Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی ‌گیلان گفت: استان ‌در شاخص بهره‌مندی آب و فاضلاب روستایی از میانگین کشوری ۳ درصد عقب است‌.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، محب‌علی رنج‌ور عصرامروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه ذوق، استعداد، سرعت و حق‌طلبی از ویژگی‌های مهم اصحاب رسانه است اظهار داشت: اصحاب رسانه همواره در راستای خدمات‌رسانی به مردم نقش حائز اهمیتی را ایفا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گیلان با بیان اینکه خدمات‌رسانی در حوزه آب و فاضلاب روستایی همواره به‌طور ویژه در استان گیلان پیگیری می‌شودگفت: نواقص موجوددر خدمات آب و فاضلاب روستایی با توجه به شرایط موجود در کشور طبیعی است.

رنج‌ور آب را یک نعمت طبیعی خدادادی عنوان کرد و با تاکید بر اینکه هر ساله با افزایش جمعیت، کاهش سرانه آب تجدیدشونده در کشور افزایش می‌یابد خاطرنشان کرد: توجه به مدیریت مصرف آب با توجه به شرایط کنونی کمبود آب امری مهم و حائز اهمیت است.

وی 37 درصد جمعیت استان گیلان را جمعیت روستایی نام برد و با اشاره به اینکه استان گیلان سومین استان متراکم کشور است افزود: به ازای هر خانوار در استان گیلان 75 متر لوله‌گذاری در روستاها انجام شده و لوله‌گذاری شبکه آب و فاضلاب روستایی در استان گیلان 2.5 برابر میانگینکشور است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گیلان با تاکید بر اینکه استان گیلان 21 هزار کیلومتر شبکه انتقال و توزیع آب و فاضلاب روستایی دارد خاطرنشان کرد: شاخص بهره مندی استان گیلان از نعمت آب و فاضلاب روستایی 76 درصد است.

رنج‌ور با تاکید بر اینکه استان گیلان در حوزه بهره مندی آب و فاضلاب روستایی 5 درصد از میانگین کشوری عقب‌تر است بیان کرد: با اختصاص 92 میلیارد تومان اعتبار از صندوق توسعه آسیا تا پایان سال 96 بیش از 850 کیلومتر شبکه توزیع و انتقال آب و فاضلاب شهری افزایش می‌یابد.

ویبا تاکید بر اینکه شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گیلان افزایش شاخص بهره مندی استان در حوزه آب و فاضلاب را به‌درستی دنبال می‌کند گفت: به ازای یک درصد افزایش شاخص بهره مندی استان گیلان در حوزه آب و فاضلاب روستایی 30 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گیلان با تاکید بر اینکه تلاش است تا شاخص بهره مندی استان 3 درصد افزایش یابد تاکید کرد: ارتقاء3 درصدی شاخص بهره مندی استان گیلان در حوزه آب و فاضلاب نیازمند اعتبار 90 میلیارد تومانی است.

رنج‌ور با اشاره به اینکه آب و فاضلاب روستایی استان گیلان برای نخستین بار در کشور، متولی خدمات رسانی به زیربنای مسکن مهر در حوزه مذکور را برعهده گرفته است گفت: تصفیه فاضلاب حرم امام زاده هاشم شهرستان شفت از اقداماتبزرگ آب و فاضلاب روستایی استان گیلان است و گام نخست این پروژه با اعتباری بیش از 600 میلیون تومان برداشته شده است.

انتهای پیام/

R7877/P1377/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۴۵۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاضلاب خانگی عامل ریزش قنات‌ و فرونشست زمین در یزد است

علیرضا نقوی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه انتقال شبکه دفع آب‌های سطحی به قنات‌های متروکه سطح شهر و فرونشست‌ها صحت ندارد، گفت: حفره‌ای که در بارندگی‌های اخیر در تقاطع ایرانشهر ایجاد شده، در مسیر پوکه متروکه‌ای بود که عمده دلیل آن اتصال فاضلاب خانگی و واحدهای صنفی اطراف به مسیر قنات بود.

وی با تاکید بر اینکه متأسفانه بارها نسبت به تخلف این قبیل اقدامات شهروندان تذکر داده شد و همشهریان بر اصلاح آن اقدام نکردند، از شرکت آب و فاضلاب هم خواست به این مهم تاکید بیشتری داشته باشد.

وی با تأکید بر اصلاح مسیر فاضلاب‌های خانگی از سوی شهروندان عنوان کرد: بخشی از کسبه و ساکنان اقدام به اتصال لوله‌های فاضلاب خانگی به مسیرهای پوکه قنات می‌کنند که این کار علاوه بر تخلف و جرم بودن، منجر به این قبیل فرونشست‌ها در سطح معابر می‌شود که خسارات جبران‌ناپذیر و جانی نیز به دنبال خواهد داشت.

مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد بر همکاری دستگاه‌های خدمات رسان برای اصلاح این وضعیت تاکید کرد و افزود: شهرداری منطقه تاریخی در سال گذشته با هزینه ۱۰۷ میلیارد ریال، پروژه دفع آب‌های سطحی از بلوار دهم فروردین تا رودخانه مرکزی را اجرا کرد که خوشبختانه امسال هیچیک از خیابان‌های مسیر دچار آبگرفتگی نبود و روان آب‌ها به رودخانه مرکزی هدایت شده است و خبر منتشر شده مبنی بر هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه صحت ندارد.

کد خبر 6097672

دیگر خبرها

  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • بهره مندی هزار و ۶۸۳ شهر و روستای کردستان از گاز طبیعی
  • ۳۰۰ روستای لرستان از نعمت آب شرب سالم بهره‌مند می‌شوند
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • فاضلاب خانگی عامل ریزش قنات‌ و فرونشست زمین در یزد است
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید