Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی شادنوش در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری فارس استان سمنان با بیان اینکه مرکز جامع مبارزه با بیماری سرطان استان سمنان تا پایان خردادماه سال آینده راه‌اندازی خواهد شد، اظهار داشت: اگر نوسانات مالی مشکلی به وجود نیاورد، این مرکز تا زمان پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این مرکز از غربالگری تا درمان همراه بیماران خواهد بود و بیماران استان‌های مجاور را نیز می‌تواند زیرپوشش قرار دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان افزود: هزینه تکمیل این پروژه در حدود 64 میلیارد تومان برآورد شده است که از این مبلغ، طی دو ماه گذشته چهار میلیارد تومان تأمین شده است.

شادنوش با بیان اینکه در خصوص مرکز سوانح سوختگی و سرطان اقدامات با سرعت بالایی در حال انجام است، اظهار کرد: این روند در حال انجام است و امیدواریم مشکل خاصی در این خصوص به وجود نیاید که باعث افت سرعت شود.

وی با اشاره به اینکه قسمتی از تجهیزات این مرکز توسط مجموعه خیریه راه آسمان خریداری شده است، بیان کرد: این تجهیزات به‌زودی از گمرک ترخیص شده و به استان سمنان وارد می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تصریح کرد: این مرکز در زمینی با زیربنای 12 هزار مترمربع در حال احداث است که فضای بسیار مناسبی برای روند درمان بیماران خواهد بود.

شادنوش خاطرنشان کرد: بیمارستان کوثر سمنان در آینده به یک ابربیمارستان تبدیل می‌شود و با توجه به استانداردهای روز دنیا فعال خواهد بود.

وی گفت: اقدامات خوبی در بخش‌های مختلف این حوزه در استان سمنان انجام شده است تا این استان با توجه به نزدیکی استان تهران بتواند استان‌های مجاور را زیرپوشش خود قرار دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ادامه داد: امیدواریم تا با همکاری سازمان‌های مربوطه بتوانیم قدم‌های خوبی در بخش درمان و سلامت استان سمنان برداریم.

انتهای پیام/ذ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۴۹۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به خبرنگاران گفت: در سال‌های قبل تعدادی افراد مبتلا به مالاریا در غرب خراسان شناسایی شده بودند که با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.   دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مواردی هم که برای اولین بار در برخی استان‌ها از جمله همدان، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری و نیز محدوده دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در خراسان رضوی و برخی مناطق پاک کشور، ثبت شده، همگی مالاریای وارده و غیربومی بوده و به علت سفر به مناطق جنوب شرقی بوده است.   وی ادامه داد: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.   غضنفری افزود: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.   وی گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه این بیماری در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی مانند رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.   دکتر غضنفری یادآوری کرد: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.   وی بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.   دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با بیش از هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی در قالب شش بیمارستان، ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، همچنین ۱۹۵ خانه بهداشت به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

دیگر خبرها

  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • راه‌اندازی یک دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟