Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشستی با حضور رییس دانشگاه یزد و چندتن از مسئولان دانشگاه و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان و هیات عالی از مجلس استان ذی قار عراق درخصوص همکاری‌ دانشگاه یزد و دانشگاه ذی‌قار عراق بحث و تبادل نظر شد. به گزارش خبرگزاری صداوسیما

در این نشست دکتر فرهاد نژادکورکی رییس دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی و دکتر محمد فرشی سرپرست دانشجویان غیرایرانی دانشگاه یزد کلیاتی درخصوص شهر و دانشگاه یزد و همچنین تعداد دانشجویان غیرایرانی دانشگاه و شرایط پذیرش آنها توضیحاتی ارائه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمید منعم رییس مجلس استان ذی‌قار در این نشست گفت: شهر ذی‌قار ۵ دانشگاه دارد که ۳ دانشگاه آن دولتی است. دانشگاه ذی‌قار جزء دانشگاه‌های دولتی این شهر است که دارای ۱۹ دانشکده با کلیه رشته‌های علمی، تجربی، ریاضی، انسانی، مهندسی، پزشکی مدیریت است و ۱۹۰۰۰ دانشجو در آن مشغول به تحصیل هستند.

وی گفت: هدف آنها از سفر به استان یزد بررسی مسایل صنعتی استان است اما در زمینه همکاری‌های علمی نیز آمادگی لازم را برای تعامل بیشتر دارند.

وی خاطرنشان کرد: در زمینه رشته‌های فوق لیسانس و دکترا این تمایل را داریم که بین دانشگاه ذی‌قار عراق و دانشگاه یزد تفاهم‌نامه همکاری امضا کنیم.

وی پیشنهاد کرد: با توجه به شرایط جوی شهر ذی‌قار و شهر یزد در زمینه مبحث آب و ریزگردها یک کار تحقیقاتی با همکاری استادان دانشگاه یزد و دانشگاه ذی‌قار انجام شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۴۳۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند

تفاهم‌نامه همکاری علمی تحقیقاتی دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی با حضور سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاون پژوهشی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی امضاء شد.

به گزارش ایثار،  تفاهم‌نامه همکاری علمی تحقیقاتی  دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی با حضور حجت الاسلام  و المسلمین حامد قوام، سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و دکتر جهانگیری معاون پژوهشی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی امضاء شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین حامد قوام در  نشست امضای این تفاهم‌نامه با بیان اینکه یکی اهداف کلان بنیاد شهید و امور ایثارگران ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان جامعه است، گفت:  این نگرش با تعامل و ارتباط مؤثر با دانشگاه‌ها در قالب تفاهم نامه‌های همکاری علمی و پژوهشی جزء برنامه‌های اصلی  ما است.

دکتر جهانگیری، معاون پژوهشی دانشگاه انقلاب اسلامی با بیان گزارشی از روند تأسیس دانشگاه و برنامه‌های آن در طول دوسال گذشته، ضمن اعلام آمادگی همکاری دوجانبه با دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد گفت: حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی با موضوعات فراوان عرصه ایثار و شهادت توسط دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و همکاری  پژوهشی بین دانشگاه و دفتر مطالعات  گام بسیار مؤثری در تحقق اهداف علمی و فرهنگی نظام است.

در پایان این نشست، تفاهم نامه همکاری علمی، تحقیقاتی بین طرفین به امضاء رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • رییس سازمان بسیج اساتید استان کرمان استاد نمونه کشور شد
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • وعده صادق نتیجه همکاری جریان‌های علمی و دفاعی کشور بود
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود