Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی از بوشهر، اینجا نه نقطه ای نامعلوم در دل کویر و تشنه از بی آبی است که محرومیت در آن جولان دهد و نه روستایی در منطقه ای دور افتاده؛ همین نزدیکی است، کنار شهر برازجان خودمان، اما به دور از زندگی شهری و هیاهوی شهرنشینان.

اینجا نه از مراکز درهم و برهم تجاری خبری هست، نه از تب خرید تابستانه و داغ مصرف گرایی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینجا حتی از دکتر و امکانات بهداشتی و درمانی حداقلی هم خبری نیست. اینجا خیرآباد دشتستان است؛ جایی که فقر و محرومیت از چهره روستا به خوبی قابل مشاهده است.

کودکان ذوق زده اش با دیدن بچه های گروه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی دشتستان کل روستا را روی سر گذاشتند و دیگر نیازی برای تبلیغ و بنر نبود.

در ورودی روستا، دختر10 یا 11ساله‌ای با چهره‌ای آفتاب‌سوخته، مقنعه گرد گرفته و چشمانی نافذ، راه حسینیه را نشان‌ داد و با لهجه شیرین دشتستانی گفت: "شما همون دانشجوهایی هستین که قرار بود بیان اینجا؟ ". جواب مثبت را که شنید، لحظه ای درنگ نکرد و برای خبر دادن به دوستش دو پای دیگر قرض گرفت.

اردوهای جهادی را زیاد از قاب تلویزیون شاید دیده باشیم؛ جوانانی که بزرگترین آرزویشان لبخند کودکان معصوم روستایی و دعای خیر پیرزن عصا به دست روستاست. فرقی نمی‌کند که نیازمند روستا طرفدار چه حذب و گروهی باشد و در انتخابات جانب کدام طیف سیاسی را گرفته باشد، برای این دانشجویان مهم درمان دل زجرکشیده هایی است که بعضی از آنها انتظار 45 هزارتومان یارانه سر ماه را می کشند.

کمبود امکانات بهداشتی و درمانی، اوقات فراغت نوجوانان، بیکاری جوانان همه را در یک سطح و ردیف به راحتی می توانی احساس کنی، دغدغه‌هایی که در چهره تک تک اهالی موج می‌زند و در دل سوخته آنها نیز روایات مشابهی از کمبود همه این نوع امکانات، فریاد بی صدا سر می‌دهد، اما بغض‌ها به احترام ما مهمانان آشنای کنونی قورت داده می‌شود و نفس‌ها محبوس که رسم این مردم بدخلقی و ناراحتی از نداشته‌ها با مهمانان نیست.

یکی از دختران دانشجو که پای ثابت این گروه جهادی است، اینطور از روستا برایمان تعریف کرد: خیرآباد روستایی است که فاصله اش تا شهر یک چشم به هم زدن است اما افسوس که رنگ محرومیت برجبینش خود نمایی می کند.

خانم شولی در خصوص کارشان در گروه جهادی اینگونه گفت: ما اول درباره مناطقی که قرار است برویم، تحقیق کرده و کار شناسایی را انجام می‌دهیم. بعد از آن فراخوان می زنیم و همه بچه‌ها را جمع می‌کنیم و به آن منطقه می‌رویم تا بتوانیم کمترین خدمتی به مردم این مناطق بکنیم و یا حداقل پای درد دل آنها بنشینیم.

وی ادامه داد: محروم بودن از مکان مناسب جهت تحصیل و نبود فضای بازی و سرگرمی از دغدغه هایی است که در نگاه همه کودکان روستا هویداست.

این دانشجوی جهادی بیان کرد: بیکاری پدرها بزرگترین معضل برخی خانواده ها و آرزوی شفای مادران بیمار و ناتوان تنها خواسته کودکان روستایی است که همراه با اشک دیده آن را بیان می کنند.

وی افزود: پای برهنه کودک روستایی گویای زخم هایی است که بر دلش نشسته است و وصله های سر زانویش خبر از مظلومیتی می دهد که ما شهرنشینان بی درد درک نمی کنیم.

دلخوشی بچه های خیرآبادی حسینیه چهل پنجاه ساله ای بود که هر لحظه بیم فروریختنش را داشتند و اکنون چشمان منتظر بچه های روستایی به سوی دستانی است که دیوارهای حسینیه را محکم کند و رنگ و جلایی ببخشد تا مقصد گام های کودکانه آن ها این مکان معنوی باشد.

زمان برای نوشتن اندک است و قلم ما ناتوان تر از آن است که احساسات قلبی این مردم را بیان نماید و یا گوشه ای از آلام آنها را به روی صفحه بیاورد ولی ای کاش چند قدمی از خودمان دور می شدیم تا می توانستیم بزرگترین آرزوهای کودکان روستایی که اغلب در داشتن لوازم و التحریر و شاید چند بادکنک خلاصه شود را برآورده کنیم.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۴۲۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: داعیه‌داران دانشجو دوستی در آمریکا دانشجویان را به خاطر دفاع از مظلوم به خاک و خون می‌کشند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور که امروز (پنجشنبه) برای بازدید از طرح توسعه بیمارستان شهدای یافت‌آباد به این شهرستان سفر کرده بود در جمع مردم جنوب غرب پایتخت با بیان اینکه اجرای عدالت، خواست شهدا و اراده دولت است، اظهار کرد: آن‌چه که شهدای عزیز ما جان خود را نثار آن کردند، توجه به قوانین خداوند و اجرای آن در همه عرصه‌های زندگی است.

وی افزود: آن‌چه در وصایای شهدا آمده، اجرای عدالت است، یعنی آن ظرفیتی که در کشور وجود دارد بر اساس عدالت توزیع شود.  هر چه به نفع مردم و اقتصاد کشور باشد را انجام می‌دهیم حتی اگر عده‌ای مخالفت کنند. به همۀ مسئولان اعلام کرده‌ام، نه فقط اعلام بلکه اقدام کرده‌ام؛ مطلقا به فساد و مفسد رحم نخواهد شد.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه امروز طبق برنامه‌ریزی‌ها مشکلات آبی و برقی کشور در حال برطرف شدن هستند، اضافه کرد: در ابتدای دولت گفتیم که هر سال باید یک میلیون شغل ایجاد می‌شد که اگر می‌شد امروز با مشکل روبرو نبودیم.

رئیسی گفت: امروز از وعده خود عقب نیستیم، در بسیاری از استان‌ها نرخ بی‌کاری در کشور کاهشی است، مسئله مسکن هم مهم است. اگر در سال‌های قبل سالی یک میلیون مسکن ساخته می‌شد، امروز در تهران و استان‌ها مشکل مسکن نداشتیم.

وی بیان کرد: هم قانون می‌گوید و هم نیاز کشور است که یک میلیون مسکن ساخته شود، اگر این اتفاق رخ دهد نیاز مردم برطرف خواهد شد.

رئیس جمهور با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه تأکید کرد: در محشر حیوانات هم از درنده‌خوییِ جنایت‌کاران صهیونیست شکایت خواهند کرد. آمریکا و حامیان رژیم صهیونیستی که ادعای احترام به دانشگاه داشتند، دانشجویان را فقط به جرمِ حق‌گویی به خاک‌وخون کشیدند. آنچه در غزه بر همگان روشن شد وضعیت و شرایط نه فقط رژیم صهیونیستی، آمریکا و حامیان اسرائیل بود.

رئیسی افزود: اینها داعیه حقوق بشرشان گوش فلک را کر کرد، اما امروز معلوم شد که اینها بزرگترین ناقضان حقوق انسان هستند. مگر تا دیروز نمی‌گفتند ما به دانش و دانشگاه احترام می‌گذاریم؟ دیدید در خبر چگونه پلیس به مراکز دانشگاهی و دانشجویانی که فقط جرم آنها حمایت از فلسطین و غزه و مظلومان بود، حمله کرد و آنها را اذیت و آزار و دستگیر کردند.

رئیس جمهور گفت: امروز شاید هیچ دلیلی روشن‌تر از این برای مردم جهان نبود که ببینند و مشاهده کنند مدعیان دانش دوستی، دانشجو دوستی و دانشگاه دوستی چگونه دانشجویان را فقط به خاطر حق‌گویی و حق‌خواهی به خاک و خون می‌کشند. اینها چهره غربی‌ها و چهره امریکایی‌ها را برای همه روشن کرد. این سخنی بود که مردم منطقه ۱۷ و ۱۸ تهران ۴۵ سال قبل در خیابان‌ها دفاع از قدس، دفاع از فلسطین و نابودی رژیم صهیونیستی را فریاد می‌زدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگاه‌ها در اجرای مصوبات روستایی سفرهای شهرستانی استاندار فارس کوتاهی نکنند
  • سه راهکار طلایی برای انس کودکان قرن جدید با امام زمان (عج)
  • رئیسی: داعیه‌داران دانشجو دوستی در آمریکا دانشجویان را به خاطر دفاع از مظلوم به خاک و خون می‌کشند
  • ساخت خانه بهداشت در روستای «کاشک» با کمک خیرین و گروه‌های جهادی
  • ساخت مسجد در روستای دره بید در بخش ممبی توسط گروه جهادی
  • برگزاری نخستین اردوی جهادی مدیران دستگاه‌های اجرایی در شهرستان کیار
  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا
  • رمزگشایی از ماجرای مرموز روستایی که یک شبه ناپدید شد!
  • بسته شدن ورودی روستای ماربین
  • مستند ستاره دنباله دار؛ روایت حضور جهادگران اصفهانی در بزنوید لرستان +فیلم