Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز محمدعلی نجفی که در روز اعلام گزینه های نهایی شهرداری تهران توانسته بود همه ۲۱ رای ممکن را بدست بیاورد، پس از اعلام برنامه هایش و در رقابت با دیگر گزینه های شهرداری، توانست بر کرسی مدیریت پایتخت تکیه بزند.

محمدعلی نجفی، متولد ۲۳ دی ۱۳۳۰ در تهران است. این سیاستمدار اصلاح طلب، برای فرهنگیان بسیار شناخته شده است؛ او از ۱۳۶۷ تا ۱۳۷۶ به مدت ۹ سال، وزیر اموزش و پرورش بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دولت میرحسین موسوی و دولت‌های مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی. معلمان از خوب می‌گویند و دورانش را بهترین دوره یک وزیر در وزارتخانه فرهنگیان می‌دانند.

نجفی اما در دولت نخست اصلاحات از ۱۳۷۶ - ۱۳۷۹ رییس سازمان برنامه بودجه شد. چندسال پس از آن و در انتخابات شورای شهر سوم توانست رای مردم تهران را بدست بیاورد و از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۲ عضو پارلمان پایتخت بود.

نجفی در سال ۹۲ گزینه نخست حسن روحانی برای وزارت آموزش و پرورش بود. اما فقط با یک رای از وزارت بازماند و پس از مدتی به عنوان معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری منصوب شد. او اما چندماه بعد در ۱۰ بهمن ۱۳۹۲ از سمت خود استعفا کرد.

حسن روحانی رئیس جمهور ایران در ۱۰ بهمن ۱۳۹۲ طی حکمی محمدعلی نجفی را به سمت مشاور رئیس جمهور و دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی منصوب کرد. در دوره تصدی وی در ستاد هماهنگی اقتصادی بود که لایحه خروج از رکود دولت تدوین و به مجلس ارائه شد.

اما در مرداد ۹۳، نجفی سرپرست وزارت علوم شد. رئیس جمهور در ۲۹ مرداد ۱۳۹۳، پس از استیضاح رضا فرجی دانا، وزیر علوم، طی حکمی محمدعلی نجفی را به عنوان سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منصوب کرد.

دوره سرپرستی نجفی در وزارت علوم بیش از زمان قانونی بود؛ چون مجلس به گزینه های روحانی برای وزارت علوم رای نمی داد و او با حکم حکومتی تا زمان رای اعتماد مجلس سرپرست وزارت علوم ماند.

نجفی در بخشی از کلیات برنامه‌هایش برای شهرداری تهران که به شورای شهر ارائه داده و روز گذشته از آن دفاع کرد،‌آورده است:

- قراردادهای بالای یک میلیارد تومان شهرداری را در سایت منتشر خواهم کرد.

- روابط دولت و شهرداری حسنه خواهد شد

- فقط درباره جوانان و زنان تبعیض مثبت داریم ولاغیر

- صراحتا می‌گویم ارتباط تشکیلاتی با هیچ حزبی ندارم. از روزی که شهردار شوم دیگر سیاسی نخواهم بود.

- در حوزه آسیب‌های اجتماعی شهرداری باید اختیار داشته باشد

- باشگاه مشاوران شهرداری راه‌اندازی می‌شود

- معلولان در اولویت برنامه‌های شهری خواهند بود

- از مدیرانی که سابقه مدیریت شهری دارند استفاده می‌کنم

نجفی را می توان نخستین شهردار تهرانی پایتخت پس از جنگ نامید؛ غلامحسین کرباسچی متولد قم، مرتضی الویری، متولد دماوند، محمدحسن ملک‌مدنی متولد اصفهان، محمود احمدی نژاد متولد آرادان گرمسار و محمدباقر قالیباف متولد طرقبه مشهد بوده اند.

701

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۴۳۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاکانی: برای کمک به پلیس درباره حجاب کاملا آماده هستیم

به گزارش خبرآنلاین، شهردار تهران ضمن حمایت از طرح نور پلیس گفت: طرح‌های پلیس باید مورد حمایت قرار بگیرد و ما هم در جهت همکاری و کمک به آن کاملا آماده هستیم.

علیرضا زاکانی شهردار تهران در حاشیه نشست دولت در گفت‌وگو با فارس با اشاره به نقش شهرداری در موضوع ترویج فرهنگ عفاف و حجاب گفت: شهرداری در این حوزه یک وظیفه قانونی و اخلاقی و شرعی دارد و آن نیز این است که بتواند محیط‌بانی کرده تا فضا به سمت بی عفتی و بی حجابی در جامعه گسترش پیدا نکند.وی ادامه داد: در همین راستا قرارگاهی شکل گرفته است و کارهایی دارد انجام می‌شود ولی علی القاعده این تلاش باید مضاعف شود.

زاکانی در ادامه ضمن حمایت از طرح نور پلیس گفت: طرح‌های پلیس باید مورد حمایت قرار بگیرد و ما هم در جهت همکاری و کمک به آن کاملا آماده هستیم.

گفتنی است براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی وظایفی بر عهده دستگاه در رابطه با موضوع عفاف و حجاب قرار داده شده است.طی سال‌های گذشته عدم توجه کافی دستگاه‌ها به این مصوبه موجب شد تا رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی به وزارت کشور مسئولیت دهد تا پیگیری‌های لازم برای انجام وظایف دستگاه‌ها صورت گیرد.وزارت کشور نیز قرارگاهی در این موضوع تشکیل داده که شهردار تهران نیز عضو این قرارگاه است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901356

دیگر خبرها

  • زاکانی: برای کمک به پلیس درباره حجاب کاملا آماده هستیم
  • (تصاویر) تشییع پیکر آیت الله ضیاءالدین نجفی تهرانی
  • خروج علیه شهردار تهران
  • اولین تاکسی برقی وارد اراک می‌شود
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت
  • قالیباف درگذشت آیت‌الله نجفی تهرانی را تسلیت گفت
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • آیت‌الله نجفی تهرانی درگذشت
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران