Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@16:16:34 GMT

کشف بمب آمريکايي در نيروگاه اتمي فوکوشيما

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۴۵۴۸۸

خبرگزاري آريا - يک بمب متعلق به جنگ جهاني دوم در محوطه نيروگاه هسته‎اي فوکوشيما در ژاپن پيدا شده است.

به گزارش سرويس بين‌الملل جام نيـوز، احتمال مي‌رود که آمريکا اين بمب 89 سانتيمتري را در طول جنگ انداخته باشد.

اين بمب توسط کارکناني که در حال احداث پارکينگ در اين محوطه بودند، کشف شده است.

وقوع زمين‌لرزه و سونامي در ژاپن در مارس 2011 باعث شد تا به نيروگاه هسته‌اي فوکوشيما موسوم به فوکوشيما دايچي آسيب وارد شود و مواد پرتوزا به محيط اطراف نشت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نشت مواد اتمي نيروگاه فوکوشيما بزرگترين فاجعه اتمي پس از حادثه چرنوبيل در سال 1986 بوده است.

به گزارش بي بي سي، سه نفر از مدير عاملان شرکت برق توکيو (تپکو) مالک نيروگاه هسته‌اي فوکوشيما، در رابطه با اتهام سهل‌انگاري هنگام تخليه منطقه و موارد مرگ ناشي از آن محاکمه مي‌شوند.

تپکو اعلام کرده است که کار احداث پارکينگ فورا پس از کشف بمب متوقف شد و در حال حاضر نيروهاي ويژه در حال خنثي کردن آن هستند.
تپکو مسئول پاکسازي و ايمن سازي اين نيروگاه و پرداخت خسارت به قربانيان سونامي است.


روند پاکسازي و غيرعملياتي ساختن فوکوشيما دايچي در دست اجراست و به مدت 4 دهه طول مي کشد.

کشف بمب‌هاي متعلق به جنگ جهاني دوم با گذشت 70 سال در ژاپن امر نادري نيست. فوکوشيما پيشتر پايگاه نظامي ارتش ژاپن بود.


106



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۴۵۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود

معاون رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: برگزاری کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای بدون حمایت ریاست و همکاران سازمان مقدور نبود و ایده این کنفرانس توسط رئیس سازمان انرژی اتمی و در چارچوب سیاست‌های سازمان با عنوان درهای باز و نوآوری باز عنوان شد و به خوبی هم محقق شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، جواد کریمی ثابت معاون رئیس سازمان انرژی اتمی و رئیس انجمن هسته‌ای ایران بعدازظهر امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در مراسم افتتاحیه نخستین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان که با حضور برخی مقامات داخلی و خارجی برگزار شد، اظهار کرد: دنیای امروز با چالش‌های بسیار بزرگی روبه رو است و شاید هیچ زمانی مثل امروز دچار چالش خودساخته نبوده است.

وی گفت: چالش‌هایی مثل محیط زیست، تغییرات اقلیمی و بحث اسیدی شدن آب اقیانوس‌ها و دیگر ابر چالش‌ها و موضوعاتی مل امنیت انرژی و امنیت تأمین غذا، آب و موضوعاتی که مستقیماً به حیات بشری ربط دارد، چالش‌هایی است که الان در سطح جهان رو به رو هستند.

کریمی ثابت افزود: اندیشمندان معتقدند پاسخ به چالش‌ها یک پاسخ جهانی است. چالش‌های جهانی پاسخ‌های جهانی نیاز دارد و کنفرانس‌ها و نشست‌های بین‌المللی بستری مناسب برای طرح چنین موضوعات و یافتن راه حل‌هایی برای این موضوعات است. بدون شک فناوری هسته‌ای یکی از فناوری‌های کاملاً اثبات شده است که می‌تواند خیلی خوب و دقیق به برخی از این چالش‌ها پاسخ بدهد.

معاون سازمان انرژی اتمی ادامه داد: اگر خلاصه بیانیه این نشست را بگویم تا ۲۰۵۰ تولید برق هسته‌ای را سه برابر خواهد شد؛ یعنی در بیست و پنج سال آینده و این موضوع نویدبخش است که دنیا از مزایا و شرایط بهتری می‌تواند با استفاده از این فناوری مواجه شود.

کریمی ثابت گفت: انجمن هسته‌ای ایران در چارچوب دکترین جمهوری اسلامی ایران که می‌گوید فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای برای همه، سلاح هسته‌ای برای هیچکس و با شعار فناوری هسته‌ای برای توسعه پایدار، این همایش و کنفرانس را برنامه‌ریزی و در حال اجرایی کردن آن است.

وی افزود: همه اذعان دارند که رشد و توسعه نیازمند نگاه به نیازهای نسل آینده است. می‌دانیم که بیش از نیمی از اهداف ۱۷ گانه توسعه پایدار فناوری هسته‌ای می‌تواند آنها را تسهیل کند و دسترسی را امکان پذیر کند.

معاون سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: در همین راستا کشور ما تولید ۲۰ هزار مگاوات برق را در دستور کار دارد و برگزاری این برنامه‌ها و کنفرانس‌ها در همین راستا است. نگاه مسئولان ایران به مسائل محیط زیست و رشد اقتصادی کشور همه باعث شده که تمرکز روی فناوری هسته‌ای و ۲۰ هزار مگاوات جدی باشد.

کریمی ثابت بیان کرد: این کنفرانس در ۱۶ پنل و ۱۳ محور کارش را آغاز کرده و واقعیت این است که با ارائه مقالات و مطالبی که عرضه می‌شود می‌توانیم این نکته را اذعان کنیم که فناوری هسته‌ای در کشور ما به یک بلوغ رسیده است.

وی افزود: برگزاری این کنفرانس بدون حمایت ریاست محترم سازمان و همکاران سازمان مقدور نبود و ایده این کنفرانس توسط آقای اسلامی و در چارچوب سیاست‌های سازمان با عنوان درهای باز و نوآوری باز عنوان شد و به خوبی هم محقق شد.

معاون رئیس سازمان انرژی اتمی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم همه همکارانم که در این کنفرانس شرکت کردند بتوانند فضای مناسبی را داشته باشند که تبادل نظر کنند. از آخرین دستاوردهایی که در صنعت هسته‌ای در حال انجام است آگاه و اقشار مختلف در صنعت و دانشگاه‌ها از آن بهره‌مند شوند.

منبع: ایرنا

کد خبر 751149

دیگر خبرها

  • بازتعریف تعاملات آتی ایران و آژانس در اصفهان
  • اسلامی: ما در چارچوب پادمان و ان‌پی‌تی حرکت می‌کنیم
  • بازتاب حضور گروسی در ایران در رسانه‌های بین‌المللی
  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • در دیدار گروسی و باقری چه گذشت؟
  • دیدار و رایزنی گروسی با امیرعبداللهیان در تهران
  • تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود
  • رافائل گروسی وارد تهران شد
  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم