Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی با بیان اینکه کشتارگاه صنعتی نیاز استان در حوزه دام و طیور است، گفت: نبود کشتارگاه صنعتی زمینه ساز از دست رفتن بخش زیادی از ارزش افزوده صنعت دام و طیور است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازفراهان خبر، برنامه دهگردشی با حضور نماینده تفرش، آشتیان و فراهان، معاونهماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی و مسئولین شهرستانی در روستای سلیم‌آباد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاونهماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی:

نبود کشتارگاه صنعتی در استان باعث از بین رفتن ارزش افزوده در صنعت دام و طیور است

افشون، معاونهماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی در این جلسه گفت: حمایت از روستاها در راستای رشد و توسعه آن‌ها باید از اولویت‌های مدیران باشد که سبب جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها شود.

وی با اشاره به نحوه حمایت از دامداری های کوچک روستایی افزود: همه تلاش ما بر این است تا این واحدهای کوچک با سرمایه کم بتوانند تولید داشته باشند.

افشون اظهار کرد: نبود کشتارگاه صنعتی در اراک و استان زمینه ساز از دست رفتن بخش زیادی از ارزش افزوده صنعت دام و طیور است.

معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی ادامه داد: با توجه به اینکه استان مرکزی در حوزه دام و طیور در بخش تولید و صادرات نقش پررنگی دارد و بیش از سهم جمعیتی‌مان در اقتصاد ملی سهیم بوده و یکی از قطب های تولید مواد پروتئینی هستیم لازم است که چرخه فعالیت مان در صنعت دام و طیور نیز کامل باشد.

وی با اشاره به احداث کشتارگاه صنعتی دام در استان مرکزی تصریح کرد: این کار هم باعث حفظ و توسعه اشتغال شده و هم عامل تولید ثروت و ارزش افزوده و حفظ زنجیره صنعت دام در استان می شود.

افشون بیان کرد: سرمایه گذاری برای احداث کشتارگاه صنعتی در استان مرکزی اعلام آمادگی کرده و سعی ما هم این است با تسهیل شرایط این مهم محقق شود و با جدیت به دنبال ایجاد امکان احداث کشتارگاه صنعتی در استان هستیم.

نماینده تفرش، آشتیان و فراهان:

سود بالای تسهیلات بانکی دامداران و کشاورزان را زمین‌گیر کرده است

در ادامه نماینده تفرش، آشتیان و فراهان گفت: روستای سلیم آباد از روستای فعال در صنعت دام است، تقویت صنعت دام این منطقه به توسعه صنعت دام شهرستان کمک می کند.

وی بر لزوم تلاش برای فراهم کردن بسترهای لازم برای حضور سرمایه گذاران در ساخت کشتارگاه در شهرستان تاکید کرد و افزود: احداث کشتارگاه در این شهرستان سبب رونق صنعت دام است.

حسینی اظهار کرد: در سالهای اخیر سود بالای تسهیلات بانکی، هزینه های بالای تولید در صنعت دام و بیماری های دام، دامداران این منطقه را زمین گیر کرده است.

نماینده تفرش، آشتیان و فراهان گفت: دامپروری و کشاورزی اشتغال بخش مهمی از مردم منطقه است. و متاسفانه کشاورزان و دامداران با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کنند، روز به روز به آمار بدهکاران بانکی در این حوزه افزوده می‌شود و این نگران‌کننده است البته استمهال سود بانکی در راستای حمایت از دامداران تاثیرگذار بوده است.

فرماندار فراهان:

لزوم تخصیص اعتبارات برای رونق پروژه‌های اقتصادی

سید احمد سجادی، فرماندار فراهان گفت: امسال میزان ارزش افزوده واریز شده به حساب شهرداری ها و دهیاری های شهرستان افزایش یافته است.

وی افزود: در سال گذشته ۳.۵ میلیارد تومان ارزش افزوده به حساب شهرداری و دهیاری های شهرستان واریز شده است و امسال اعتبارات ارزش افزوده شهرستان به ۵.۵ میلیارد تومان افزایش یافته است.

سجادی اظهار کرد: این منابع مالی باید در عرصه های اشتغال و تولید هزینه شود و رونق پروژه های اقتصادی در اولویت قرار بگیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۴۹۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به برنامه فشرده وزارت نفت برای رفع ناترازی بنزین با توجه به افزایش تقاضاها، گفت: با توجه به دستور وزیر نفت و سیاست دولت، صنعت پتروشیمی وارد این حوزه می‌شود تا به‌جای صادرات، از متانول تولیدی صنعت پتروشیمی با فرایند MTG بنزین تولید شود.

به گزارش ایسنا، مرتضی شاهمیرزایی امروز در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید، در جمع خبرنگاران با اشاره به اعلام آمادگی متانول‌سازها برای تولید بنزین، اظهار کرد: معافیت‌ها و مشوق‌هایی برای این واحدها در نظر گرفته شده و مراحل نهایی برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها و سازوکارهای لازم برای سرمایه‌گذاری تولید بنزین از متانول انجام شده است، زیرا ظرفیت تولید متانول در کشور بالاست و زنجیره این محصول توسعه نیافته است.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم به‌طور ویژه در زمینه تکمیل زنجیره محصولات برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرده است، گفت: جهش در تولید کالا و تجهیزات در کنار افزایش تولید محصولات پتروشیمی از برنامه‌های صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ است، اظهار کرد: به این منظور برنامه‌های مختلفی ترسیم شده که حرکت دانش‌بنیان‌ها در مسیر جهش تولید کالا و تجهیزات، یکی از آن‌هاست.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه این موضوع با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی مطرح و تأکید شده است که کالاهای مورد نیاز خود را با استفاده از توان داخلی تأمین کنند تا شاهد جهش بزرگ و انقلابی در ساخت داخل باشیم، البته تا جایی‌ که آسیبی به برنامه تولید وارد نشود، تاکید کرد: جهت‌گیری‌ها در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های صنعت پتروشیمی نیز به‌سمت کالاها و تجهیزات دانش‌بنیان است که پیش از این در خارج سفارش‌گذاری می‌شد.

راه‌اندازی نخستین PDH کشور در اوایل سال آینده

شاهمیرزایی با بیان اینکه هلدینگ‌هایی همچون پتروفرهنگ و شستان که واحدهای متانولی بیشتری دارند باید بخشی از ظرفیت خود را برای تولید دیگر محصولات زنجیره آماده و برنامه‌ریزی کنند، گفت: بخشی از واحدهای MTP و MTG در قطب پارسیان در مجاورت قطب عسلویه احداث خواهند شد، همچنین واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده بهره‌برداری می‌شود.

وی با بیان اینکه سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند و سرمایه‌گذاران به‌دنبال این هستند که صرفه اقتصادی این طرح را افزایش دهند، گفت: هم‌اکنون حدود ۱۲۷ مجوز طرح پتروشیمی به‌طور رسمی صادر شده است،   طرح‌های برنامه هفتم توسعه به‌طور میانگین حدود ۳۷درصد پیشرفت دارند.

شاهمیرزایی راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدورکربوری اعلام و بیان کرد: مجوز حدود ۱۷ طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند. همچنین طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش در قالب ۲۱ بسته به هلدینگ‌ها ابلاغ و مجوزهای لازم صادر شده است که با جدیت پیگیر اجرای آن‌ها هستیم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • تاکید بر لزوم پرداخت وام‌های تکلیفی در شهرستان بستان آباد
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان ایجاد می‌شود