارش این نشست را نیز ارایه خواهم داد.

در ادامه جلسه، نمایندگان سازمان ‌های مردم‌ نهاد به معرفی خود، تشکل و فعالیت‌های آن پرداختند و از میان تشکل‌ های غیردولتی حاضر در نشست، 6 سازمان مردم‌نهاد به عنوان هیات موسس شبکه ملی تشکل ها و موسسات فعال حوزه ایدز انتخاب شدند.

گفتنی است مقرر شد نخستین نشست هیات موسس شبکه ملی تشکل ها و موسسات فعال حوزه ایدز روز شنبه 21 مرداد ماه برگزار خواهد شود.

701

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۴۲۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سید معملی افزود: سلامت دهان و دندان به نوعی سر منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی ادامه داد: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مسئله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام اینکه ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی، دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

کد خبر 6089908 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • سلامت از ارکان اصلی خوشبختی و بهروزی/ خانواده سلامت محور «زندگی زیسته» سالمی دارد
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت