Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: ۵۰۰ هزار نفر از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به صندوق رفاه دانشجویان بدهکار هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهندس ذوالفقار یزدان‌مهر صبح امروز در نشستی مطبوعاتی با اشاره به عملکرد صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: صندوق رفاه دانشجویان از سال ۵۳ تأسیس شده و مأموریت آن در بخش حمایت از دانشجویان مستعد و کم‌بضاعت در سراسر کشور است؛ البته به جز دانشجویان وزارت بهداشت که خود آنها دارای صندوق رفاه دانشجویان مجزا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ما از تمام دانشجویان حمایت می‌کنیم، ادامه داد: یک آسیب‌شناسی از وضعیت صندوق رفاه دانشجویان انجام دادیم، سند راهبردی صندوق تدوین شد؛ در این سند ارائه تسهیلات هدفمند و مؤثر، محور ارائه خدمات صندوق قرار گرفت و همچنین سرمایه‌گذاری و درآمدزایی متناسب با مأموریت آموزش عالی، سرلوحه کار صندوق رفاه دانشجویان قرار گرفت و قرار شد در بحث مدیریت اموال راکد دانشگاه‌ها، با آنها هم‌افزایی داشته باشیم.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: در صندوق رفاه دانشجویان بر سه مسئله تمرکز داشتیم؛ تمرکز اعتبارات عمومی، تمرکز تقویت درآمدزایی، تمرکز جلب حمایت نهادهای عمومی، مردمی و خیرین.

یزدان‌مهر تصریح کرد: در بخش درآمدهای اختصاصی، درآمدهایمان از ۱۸۰ میلیارد تومان به ۳۸۰ میلیارد تومان در سال گذشته رسید و امسال برنامه‌ریزی شده است درآمدهای اختصاصی صندوق به ۴۰۰ میلیارد تومان افزایش یابد.

وی اظهار داشت: از سال ۸۸ تا ۹۱ درآمدهای اختصاصی صندوق رفاه دانشجویان ۲۹۱ میلیون تومان بود که از سال ۹۲ تا ۹۶ به ۱۱۴۰ میلیارد تومان رسید.

مشاور وزیر علوم به بخش اعتبارات عمومی اشاره کرد و گفت: علیرغم تمام محدودیت‌هایی که داشتیم، به این بخش توجه ویژه‌ای شده است و ما بهترین رشد را در رشد اعتبارات عمومی صندوق رفاه دانشجویان داشتیم و هر سال ۲۰ درصد در این زمینه با رشد مواجه بودیم.

یزدان‌مهر گفت: همچنین هم‌افزایی با سازمان برنامه و بودجه داشته‌ایم که بعد از اینکه در برنامه پنجم توسعه با منع خوابگاه‌سازی روبرو شدیم، ۳۰ میلیارد تومان سازمان برنامه و بودجه و ۳۰ میلیارد تومان صندوق رفاه دانشجویان برای کمک به رفع مشکل کمبود فضای خوابگاهی در طول برنامه ششم توسعه پرداخت کردند. در حال حاضر ۲۰۰ خوابگاه دانشجویی توسط بخش خصوصی در حال ساخت است.

وی ادامه داد: سازمان برنامه و بودجه در بحث وام ویژه دکتری نیز به صندوق کمک کرد. در سال ۹۳، سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به دانشجویان دکتری وام ویژه‌ دکتری ارائه شد. به این دانشجویان که آزمون جامع را گذرانده بودند هر کدام ماهانه ۵۰۰ هزار تومان پرداخت شد که در سال ۹۴ با تأکید دکتر فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، این رقم به ۲۰ میلیارد تومان افزایش یافت و سال ۹۵ این رقم به ۶۰ میلیارد تومان افزایش یافته و محدودیت آزمون جامع نیز برداشته شد. امسال با کمک سازمان برنامه و بودجه ۱۱۰ میلیارد تومان وام ویژه دکتری به دانشجویان ارائه خواهد شد که ۳۰ میلیارد تومان از آن را سازمان برنامه و بودجه کمک کرده و ما با یکی از بانک‌های غیرتجاری در این زمینه همکاری می‌کنیم تا این مقدار وام پرداخت شود.

مشاور وزیر علوم در ادامه به برخی از نگرانی‌های دانشجویان دکتری اشاره کرد و گفت: با شفاف‌سازی که صورت گرفت، این مشکلات حل شد. ۱۵ هزار نفر از دانشجویان در ماه اول برای وام ویژه دکتری ثبت‌نام کردند. تاکنون بالغ بر ۱۲ هزار نفر از دانشجویان این وام را دریافت کرده‌اند. بانک قبول کرده است که وام هر شش ماه این دانشجویان را در یک نوبت پرداخت کند که وام شش ماه اول سال پرداخت شده و شش ماه دوم نیز در یک نوبت به حساب دانشجویان واریز خواهد شد. در حال حاضر ۲۷ میلیارد تومان از این وام پرداخت شده است. دو تا سه هزار نفر از دانشجویانی که پرونده آنها دارای نقص بود نیز پس از تکمیل پرونده می‌توانند از این وام استفاده کنند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تصریح کرد: برای کمک به دانشجویان دکتری، با موافقت رئیس کمیسیون دائمی صندوق و رئیس هیأت امنای صندوق، مقرر شد تا در فصل تابستان نیز به این دانشجویان تسهیلات ارائه شود.

وی خاطرنشان کرد: در راستای جلب حمایت نهادهای عمومی مردمی و خیرین توانستیم ۲۳۲ میلیارد تومان از ظرفیت‌های این بخش استفاده کنیم و تاکنون بالغ بر ۲۸ خوابگاه دخترانه توسط بنیاد ۱۵ خرداد در مناطق محروم در حال ساخت است که ۱۶ خوابگاه پیشرفت ۷۰ درصدی داشته است.

یزدان‌مهر اظهار داشت: در بحث ارائه تسهیلات هدفمند و مؤثر ما هم از لحاظ کمی و هم کیفی موفق شدیم. در حال حاضر به تمام دانشجویان متقاضی وام، وام ارائه می‌دهیم به غیر از وام شهریه که کمی در این زمینه با مشکل مواجه هستیم.

وی افزود: در بحث وام عتبات دانشجویان به تعداد ۵۰۰ تا ۱۰۰ هزار نفر از دانشجویان پرداخت می‌کردیم که میزان این وام ۳۰۰ هزار تومان بود. با مساعدت‌هایی که صورت گرفت، این وام به ۷۰۰ هزار تومان رسید و در حال حاضر به دانشجویان متأهل یک و نیم میلیون تومان و به دانشجویان مجرد یک میلیون تومان وام عتبات ارائه می‌دهیم و ۳۰ هزار نفر از دانشجویان را تحت پوشش قرار می‌دهیم.

مشاور وزیر علوم تصریح کرد: ما برخی از وام‌ها را تا صد درصد افزایش داده‌ایم. وام ضروری از یک میلیون تومان به سه میلیون تومان افزایش یافته است. در وام ودیعه مسکن نیز افزایش داشته‌ایم به طوری که وام ودیعه مسکن دانشجویان متأهل نخبه در تهران ۲۵ میلیون تومان است که با همکاری بنیاد نخبگان پرداخت می‌شود. در سایر شهرها دانشجویان نخبه ۲۰ میلیون تومان دریافت می‌کنند و دانشجویان غیرنخبه متأهل تهرانی تا ۱۵ میلیون تومان وام ودیعه مسکن دریافت می‌کنند که قبلاً این وام ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بود. در کلانشهرها وام ودیعه مسکن ۱۲ میلیون تومان بود که قبل از آن ۶ میلیون تومان پرداخت می‌شد و این وام در سایر شهرها ۹ میلیون تومان است.

یزدان‌مهر ادامه داد: با توجه به کمبود فضای خوابگاهی، یکی از کارهایی که صندوق رفاه دانشجویان در این زمینه انجام داد، ارائه وام ودیعه مسکن به دانشگاه‌ها بود. به طوری که به دانشگاه خوارزمی دو میلیارد تومان به عنوان وام ودیعه مسکن مجردی پرداخت شد تا دانشجویان پشت در خوابگاه نمانند. همچنین به دانشگاه چابهار ۶۰۰ میلیون تومان پرداخت شد تا ۶۰۰ دانشجوی آنها در منطقه آزاد اسکان یافتند. ۲۰ میلیارد تومان برای وام ودیعه مسکن اختصاص داده شد تا مشکل کمبود خوابگاهی دانشجویان حل شود.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در ادامه به ارتقای رتبه‌های خوابگاه‌های دانشجویی اشاره کرد و گفت: رتبه‌بندی خوابگاه‌ها انجام شد، خوابگاه‌ها در وضعیت خوبی قرار نداشتند، ۶۴ خوابگاه ما در رتبه ۵ و وضعیت اورژانسی قرار داشتند که آنها را به سطوح بالاتر ارتقا دادیم. ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای آن اختصاص داده‌ایم که تمام خوابگاه‌های رتبه ۵ ما ارتقا یافتند. امسال خوابگاه‌های رتبه ۳ و ۴ قرار است که ارتقا یابند. ۲۳۰ خوابگاه رتبه ۴ و ۲۳۰ خوابگاه رتبه ۳ در سراسر کشور وجود دارند که امیدواریم تا مهر امسال با بهبود فضای خوابگاهی روبرو شویم و اعتبارات لازم برای دانشگاه‌ها در این زمینه تزریق شده است.

یزدان‌مهر در ادامه به سلف‌ سرویس‌ دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: بانک اطلاعاتی این سلف سرویس‌ها تکمیل شده است، رتبه‌بندی آنها انجام شده، در این رتبه‌بندی ۱۲۵ دانشگاه دولتی در ۳۱ استان شرکت داده شده‌اند، حدود ۱۷۸ آشپزخانه و ۳۵۰ سالن غذاخوری داشتند که باید نسبت به تبدیل آشپزخانه‌های سنتی به صنعتی فعالیت‌هایی صورت گیرد.

وی افزود: مهمترین مسئله‌ای که برخی از دانشجویان با آن مواجه بودند، مشکل تحصیلی به خاطر فقر مالی بود که در این زمینه با موافقت وزیر علوم و صندوق رفاه دانشجویان قرار شد در مناطق محروم صندوق‌های خیریه راه‌اندازی شود. یک مبلغی را صندوق به آنها کمک می‌کند و ماهانه نیز از حقوق اساتید بخشی از آن به این صندوق کمک می‌شود و وام‌هایی توسط این صندوق به دانشجویان کم‌برخوردار ارائه می‌شود. به طوری که در دانشگاه اصفهان ۱۰۰۰ دانشجو و در دانشگاه کردستان ۵۰۰ دانشجو شناسایی شده و به آنها از این صندوق‌ها کمک شده است. در حال حاضر این صندوق‌ها در ۱۱۴ دانشگاه راه‌اندازی شده است. ۷۰ میلیون تومان به دانشجویان روشندل در کردستان پرداخت شده است تا اجاره‌بها و تغذیه آنها رایگان باشد.

مشاور وزیر علوم تصریح کرد: میزان مطالبات صندوق رفاه دانشجویان بالغ بر ۴۴۰ میلیارد تومان بود که در حال حاضر به ۱۶۰ میلیارد تومان رسیده است و ۵۰۰ هزار فارغ‌التحصیل دانشگاهی به صندوق رفاه دانشجویان بدهکار هستند.

وی در ادامه به کمپینی که برای بخشودگی جرایم دانشجویان راه‌اندازی شده است، اشاره کرد و گفت: دانشجویان تا آخر مرداد ماه فرصت دارند بدهی خود را به صندوق تسویه و از طرح بخشودگی صد درصدی جرایم استفاده کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۶۰۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجیب‌ترین رشته‌های دانشگاهی / از زامبی شناسی تا مدیریت دوشیدن شیرگاو

وقتی می‌خواهیم با رتبه یک‌نفر در کنکور شوخی کنیم، می‌گوییم با این رتبه فوقش «آبیاری گیاهان دریایی» قبول می‌شوی. یعنی این رشته خیلی برای ما عجیب است. اما باورش سخت است! هستند افرادی که در همین رشته‌های باورنکردنی درس می‌خوانند، مثل «مدیریت دوشیدن شیر گاو»، «سیمپسون‌ها و فلسفه» و حتی «دیوید بکهام‌شناسی». در این مطلب سراغ این رشته‌های بامزه رفتیم که شبیه شوخی هستند، اما کاملاً جدی محسوب می‌شوند. 

آداب تماشای تلویزیون

 برای ما که شب با پیژامه روی کاناپه لم می‌دهیم تا برای استراحت تلویزیون ببینیم باورش سخت است که این کار یک رشته تلویزیونی هم داشته باشد که در دانشگاه مونت کلیر ایالت نیوجرسی آمریکا تدریس می‌شود. در این دوره آموزشی درباره نقشی که رسانه تلویزیون در زندگی امروز بشر دارد، مباحثی مطرح می‌شود و دانشجویان یاد می‌گیرند چطور مخاطب جدی تلویزیون باشند.

استخراج شیره درخت افرا 

هرچند درختان را دوست داریم، اما باورش سخت است که استخراج شیره از یک درخت رشته دانشگاهی مستقل داشته باشد. اما از آن‌جایی که شیره افرا بسیار گران‌قیمت و ارزشمند است دانشگاه آلفرد نیویورک، برای افرادی که به گیاهان و به‌خصوص این دوره آموزشی ارائه می‌دهد و دانشجویان در این دوره آموزشی، بیشتر بر تولید شربت افرا و بررسی روند تغییرات فرایند تولید این شربت، تمرکز دارند.

 تربیت هکر 

نگران نباشید، چون این رشته مخرب نیست و برای اهداف مهم تری به‌وجود آمده که در بحث حفظ امنیت آن کشور بسیار اهمیت دارد. حتما می‌دانید که دو نوع هکر داریم، هکر بد یا کلاه سیاه که برای خرابکاری دست به هک کردن سیستم‌ها می‌زند و هکر خوب یا کلاه سفید که برای مقابله با این نوع هکرها، با فنون هک آشنا می‌شود. به این معنا که در بعضی کشور‌ها برای اقدامات امنیتی به تربیت هکر‌های حرفه‌ای می‌پردازند تا بتوانند در مواقع لزوم از وجود آنها بهره ببرند.

 دلقک‌شناسی

 فلسفه پشت زندگی یک دلقک به شدت مورد توجه جامعه‌شناسان است یعنی این که دیگران را بخندانی، حتی اگر خودت کوهی از غم باشی. کسی که برای اولین بار ایده ایجاد رشته دلقک شناسی به سرش زد، دکتر فرانسیس بوزو بود. این فکر نشئت گرفته از جریانی با عنوان «باهات شوخی ندارم» بود و به مرور تبدیل به یک رشته دانشگاهی شد.

 هری‌پاتر شناسی

 چند سال قبل خبری منتشر شد که دانشگاه اوهایو برخی واحد‌ها و دوره‌های دانشگاهی را برای شخصیت معروف و جهانی هری پاتر برگزار می‌کند. در این دوره‌ها، استادان روی تکنیک‌های ادبی و ریشه‌های فرهنگی که یک رمان دارد تمرکز می‌کنند و آنها را درس می‌دهند و یکی از گرایش‌های جالب آن هم هری‌پاتر شناسی است. شاید روزگاری که رولینگ خالق این شخصیت در فقر، مشغول خلق این دنیای جادویی بود به هیچ‌وجه فکر نمی‌کرد چنین تاثیری روی دنیا داشته باشد که برای شخصیت محوری داستانش یک رشته دانشگاهی تاسیس شود.

 سیمپسون‌ها و فلسفه

 مجموعه پویانمایی سیمپسون‌ها از سال ۱۹۸۹ از تلویزیون پخش می‌شود که بعضی‌ها مدعی هستند که خیلی از مسائل را پیشگویی کرده است و همین موضوع، هر از گاهی در شبکه‌های اجتماعی مطرح می‌شود. جان دونالدسون، استاد فلسفه می‌گوید: «سریال سیمپسون‌ها نمایشی درباره زندگی است و با موقعیت‌هایی سروکار دارد که به زندگی ما نزدیک است و بر موضوعاتی دست می‌گذارد که در زندگی روزمره با آنها سروکار داریم؛ پس چندان هم عجیب نیست برخی مسائل مطرح شده در آن، به واقعیت تبدیل شوند.»

 دیوید بکام‌شناسی 

«پروفسور آلیس کشمور» ۲۴ سال پیش یعنی در سال ۲۰۰۰ برای افرادی که به شدت به دیوید بکام، فوتبالیست معروف انگلیسی علاقه‌مند بودند، طرحی ارائه کرد که بر اساس آن رشته «دیوید بکام شناسی» در دانشگاه «استنفورد» ایجاد و آموزش داده شود. هدف او از این طرح، این بود که دانشجویان از «بکام» اخلاق ورزشی بیاموزند و دروسی مبنی بر زندگی حرفه‌ای این ستاره فوتبال ارائه و تدریس شود. هرچند کار وی با مخالفت‌های رسانه‌ای مواجه شد، اما هم اکنون با پیگیری‌های او، دانشجویان انگلیسی می‌توانند در این رشته تحصیل و مباحث مربوط به ورزش، رسانه و فرهنگ ورزشی را مطالعه کنند.

مدیریت ماجراجویی

 یکی دیگر از رشته‌های عجیب و غریب دانشگاهی در دنیا در دانشگاه ایالتی پلیموث انگلیس تدریس می‌شود، رشته‌ای عجیب، اما پرطرفدار به نام مدیریت ماجراجویی. فراگیران این رشته با تحصیل در آن با مبانی صخره‌نوردی، اصول قایقرانی و نکات بیابان گردی آشنا می‌شوند. عنصر و مولفه مهم در یادگیری و موفقیت در این رشته، هیجان، کنجکاوی و ماجراجویی دانشجویان است. در این رشته به افراد می‌آموزند چگونه با قرار گرفتن در معرض خطر و ماجراجویی در موقعیت‌های مخاطره آمیز به رشد شخصیت و شکوفایی و توانایی خود بپردازند تا خطرات کمتری، جان و حتی روان آنها را تهدید کند.

 رابین هودشناسی 

همان رابین‌هودی که در جنگل‌های شروود در حال جدال با داروغه بود، هم‌اکنون یکی از واحد‌های درسی رشته تاریخ آن هم در مقطع کارشناسی‌ارشد است. رشته رابین‌هود در دانشگاه «ناتینگهام» تدریس می‌شود. در رشته رابین‌هود شناسی، آواز‌های خوانده شده در این فیلم، نقد و بررسی می‌شوند. در پایان دوره تحصیلی، دانشجویان رابین‌هودشناس درباره آواز‌های قهرمانان قرون‌وسطی نیز تحقیق می‌کنند.

روان‌شناسی اسب‌سواری

 این روز‌ها اهمیت برخورداری از روانی سالم برای موفق شدن در هر کاری بر کسی پوشیده نیست، اما شاید به نظر شما، تاثیر آن در اسب سواری آن‌قدر مهم نباشد که یک رشته تحصیلی در این باره ایجاد شود؟ با این حال و در یکی از دانشگاه‌های انگلیس، افراد می‌توانند این رشته را انتخاب کنند و در آن ادامه تحصیل بدهند. در رشته روان شناسی اسب‌سواری، تمرکز بر درک بهتر رابطه اسب و انسان همچنین رفتار اسب‌سواران است. برای پاس کردن واحد‌های درسی این رشته باید سفر‌هایی به کانادا، استرالیا یا مجارستان داشته باشید و با اسب‌ها سر و کله بزنید.

 مدیریت دوشیدن شیرگاو

 با یک شوخی طرف نیستید و واقعاً عنوان یک رشته دانشگاهی مقابل شماست. این رشته در دانشگاهی در انگلیس به وجود آمده است. دانشجویان این رشته دانشگاهی، طی یک دوره دو ساله در دانشکده کشاورزی با مهارت‌های شیردوشی و البته مدیریت آن آشنا می‌شوند. افرادی که این رشته را می‌گذرانند ضمنا مهارت‌های اقتصادی مرتبط با رشته‌شان، باید و نباید‌های قانونی و نکات مدیریتی راه‌اندازیِ یک شرکت لبنیاتی را هم فرا می‌گیرند.

زامبی‌شناسی 

 در دانشگاه بالتیمور، کشور آمریکا رشته‌ای به نام زامبی شناسی وجود دارد که در آن دانشجویان به مشاهده و بررسی فیلم‌هایی با محوریت زامبی می‌پردازند. این رشته توسط «آرنولد بلومبرگ» نویسنده کتاب زامبی‌ها، راه اندازی شده که مطالعات گسترده‌ای در زمینه زامبی‌ها، موجوداتی که پس از مرگ به آدم خواری رو می‌آورند، انجام داده است.

مهندسی و طراحی سرگرمی

 مهندسی و طراحی سرگرمی از دیگر رشته‌های دانشگاهی است که در دانشگاه نوادا، کشور آمریکا تدریس می‌شود. استادان در این دانشگاه با اصول مهندسی، طراحی و فناوری‌های نوین صنعت سرگرمی آشنا شده و تاریخچه سرگرمی مرور می‌شود.

 روان‌شناسی تجارب استثنایی انسان 

روان‌شناسی تجارب استثنایی انسان از عجیب‌ترین رشته‌های تحصیلی در دانشگاه کاونتری، کشور انگلیس است. در این رشته که توسط «تونی لارنس» استاد علاقه‌مند به اشباح ایجاد شده، دانشجویان به احضار روح و مطالعه حال و هوای کسانی می‌پردازند که با ارواح در ارتباط هستند.

منبع: روزنامه خراسان

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • اقدامات امنیتی جشن فارغ‌التحصیلی دانشگاه کالیفرنیا را به تعطیلی کشاند
  • تداوم اعتراضات و سرکوب دانشجویان در آمریکا؛ لغو مراسم فارغ التحصیلی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی
  • تداوم اعتراضات در آمریکا | لغو مراسم فارغ التحصیلی دانشگاه کالیفرنیا؛ با وجود بازداشت‌ها، دانشجویان به تحصن ادامه می‌دهند
  • عجیب‌ترین رشته‌های دانشگاهی / از زامبی شناسی تا مدیریت دوشیدن شیرگاو
  • نشست هم اندیشی روسای دانشگاه‌ها و تشکل‌های دانشگاهی گیلان
  • نقش مؤثر مراکز مشاوره در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ‌التحصیلان
  • بررسی نقش مراکز مشاوره و سبک زندگی در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟
  • ۵۰۰۰ دانشجوی دستیاری و دکترای تخصصی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند