Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@19:04:41 GMT

احزاب زنان خواهان آ‌موزش و کادرسازی است

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۴۹۲۴۸

به گزارشخبرنگار احزاب و تشکل‌هایگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛زهرا شجاعی در نخستین کنگره مجمع زنان اصلاح طلب که صبح امروز در محل کتابخانه ملی ایران برگزار شد، اظهار داشت: زنان زیادی در تاریخ سیاسی کشورمان وجود دارد که زحمات بسیاری را متحمل شده‌اند. در اندیشه دینی ما سیاست مفهوم دیگری دارد پیامبر(ص) مرد سیاست بود که مسیر عدالت طلبی را دنبال می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: امیرالمومنین(ع) در کلام آخر خودشان گفتند به خدای کعبه رستگار شدم، این یعنی اینکه از مسیر عدل خارج نشدند.

شجاعی با بیان اینکه حضرت امام(ره) سیاست را مسیر اولیاء می‌دانستند و آن را به شیطانی و ربانی تقسیم کردند، گفت:‌ ما باید شکل جدیدی از سیاست را در این دوره نشان دهیم.

دبیر کل مجمع زنان اصلاح طلب تأکید کرد: کار جمعی موجب می‌شود کار و امور برکت پیدا کند به همین دلیل است که تحرک شکل می‌گیرد تا راه علمی و دقیقی برای سیاست بپیماییم.

وی بیان کرد: همه شما می‌دانید که احزاب چه وظیفه‌ای دارند، احزاب سیاسی باید هدفشان تعالی جامعه باشد، ما به تفکیک جنسیتی در مسائل اجتماعی معتقد نیستیم اما باید به این نکته توجه کرد که آیا تبعیض وجود دارد یا خیر.

دبیر کل مجمع زنان اصلاح طلب با بیان اینکه احزاب به دنبال زنان تفکیک جنسیتی نیست بلکه تخصصی کردن حرکت آ‌نان است، اظهار داشت: احزاب زنان با رویکردی تخصصی که در دنیای زنان دارند وارد عرصه سیاسی کشور شده‌اند.

وی ادامه داد: اوایل انقلاب از هر چهار زن یک زن سواد داشت اما در حال حاضر 85 درصد زنان جامعه ما سواد دارند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب با تأکید بر اینکه سرمایه انسانی زنان جوشان و فعال است که اگر استفاده نشود، موجب ناهنجاری خواهد شد، گفت: ما تأکید داریم که براساس رویکرد مادرانه، زنان جامعه را به سمت آرامش و صلح سوق دهیم، ما خواهان آموزش و کادرسازی هستیم.

دبیر کل زنان مجمع اصلاح طلب خاطرنشان کرد: این مجمع با سرمایه زنان از زمان دولت اصلاحات به کار خود ادامه می‌دهد و ما می‌خواهیم خدمت را جایگزین کسب قدرت، رفاقت را جایگزین رقابت و خردورزی را جایگزین جهل کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۴۹۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان

به گزارش خبرگزاری مهر، جامعه مامایی کشور در مراسمی که با حضور رئیس و اعضای هیأت مدیره سازمان نظام پزشکی برگزار شد، بیانیه‌ای را صادر کردند.

در این بیانیه آمده است: حرفه مامایی یکی از قدیمی ترین رشته‌های گروه پزشکی است که همواره در ارتقای سلامت زنان، کودکان و سلامت خانواده نقش ویژه ای داشته است.

امروز که کشور شاهد چالش‌های جمعیتی ناشی از کاهش نرخ باروری است و تغییرات اقلیمی و محیط زیستی از یکسو و ظرفیت‌های تکنولوژی و هوش مصنوعی از سوی دیگر سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار داده است، ضرورت دارد تا تغییر نگرش اساسی در مسئولین نظام سلامت و سازمان‌های مختلف جهت بهره مندی فراگیر خانواده‌ها به خصوص زنان باردار از خدمات با کیفیت مامایی و سلامت باروری صورت پذیرد تا بتوان با تبیین نقش ماماها در نظام سلامت برای دستیابی به اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گام‌های اساسی برداشت.

لزوم توجه به سلامت نسل آینده و حل بحران‌هایی نظیر کاهش ازدواج، کاهش نرخ باروری و افزایش سزارین و عوارض ناشی از آن در مادران و کودکان ایجاب می‌نماید تا همگام با کشورهای پیشرفته جهان، جایگاه و استقلال حرفه‌ای ماماه ای کشور مورد توجه قرار گیرد.

در این راستا جامعه مامایی کشور مصرانه خواستار رفع چالش‌های ذیل است تا بتواند با فراغ بال در خدمت نظام سلامت و زنان و نوزادان کشور باشد:

- اصلاح نظام پرداخت در زایشگاه‌ها و پرداخت تعرفه زایمانی به ماماهای عامل زایمان در مراکز دولتی فاقد متخصص زنان

- ⁠پرداخت ۳۰ درصد از تعرفه زایمان به ماماهای عامل زایمان در مراکزی که متخصص زنان حضور دارد و زایمان توسط ماما انجام می‌شود.

- ⁠پرداخت تعرفه‌های خدمات غیر زایمانی در حین لیبر

- استاندارد سازی نیروی انسانی ماما برای حمایت و تکریم مادر باردار در حین لیبر و زایمان و بهره مندی تمامی مادران از مراقبت نفر به نفر مامایی در حین زایمان

- فراهم شدن امکان حضور ماما همراه (حسب درخواست مادر) در تمامی مراکز زایشگاهی دولتی و خصوصی

- اجرای ماده ۴۵ قانون جوانی جمعیت جهت پوشش کامل بیمه‌ای خدمات مامایی (دارو، پارکلینیک) توسط بیمه‌های پایه و تکمیلی بالاخص بیمه تأمین اجتماعی.

در پایان پیشنهاد می‌شود تا جهت نیل به اهداف قانون جوانی جمعیت و بهبود کیفی خدمات سلامت باروری و سلامت مادر و نوزاد، ساختار تشکیلاتی مامایی به اداره کل مامایی و سلامت باروری در حوزه ستادی وزارت بهداشت ارتقا یابد.

کد خبر 6095996 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • خودتخریبی در نظام های سیاسی
  • چه عواملی در مشارکت سیاسی زنان نقش دارد؟
  • هنیه: خواهان توافقی برای تضمین خروج اشغالگران از غزه هستیم
  • فرونشاندن التهابات اجتماعی و تنش‌های داخلی، ضرورتی امنیتی است
  • زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان