Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه آمریکا اظهار کرد که به اعتقاد وی دیپلمات‌های آمریکایی در هاوانا قربانی حمله علیه سلامت خود شده‌اند به نحوی که قدرت شنوایی خود را از دست داده‌اند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این اظهارات بعد از آن مطرح شد که گزارش شد دیپلمات‌های آمریکایی و کانادایی در کوبا بر اثر اتفاقات اسرارآمیزی دچار مشکلات سلامتی شامل از دست رفتن قوه شنوایی خود شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اظهارات رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا در روز جمعه بعد از آن مطرح شد که دو روز پیش وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای مبهم اعلام کرد، در کوبا حوادثی رخ داده که یکسری علائم فیزیکی ایجاد کرده است.

مقام‌های آمریکایی کمی بعد فاش کردند که دیپلمات‌های آمریکایی در کوبا مبتلا به علائم غیرقابل توضیحی از جمله از دست دادن شنوایی خود شده‌اند و دولت کانادا نیز روز پنجشنبه اعلام کرد: دست‌کم یک دیپلمات کانادایی نیز در کوبا دچار ضعف شنوایی شده است.

تیلرسون در اظهاراتش در بدمینیستر در نیوجرسی، جایی که به همراه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و چند عضو دیگر دولت وی به آن سفر کرده، گفت: ما مقام‌های کوبا را از بابت پیدا کردن عامل اجرای این حملات علیه سلامتی نه فقط دیپلمات‌های ما بلکه دیپلمات‌های دیگر نیز مسئول می‌دانیم.

به گفته مقام‌ها در پاییز 2016 چند دیپلمات آمریکایی مبتلا به از بین رفتن قوه شنوایی خود به شکلی اسرارآمیز شدند.

برخی از علائم دیپلمات‌ها به حدی شدید بود که مجبور به لغو زودهنگام سفرشان به کوبا و بازگشت به آمریکا شدند.

چند مقام آمریکایی به آسوشیتدپرس توضیح دادند که احتمالا این اختلال شنوایی در اثر استفاده عمدی از یک دستگاه که از امواج صوتی خارج از محدوده شنوایی انسان استفاده کرده، ایجاد شده است.

با این حال چند دیپلمات سابق و کارشناس روابط آمریکا با کوبا گفتند: از نظر آنها این غیرقابل توضیح و غیر موجه است که کوبا در پاییز 2016 هنگامی که باراک اوباما، رئیس‌جمهور سابق آمریکا تلاش می‌کرده روابط کشورش با کوبا را تقویب کند، اقدام به آسیب زدن به دیپلمات‌های آمریکایی و کانادایی کند.

مقام‌های آمریکایی آگاه به این اتفاق‌ها گفتند که از اکتبر گذشته هنگامی که اکثر ناظران خارجی و داخلی انتظار پیروزی هیلاری کلینتون در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را داشتند، گزارش‌های مربوط به این اتفاقات شروع شدند.

دولت کوبا روز چهارشنبه در بیانیه‌ای گفته بود: این کشور اجازه نداده و نخواهد داد که از خاک کوبا برای اقدام علیه مقام‌های دیپلماتیک در کوبا و خانواده‌هایشان بدون هیچ استثنایی استفاده شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۵۷۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد

پایگاه خبری «خلیج آنلاین» با اعلام این خبر اضافه کرد: روزنامه «وال استریت ژورنال» به نقل از یک مقام اماراتی نوشت که کشورش محدودیت هایی را برای عملیات جنگنده های آمریکا علیه اهدافی در عراق و یمن اعمال کرد.

این مقام اماراتی که به نام وی اشاره ای نشده است، خاطرنشان کرد که این تصمیم ناشی از ایده دفاع از خود اتخاذ شده است.

این مقام اماراتی اظهار داشت که از حملات جنگنده های آمریکایی مستقر در پایگاه الظفره به عراق و یمن جلوگیری شد زیرا پس از حمله شبه‌نظامیان در این کشورها در آغاز سال ۲۰۲۲، آمریکا برای اتخاذ اقدامات برای دفاع از امارات به کُندی عمل کرد.

در همین حال، مقامات آمریکایی گفتند که این موضع امارات، فرماندهان آمریکایی را بر آن داشت تا هواپیماهای بیشتری را به پایگاه هوایی «العدید» در قطر ارسال کنند.

وال استریت ژورنال نوشت که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، انتقال جنگنده‌های جت، پهپادهای مسلح و سایر هواپیماها را به قطر آغاز کرد و در مورد تمرکز نیروها برای دور زدن محدودیت‌های اعمال شده برای حملات هوایی از پایگاه هوایی در امارات که واشنگتن از مدت‌ها پیش از آن استفاده می‌کرد، تجدید نظر کرده است.

این روزنامه آمریکایی تصریح کرد که این اقدام، نشاندهنده تنش بین واشنگتن و برخی از کشورهای حوزه خلیج فارس است که نیروهای آمریکایی در آنها پایگاه نظامی دارند.

به نوشته وال استریت ژورنال، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس بیم آن دارند که جنگی که ۸ ماه است در غزه ادامه دارد، گسترده و به یک درگیری منطقه ای کشیده شوند.

این روزنامه آمریکایی به نقل از مقامات ابوظبی اضافه کرد که امارات متحده عربی به طور فزاینده ای نسبت به احتمال اینکه این کشور از سوی نیروهای مقاومت در منطقه به عنوان کمک کننده آمریکا در انجام عملیات نظامی محسوب شود و هدف نیروهای مقاومت در منطقه قرار گیرد، نگران است.

وال استریت ژورنال به نقل از یک منبع آگاه اشاره کرد که آمریکا در روزهای اخیر با قطری ها برای آوردن جنگنده ها، هواپیماهای شناسایی و پهپادهای مسلح اضافی به پایگاه العدید هماهنگ شده است.

مقامات آمریکایی اظهار داشتند که واشنگتن افزون بر انتقال عملیات به قطر، در حال بررسی حملاتی از سوی جیبوتی در شرق آفریقا است.

بر اساس گزارش این روزنامه آمریکایی، پایگاه هوایی العدید در قطر افزون بر اینکه مرکز فرماندهی منطقه‌ای نیروی هوایی ایالات متحده است یکی از بزرگترین مراکز جنگنده های نیروی هوایی آمریکایی نیز به حساب می‌آید.

پایگاه العدید به عنوان بزرگترین پایگاه های آمریکایی در منطقه به حساب می آید و حدود ۱۰ هزار نظامی آمریکایی را در خود جای داده است.

قطر یکی از متحدان اصلی آمریکا در خارج از ناتو محسوب می شود و به حل و فصل بسیاری از پرونده های پیچیده واشنگتن از جمله پرونده افغانستان کمک کرده است.

دوحه در حال حاضر نیز نقش برجسته ای در تلاش های میانجی گری بین حماس و رژیم اسرائیل ایفا می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • روسیه این سلاح حساس آمریکایی را به ایران فرستاده
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی + ویدئو
  • خانواده‌های سربازانی که در غزه می‌جنگند خواستار حمله نکردن به رفح شدند
  • مخالفت آمریکا با استفاده اوکراین از سلاح‌های آمریکایی در خاک روسیه 
  • روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • تحرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • احرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • نگرانی آمریکا از حضور روسیه در نیجر