Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز؛ علی اکبر زارعی در خصوص تاثیر کاهش کارمزد بر معاملات بازار سرمایه گفت: کارمزد معاملات در بورس‌های مختلف در دنیا به دلیل پایین بودن یکی از موضوعاتی است که موجب افزایش حجم معاملات و در نتیجه بهبود نقدینگی در این بازارها می شود و بر این اساس بنظر می رسد بازار سهام در کشور ما نیز مانند سایر کشورها باید به سمت کاهش کارمزدها حرکت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس بازار سرمایه افزود: موضوعاتی همچون کاهش کارمزد زمانی که بازار سهام با رکود و نیز افت معاملات همراه است نمود بیشتری پیدا می کند و بر این اساس بنظر می رسد در شرایط که بورس با کاهش حجم و ارزش معاملات همراه است این موضوع بتواند به رونق نسبی معاملات کمک کند.

او همچنین با اشاره به این که یکی از موضوعاتی که بر افزایش نقدشوندگی در بورس اثرگذار است بحث کاهش هزینه معاملات است اضافه کرد: چندی پیش نیز رئیس سازمان بورس بر این مطلب تاکید کرد که سازمان بورس سهم خود را از کارمزد معاملات کاهش خواهد داد که می توان این موضوع را به فال نیک گرفت؛ البته از سازمان بورس انتظار می رود هر چه سریعتر این وعده خود را برای بهبود شرایط بازار عملی کند.

این کارشناس بازار سرمایه همچنین در پاسخ به این پرسش که واکنش کارگزاران نسبت به کاهش سهم خود از کارمزد معاملات چگونه خواهد بود اذعان داشت:‌ در این زمینه کانون کارگزاران تصمیم گیرنده است اما بنظر می رسد از آنجا که با کاهش کارمزد، حجم معاملات افزایش پیدا کند بنابراین از این نظر هم این اتفاق می تواند با استقبال کارگزاران مواجه شود.

او گفت: از سوی دیگر یکی دیگر از موضوعاتی که به بهبود شرایط بورس و خروج نسبی معاملات آن از رکود کمک می کند کاهش نرخ مالیات معاملات است که این موضوع نیز باید توسط متولیان بازار سرمایه پیگیری شود.

منبع: تسنیم

402

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۵۲۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟

به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، برزو حق شناس، کارشناس و فعال بازار سرمایه در رابطه با فلسفه بازارگردانی و مخالفت یا موافقت با این موضوع بیان کرد: بنده قصد ندارم به این موضوع به عنوان یک دیدگاه صفر و صد نگاه کنم. در مجموع، اگر بخواهیم بگوییم که بازارگردانی از سال ۹۹ به بعد برای بازار سرمایه مفید یا مضر بوده است؟ باید به این نکته توجه کرد که بازارگردانی در مقاطعی، نقدشوندگی بازار را بالا برده و اجازه داده است افرادی که قصد خروج از بازار و یا ورود به آن را داشته‌اند این کار را انجام دهند و این موارد از جمله محاسن بازارگردانی محسوب می‌شوند، ولی در مجموع، اگر بخواهیم مزایا و محاسن آن را کنار هم بگذاریم به نظر بنده، بازارگردانی به ضرر بازار سرمایه بوده؛ به‌طوری که بیشتر به بورس ضربه زده است تا این‌که بخواهد برای آن کمک‌کننده باشد و برای این موضوع، دلایل خاص خودم را دارم. ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید : https://nabzebourse.com/000J3A

دیگر خبرها

  • کاهش ۷ هزار و ۶۴۸ واحدی شاخص کل بورس
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • بورس امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • رمزخوانی از یکشنبه قرمز بورس
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد
  • گزارش روزانه بورس ۱۶ اردیبهشت/ افت ۵ هزار واحدی شاخص
  • بورس امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳