Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان قائم‌شهر، عبدالله رضیانبعد از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه بیکاری و رکود ما در صنعت از مشکلات عمده و مهم کشور و حوزه انتخابیه ما به‌شمار می‌رود، اظهار کرد: با توجه به چالش‌های جدی در این حوزه، از اینکه عضو کمیسیون صنایع در مجلس هستم راضی‌ام و نگاهم این است که در این کمیسیون کار کنم و امیدوارم مفید واقع شوم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به گستردگی حوزه انتخابیه در بخش‌های همچون صنعت، زیرساخت، راه و مسائل دیگر مشکلات وجود دارد.

*حوزه صنعت

نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: 172 واحد صنعتی در شهرک صنعتی بشل وجود دارد و براساس آمار سازمان صنعت، معدن و تجارت تنها 30 درصد ظرفیت این شهرک صنعتی فعال است و مجموعه‌ای که قرار بود مثلا 20 هزار نفر را شاغل کند در حال حاضر در حدود یک‌هزار و 800 نفر کارگر دارد که آن هم پایدار و باثبات نیست.

این مسؤول با بیان اینکه اقداماتی در مورد کارخانه البرز مرکزی هم صورت گرفت و چالش‌هایی در حوزه محیط‌زیست و جنگل وجود داشت که هنوز حل نشده است، اظهار کرد: در این رابطه جلسات متعددی برگزار شد تا با رایزنی این موانع رفع و وضعیت سوادکوه از نظر اشتغال بهتر شود.

رضیان افزود: نساجی مازندران در این دورانی که گذشت مورد تاراج قرار گرفت و صراحتاً اعلام می‌کنم هر دو سرمایه‌گذار ترک و ایرانی که به مجموعه نساجی وارد شدند به مردم شهر خیانت کردند به عنوان مثال دستگاه‌هایی را در آن زمان خریدند و انباشت کردند و قیمت آن را در حدود 30 میلیون یورو اعلام کردند که طبق کارشناسی‌های انجام شده مشخص شد قیمت آن زمان این دستگاه‌ها 12 میلیون یورو بوده است و کارخانه بدون دریافت یک ریال در اختیار سرمایه‌گذار ترک قرار گرفت.

وی تصریح کرد: سرمایه‌گذار ترک تعهد کرده بود که هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کند و اشتغال را به 6 هزار نفر برساند ولی نه تنها سرمایه‌ای ایجاد نشد بلکه کارگران هم بیکار شدند.

نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در مورد واگذاری نساجی به سرمایه‌گذار ایرانی هم نظارت درست انجام نشد، اظهار کرد: زمانی که ما وارد شدیم بنا بود شرکت تعطیل و کارگران به بیمه بیکاری بروند ولی با تلاش صادقانهمدیرعامل کارخانه، این واحد تولیدی نه تنها کارگران خود را حفظ کرد بلکه از حالت ورشکستگی خارج شده و درآمدزایی دارد و ظرفیت‌های جدید ایجاد شده است.

این مسؤول به وضعیت راه‌های حوزه انتخابیه اشاره کرد و گفت: یکی از محورهای مهم دارای مشکل، راه سوادکوه بود که سال گذشته با همکاری خوب وزارت راه اعتبار خوبی تخصیص پیدا کرد ولی قسمی از پروژه را که نیاز به تملک و نقدینگی داشت به امسال موکول کردیم تا با تأمین اعتبار، 10 درصد باقی‌مانده هم حل و فشار ترافیکی در این محور تا پاییز امسال، کاهش و تردد روان‌تر شود.

رضیان ادامه داد: زیرساخت راه‌های روستایی در مناطق بابل به سیمرغ، سیمرغ به بهنمیر، جویبار و قائم‌شهر، راه قائم‌شهر به جویبار و آسفالت آن جزو دغدغه ما است که در حال رایزنی هستیم تا در ردیف بودجه ملی قرار گیرد چراکه زیرساخت‌های جاده‌ای حوزه انتخابیه ما در استان مشکل دارد و باتوجهبه اینکه کسری بودجه دولت در سال گذشته زیاد بود، اعتباری که در خیلی جاها مصوب شد به دلیل تأمین نشدن بودجه از محل‌هایی مثل راه روستایی زده شد و به همین دلیل در این حوزه کار خوبی انجام نشد و امیدواریم امسال با تأمین بودجه در این حوزه فعال باشیم.

*حوزه آب

وی با بیان اینکه در حوزه انتخابیه در بخش آب شرب و آب بخش کشاورزی مشکلاتی وجود دارد، اظهار کرد: در بخش کشاورزی در تأمین آب مشکل نداریم چراکه آب مورد نیاز از سد البرز برای مصارف کشاورزی تأمین می‌شود و مشکل در زیرساخت هدایت و شبکه آب‌رسانی در منطقه سیمرغ و جویبار است چراکه اعتبارات داده شده قطره چکانی است و به همین دلیل از ردیف بانک توسعه اسلامی 300 میلیون یورو گرفته شده تا در این بخش هزینه شود.

نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی در ادامه به همکاری خود با دیگر نماینده مردم حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: از ابتدا بنای کارم بر این بود که هرکسی در کنارم در این منصب قرار گرفت همدل و رفیق باشم و ممکن است در همه موضوعات با هم اتفاق‌نظر نداشته باشیم ولی در کارهایی که مربوط به مردم است با دیگر نماینده هم‌نظر هستیم تا پیگیری‌‌ها بهتر انجام شود.

*حوزه ورزش

این مسؤول به حوزه ورزش اشاره و تصریح کرد: در این حوزه سال گذشته مشکلات زیادی داشتیم ولی در قانون بودجه امسال، بندی اضافه شد که طبق آن، 0/9 درصد از مالیات بر ارزش افزوده را به ورزش اختصاص دهند.

رضیان افزود: 13 سالن ورزشی نیمه‌کاره، در حوزه انتخابیه ما وجود دارد که عمدتاً در روستاها هستند و تلاش می‌کنیم تا پایان سال به اتمام برسد.

وی به تیم فوتبال نساجی مازندران اشاره کرد و گفت: ما هیچ مشکلی با مالک باشگاه نداریم بلکه دغدغه 20 هزار نفر از مردم را دارم عاشقانه این تیم را دوست دارند.

نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی گفت: در بحث طوفان سال گذشته، مبلغ 120 میلیارد تومان مصوب شد که در اختیار بنیاد مسکن قرار گرفت و مقداری به‌صورت بلاعوض به خسارت‌دیدگان داده شد.

انتهای پیام/ج/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۴۵۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست‌ هم‌افزایی مسئولان بنیاد ملی نخبگان و جمعی از نمایندگان خانه ملت به منظور ایجاد بسترهای مناسب برای افزایش حمایت از نخبگان در محل این بنیاد برگزار شد.

سید سلمان سیدافقهی؛ قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه این بنیاد خانه نخبگان است، گفت: افتخار می‌کنیم که بنیاد ملی نخبگان با تدبیر مقام معظم رهبری و دغدغه‌مندی ایشان نسبت به موضوع نخبگان شکل گرفته و بعد از دو دهه به بلوغ رسیده و منشا اثر است و برخی از افرادی که در سال‌های گذشته از حمایت‌های این بنیاد بهره‌مند شدند، حالا در زمره مسئولان کشور و مدیران میانی قرار دارند.

وی افزود: بنیاد ملی نخبگان یک شجره طیبه است که عرض و طول بسیار زیادی پیدا کرده و در آینده، انقلاب و نظام را بیش از پیش منتفع خواهد کرد.

ضرورت وجود هسته‌های اندیشه‌ورزی در کنار کمیسیون‌های مختلف مجلس شورای اسلامی

سیدافقهی با بیان اینکه محور فعالیت‌های بنیاد ملی نخبگان سند راهبردی کشور در امور نخبگان است، اظهار داشت: این سند به حدی از نظر حضرت آقا اهمیت دارد که ایشان در دیدار با نخبگان و مسئولان در سال ۹۸ فرمودند که یکی از مشکلات مهم در حوزه علم و فناوری کشور عمل نشدن به این سند است و اجرایی شدن سند را مطالبه کردند.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه بنیاد ملی نخبگان مسئول مستقیم نظارت بر اجرای سند راهبردی کشور در امور نخبگان است، ادامه داد: طبق بندها و بخش‌های مختلف این سند، بنیاد ملی نخبگان باید در همه سطوح حاکمیتی و قوای سه گانه و حتی نیروهای مسلح پشتیبانی فکری و اندیشه‌ورزی نخبگان را محقق کند. مصداق دیگر از اجرایی شدن این سند اینست که در کنار کمیسیون‌های مختلف مجلس شورای اسلامی باید هسته‌های اندیشه‌ورزی با حضور نخبگان تشکیل شود تا این افراد به تناسب و فراخور موضوعات مختلف به مجلس شورای اسلامی کمک فکری دهند.

لزوم تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورزی در تمام دستگاه‎های اجرایی کشور

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان یادآور شد: البته این مورد در حال حاضر توسط مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی محقق شده است، اما فراموش نکنیم بنیاد ملی نخبگان مسئولیت ایجاد چنین فضایی در تمام کشور را بر عهده دارد و باید در تمام دستگاه‌ها هیئت‌های اندیشه‌ورزی را تشکیل دهد.

وی با اشاره به لزوم شناسایی استعدادهای برتر در سراسر کشور، تصریح کرد: مسئله شناسایی به حدی مهم است که رهبر معظم انقلاب بارها بر آن تاکید داشته و فرمودند فرایندها باید به گونه‌ای طراحی شوند که هیچ استعدادی حتی در دورترین نقاط کشور مورد غفلت قرار نگیرد. ایشان فرمودند اگر فردی استعداد ویژه داشته باشد، به دنیا بیاید، رشد کند و بدون آن که استعداد او شناسایی شود از دنیا برود، در حق او ظلم شده است. به همین دلیل است که حضرت آقا تاکید دارند از بین میلیون‌ها جوان ایرانی حتی یک استعداد هم نباید هدر رود. این مطالبه ایشان تکلیفی سنگین بر ذمه بنیاد ملی نخبگان است تا توان خود را برای شناسایی استعدادهای متنوع در سراسر کشور به کار بگیرد.

تعامل و همکاری بنیاد ملی نخبگان با اتاق بازرگانی

سیدافقهی اضافه کرد: در حوزه کارآفرینی نیز بنیاد ملی نخبگان برنامه ویژه طراحی کرده و تلاش دارد در تعامل و همکاری با اتاق بازرگانی، نخبگان بخش خصوصی را شناسایی کند تا به عنوان استاد راهبر، مستعدان برتر این حوزه را در مسیر نخبگی تا تبدیل شدن به کارآفرینان برتر آینده هدایت کنند. البته بستر اصلی برای اثربخشی نخبگان در اقتصاد، دستگاه‌های اجرایی هستند؛ چراکه بیش از ۷۰ شرکت‌ بزرگ کشور دولتی مدیریت می‌شوند. به همین دلیل مسیر اثربخشی نخبگان در اقتصاد نیز باید از دولت بگذرد.

نهادها، دستگاه‌های دولتی در قبال نخبگان مسئولیت دارند/ تشکیل کمیته پیگیری امور نخبگان

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: بر همین مبنا، رئیس جمهور وظایف محوله هر دستگاه در قبال نخبگان را به تفکیک ماموریت‌ها و رسالت‌های هر وزارتخانه و دستگاه ابلاغ کردند. این یعنی هر نهاد دستگاه و وزارتخانه دولتی با توجه به ماموریت‌ها و وظایف خود در قبال نخبگان مسئولیت دارد. از طرفی، طبق این ابلاغیه در هر وزارتخانه نیز کمیته پیگیری امور نخبگان به ریاست شخص وزیر و دبیری یکی از معاونان تشکیل خواهد شد تا اموری مانند پایش و رصد فعالیت نخبگان جذب‌شده در وزارتخانه مذکور و نگهداشت آنان و همچنین ایجاد زمینه برای اثربخشی حداکثری نخبگان را محقق کند. این دو هدف طبق آسیب‌شناسی از مرحله اول جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی تعیین شده‌اند.

همراهی دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها با نخبگان نیاز به قانون مصوب مجلس دارد

 قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: گرچه سند راهبردی کشور در امور نخبگان، مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و یک سند بالادستی و به مثابه قانون است، اما واقعیت این است که این سند از الزام کافی برای همراهی وزارتخانه‌های مختلف به جز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برخوردار نیست و همراهی دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه‌ها نیاز به قانون مصوب مجلس شورای اسلامی دارد. 

وی  ادامه داد: بر اساس همین نیاز، بنیاد ملی نخبگان پیش‌نویس لایحه قانون حمایت جامع از نخبگان ایرانی را در ۵۵ ماده و با تمرکز بر اثر بخش کردن نخبگان و ایجاد زمینه برای استفاده از ظرفیت ایشان در دستگاه‌های اجرایی، آماده کرده است که در صورت تصویب در مجلس شورای اسلامی می‌تواند بسیاری از مشکلات موجود را رفع کند. 

احکامی پیشنهادی برای برنامه هفتم توسعه

سیدافقهی در ادامه با بیان اینکه این قانون بر حمایت مستقیم از نخبگان تاکید ندارد، گفت: این مسئله یک تجربه شکست‌خورده است. از طرفی بنیاد ملی اعتقاد دارد اگر فرد نخبه به اثربخشی برسد از حمایت مالی مستقیم بی‌نیاز خواهد بود. همچنین تصویب احکام پیشنهادی در برنامه هفتم توسعه نیز یکی دیگر از زمینه‌هایی است که مجلس شورای اسلامی می‌تواند نظام نخبگانی کشور را همراهی کند؛ به خصوص اینکه در سال‌های اخیر رهبر معظم انقلاب بر استفاده از نخبگان تاکید کرده و آن را مطالبه کردند.

ضرورت حمایت مجلس شورای اسلامی از بنیاد ملی نخبگان

 وی با اشاره به مشکلات بودجه بنیاد ملی نخبگان، نیز یادآور شد: در سال گذشته تنها ۴۷ درصد بودجه بنیاد ملی نخبگان محقق شد و همین امر سبب شد بخش زیادی از تعهدات سال گذشته انجام نشوند. با توجه به اینکه بنیاد ملی نخبگان برنامه‌های تحولی متنوع و متعددی دارد و این بنیاد با تاکید مقام معظم رهبری ایجاد شده و ایشان همواره بر نقش مهم و راهبردی آن اشاره کردند و رئیس جمهور نیز بارها موضوع نخبگان را از الزامات کشور دانسته،‌ انتظار می‌رود مجلس شورای اسلامی در بخش بودجه بنیاد ملی نخبگان را بیش از گذشته حمایت کند. 

برنامه گفتاورد ملی نخبگان اجرایی می‌شود

قائم مقام بنیاد ملی در پایان با بیان اینکه حمایت از نخبگان در لایه اندیشکده‌ای هزینه‌بر نیست اما به شدت برای کشور اثربخش است، گفت: در لایه اندیشکده‌ای، بنیاد ملی نخبگان برنامه گفتاورد ملی نخبگان را در سال جاری به صورت رقابت ملی اجرا می‌کند تا نخبگان حول مسائل کلان کشور با یکدیگر مناظره کنند. قطعاً رسانه‌ای شدن نظرات نخبگان سبب پیدا شدن راهکارهای برون‌رفت از مشکلات فعلی کشور خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری علم وفناوری آنا، علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات،  محمدحسین حسین زاده بحرینی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، عبدالحسین روح الامینی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، سمیه رفیعی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی و رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس، ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه مجلس شورای اسلامی، مهدی شریفیان، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از جمله نمایندگان مدعو در این نشست بودند که به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

همچنین، پیگیری مطالبات نخبگان در رسانه‌های کشور و ارتباط مرتب و مشخص میان دولت و مجلس، لزوم ایجاد جهش مطلوب در حوزه نخبگانی کشور، افزایش انعکاس صدای نخبگان و بنیاد ملی نخبگان و توجه بیشتر به بانوان نخبه و به ویژه بانوان متخصص و مهارت‌محور، جلوگیری از محصور شدن در قالب‌ها و شاخص‌های شناسایی نخبگان، ایجاد مطالبات جدید از سوی بنیاد ملی و لزوم شکل‌گیری ساز و کار ارتباط جدی بنیاد ملی نخبگان با مجلس شورای اسلامی در قالب ارتباطی منسجم و قوی و به ویژه ارتباط با کمیسیون‌های مجلس از جمله دیگر مباحث عنوان شده در این نشست توسط نمایندگان خانه ملت بود.

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • مالیات یا کمیسیون دولت از سفته بازی
  • تزریق گاز به خطوط لوله ۶ روستای شهرستان سوادکوه
  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است
  • دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان
  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • بازداشت اعضای ۲۰ باند غیربومی سرقت در مازندران