Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان - مدیرکل دفتر مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ۸۰ درصد ریزگردهای کشور مربوط به توسعه سد سازی دولت ترکیه روی دجله و فرات است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا درویش بعدازظهر پنج شنبه در همایش کودک و طبیعت همدان گفت: ۸۰ درصد ریزگردها مربوط به توسعه سد سازی دولت ترکیه روی دجله و فرات است چراکه گنجایش مخزن یک سد در حال ساخت ترکیه، بیشتر از گنجایش هزار سدی است که در ایران ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دیگر فرصتی نداریم و نسل امروز باید آخرین نسلی باشد که بتواند شرایط را درست کند، گفت: با اتمام کار ساخت سد در ترکیه و افزایش ریزگردها در کشورمان، باید سالانه ۱۰ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان خرج خرید داروهای ضد سرطان کنیم و این در حالی است که روزها را با بی تفاوتی سپری می کنیم.

وی بابیان اینکه ۱۸ میلیون درخت بلوط از دست داده ایم، گفت: طی ۱۵ هزار سال گذشته اجداد ما، کاری که ما با این سرزمین در عرض ۴۴ سال کردیم را نکردند.

درویش با اشاره به اینکه امروز میزان نشست زمین به ۱۴۰ برابر شرایط بحرانی رسیده و شاهدیم که ۳۶ سانتی متر نشست زمین در تهران رخ داده است، گفت: ۹ دهم از اندوخته های جانوری را در ۴۴ سال گذشته از دست داده ایم و از همه بدتر سکوت مطلق و بی تفاوتی همه ماست.

وی بابیان اینکه ما به دشمن نیاز نداریم وقتی خودمان اینقدر منفعلیم، گفت: نباید منتظر قهرمانی بود که ما را نجات دهد بلکه باید در آینه نگاه کنید تا قهرمان را ببینید.

درویش با بیان اینکه مشکلات ما به دلیل دوری از طبیعت شکل گرفته است، بیان کرد: در مکتب مدرسه طبیعت مقایسه، رقابت و آموزش مستقیم وجود ندارد و در پی آفرینش خلاقیت هستیم.

وی با بیان اینکه میخواهیم به بچه ها یاد دهیم آموزش اینکه موجودیت ما به وجود سرزمینمان وابسته است و اگر این عشق را در بچه ها بدمیم شاهد بروز نسلی نیستیم که کنار لاشه یک حیوان عکس یادگاری بگیرد و زباله را از ماشین آخرین مدلش بیرون بیاندازد، بیان کرد: اگر بچه ها اهمیت حفظ سرزمینشان را بدانند، با بی تفاوتی نسبت به بزرگترین بحران هایی که کشور را با خطرات جدی رو به رو کرده مواجه نخواهیم بود.

وی تاکید کرد: مدرسه طبیعت بزرگترین لکنت آموزش و پرورش کنونی ماست چراکه این مدارس به بچه ها یاد می دهد که تست زدن و امتحان دادن افتخار نیست و کارگروهی و عشق به سرزمین را به آنها آموزش می دهد.

وی بیان کرد: تمام تلاش خود را مصروف از بین رفتن موانع ایجاد مدارس طبیعت خواهیم کرد.

درویش در ادامه از ایجاد مدارس طبیعت در تمام مناطق آزاد کشور خبر داد و افزود: به دنبال تعامل با بانک ها برای حمایت از مدارس طبیعت هستیم.

وی توضیح داد: ایجاد مدارس طبیعت توسط بانک ها و پرداخت وام های کم بهره به متقاضیان مدارس طبیعت دو پیشنهاد موسسات مالی و بانک ها است و دولت تلاش می کند فقط وظیفه تسهیل گری را در این میان ایفا کند.

وی بیان کرد: با این اقدام بیش از یک میلیون شغل در ایران ایجاد و ۷۷۰ میلیارد تومان در کشور صرفه جویی می شود.

درویش همچنین از ایجاد مدرسه طبیعت برای نونهالان یک ماهه تا ۳ ساله در مهر شهر کرج خبر داد و گفت: این مدرسه با نظارت مستقیم فوق تخصص توانبخشی عصبی کودکان ایجاد خواهد شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۴۵۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرایند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با تأکید بر اینکه حرکت بزرگ سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی در بالادست صنعت نفت در تاریخ ثبت می‌شود، گفت: قدردان وزیر نفت برای جهاد و تحول انقلابی در کوتاه‌کردن فرایند مجوزها در وزارت نفت هستیم.

به گزارش خبرنگار شانا، احمد مهدوی‌ابهری امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید بیان کرد: امروز شاهد حرکتی سازنده و اقتصادی برای کشور در اوضاع جنگ اقتصادی و سیاسی هستیم.

وی با اشاره به منابع غنی هیدروکربوری ایران افزود: باید از این نعمت به‌شکلی مطلوب حفاظت و استفاده کرد. بهره‌گیری صحیح از منابع هیدروکربوری به‌منزله تبدیل آن‌ها به ارزش‌ افزوده است تا اقتصاد کشور شکوفا شود.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ادامه داد: وزارت نفت با وجود جنگ اقتصادی و تحریم‌ها، حرکت‌های بسیار ارزشمندی در کشور انجام داده است؛ ازجمله توسعه فازهای پارس جنوبی، به‌ویژه فاز ۱۴ که شاهکاری برای کشور بود و بدون حضور خارجی‌ها به سرانجام رسید.

مهدوی‌ابهری با اشاره به توانایی‌های بالای صنعت پتروشیمی در کشور، گفت: پتروپالایشگاه کنگان، پالایشگاه بیدبلند خلیج‌فارس و پتروشیمی کاویان، بدون حضور خارجی‌ها، از سوی صنعت پتروشیمی اجرا شده‌اند، بنابراین صنعت پتروشیمی توانایی فنی لازم برای اجرای طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور را نیز دارد.

وی با قدردانی از دولت سیزدهم برای ورود بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در بالادست نفت که در این دولت کلید خورد، بیان کرد: با توجه به ناترازی گاز در کشور، پتروشیمی‌ها برای هر ۲ راهکار سرمایه‌گذاری در میدان‌های نفت و گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز اعلام آمادگی کرده‌اند.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با اشاره به اختیاراتی که رئیس‌جمهوری در نمایشگاه توانمندی‌های تولید داخلی به وزیر نفت برای اخذ مجوزهای لازم از دولت، به‌منظور تسریع توسعه میدان‌ها داد، تصریح کرد: خوشبختانه در سه ماه گذشته، جهاد و تحول انقلابی برای کوتاه‌کردن فرایند دریافت مجوزها در وزارت نفت شکل گرفت و قدردان وزیر نفت برای ایجاد این تحول هستیم.

مهدوی‌ابهری با تأکید بر اینکه این اقدام در اقتصاد ملی مؤثر است و خوراک پایدار برای پتروشیمی‌ها تأمین خواهد شد، افزود: برای تحقق شعار سال، فضای کسب‌وکار مناسب لازم است، تا درنتیجه بخش خصوصی و مردم نیز وارد سرمایه‌گذاری در صنعت شوند.

وی سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در توسعه میدان‌ها را حرکتی همسو با شعار سال دانست و گفت: با این اقدام بخش خصوصی وارد یکی از حساس‌ترین سرمایه‌گذاری‌های صنعت می‌شود که افزون بر رفع نیاز صنعت پتروشیمی، به اقتصاد ملی نیز کمک خواهد شد.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ادامه داد: تحقق افزایش تولید گاز از میدان‌های گازی می‌تواند افزون بر تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، ناترازی گاز کشور را نیز رفع کند.

مهدوی‌ابهری در پایان، با اشاره به اینکه آغاز این حرکت بزرگ در تاریخ ثبت می‌شود، تأکید کرد: معنای سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در بالادست نفت این نیست که پروژه‌های توسعه‌ای این صنعت کند یا متوقف شود، بلکه هردو همسو با هم پیش می‌روند.

دیگر خبرها

  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرایند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • شهرک تخصصی گوهرسنگ در خراسان جنوبی ایجاد می‌شود
  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • مهجوریت تفتان در سایه بی مهری مسوولان