Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که هنوز مذاکرات خروج انگلیس از اتحادیه اروپا شکل و شمایل واقعی خود را پیدا نکرده و طفین( لندن و بروکسل) در حال محک زدن یکدیگر در مذاکرات ابتدایی هستند، اکثر شهروندان انگلیسی از مدیریت تراز می نخست وزیر خود در این مذاکرات ابراز نارضایتی کرده اند. نظرسنجی جدید موسسه او آر بی نشان می دهد که بیش از 61 درصد رای دهندگان بریتانیایی از عملکرد ترزا می در مدیریت مذاکرات مربوط به خروج از اتحادیه اروپا رضایت ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رقم در مقایسه با ماه ژوئن امسال، 15 درصد کاهش داشته است.

در آن زمان، ترزا می از حمایت اکثریت نسبی جامعه در مذاکرات برگزیت برخوردار بود اما هم اکنون معادله برعکس شده است. به نظر می رسد تبلیغات احزاب و گروههای سیاسی در انگلیس از یک سو و هشدارهای صورت گرفته در خصوص خروج انگلیس از اروپا از سوی دیگر، بر شکل گیری و تشدید این روند تاثیرگذار بوده است.

هم اکنون ترزا می به شدت نسبت به آینده سیاسی خود نگران است. نخست وزیر انگلیس به خوبی می داند که برگزیت می‌تواند به پاشنه آشیل قدرت وی تبدیل شود. در دوران نخست وزیر دیوید کامرون (که به مراتب شخصیت قوی تری از ترزا می محسوب می‌شد)، مقاومت محافظه کاران در مقابل تبعات برگزاری همه پرسی به اندازه ای نبود که منجر به حفظ نخست وزیر سابق انگلیس در خانه شماره و داونینگ استریت شود. در نهایت، دیوید کامرون علی رغم میل باطنی خود ناچار شد از سمت نخست وزیری کشورش کناره گیری کند و جای خود را به ترزا می دهد.

هم اکنون، ترزا می از اینکه به دومین قربانی برگزیت تبدیل شود به شدت نگران است. نظرسنجی های اخیر نشان می دهد که نگرانی های ترزا می در این خصوص بی دلیل نیست. در حالی که شهروندان اکثر کشورهای اروپایی از سران اروپای واحد خواسته اند تا در مذاکرات برگزیت با لندن قاطعانه برخورد کرده و از دادن امتیازات بیهوده به انگلیس خودداری کنند، شهروندان انگلیسی نگران ناتوانی سیاسی نخست وزیر خود در این مذاکرات هستند.

شکست دور اول مذاکرات برگزیت، موضوع دیگری است که نمی توان از کنار آن به راحتی گذشت.در جریان برگزاری دور نخست مذاکرات برگزیت، طرفین نتوانستند به نقطه مشترکی در این خصوص برسند. همین مسئله، تردید کشورهای اروپایی مبنی بر نتیجه بخش بودن مذاکرات را افزایش داده است.شهروندان انگلیسی هم اکنون در نوعی بلاتکلیفی سیاسی و اقتصادی به سر می برند.

آنها امیدوار بودند با آغاز رسمی مذاکرات برگزیت، از شدت این بلاتکلیفی کاسته شود اما هم اکنون شاهد پیچیده تر شدن معمای خروج کشوررشان از اتحادیه اروپا هستند. نباید فذاموش کرد که بریتانیا کمتر از 2 سال فرصت دارد تا درباره مفاد قرارداد مربوط به خروج از اتحادیه اروپا ، مذاکره کند. بریتانیا باید تا اواخر مارس 2019 میلادی از اتحادیه اروپا خارج شود.آیا تا آن زمان، دولت ترزا می قادر خواهد بود مذاکرات موثری را با سران اروپایی صورت دهد؟پاسخ این سوال فعلا مثبت نیست!

هر یک از طرفین مذاکرات برگزیت، یعنی لندن و اتحادیه اروپا خواسته هایی دارند که در صدد برآورده ساختن آنها هستند. این خواسته ها، خصوصا در حوزه های شهروندی و تجاری در تعارض با یکدیگر قرار دارد. بدیهی است که در این معادله، یکی اط طرفها ناچار است از خواسته های خود عقب نشینی کند. در هر حال، نظرسنجی های اخیر در خصوص نحوه عملکرد دولت انگلیس در مذاکرات برگزیت، به مثابه نوعی سکته سیاسی برای ترزا می، آن هم در همین گامهای نخستین مذاکرات برگزیت محسوب می شود. هم اکنون طرف مقابل یعنی اتحادیه اروپا به خوبی دریافته است که ترزا می پشتوانه مردمی لازم را برای ادامه قاطعانه مذاکرات دارا نیست.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۶۱۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت علیه فوتبال: جان فوتبالیست‌ها بی‌اهمیت است

به گزارش "ورزش سه"، امروز در انگلیس شکایتی رسمی به دادگاه ‏ارسال شد که شاکیان آن سرنوشت عجیبی داشته‌اند.‏

‏ 35 فوتبالیست سابق انگلیسی می‌گویند زمانی که در این کشور ‏فوتبال حرفه‌ای بازی می‌کردند به دلیل بی‌توجهی مسئولان فوتبال به ‏جراحت وارد شده به مغز بازیکنان، سلامتی‌شان با خطرهای بزرگی ‏مواجه شده است. برای اطلاع از صحت این ادعا کافی است به این ‏آمار توجه کنید: با کارشکنی اتحادیه و لیگ برتر این شکایت سال‌ها ‏است که به مرحله بررسی نهایی نرسیده و در این مدت شش شاکی، ‏که همه ستاره‌های سابق فوتبال بوده‌اند، جان‌شان را از دست ‏داده‌اند. ‏

شکایتی که امروز نهایتا به دادگاه رسید اتحادیه فوتبال، اتحادیه ‏فوتبال ولز و لیگ فوتبال انگلیس و لیگ برتر را متهم می‌کند. آنها ‏همچنین از برد بین‌المللی فوتبال شکایت کرده‌اند که به توصیه‌ها ‏برای تغییر قوانین فوتبال بی‌توجه بوده است. ‏

ستاره‌های سابق فوتبال انگلیس می‌گویند در جریان مسابقه بارها با ‏بازیکنان حریف برخوردهای شدید سر به سر داشته‌اند و این برخوردها ‏سلامت مغزشان را از بین برده است. ‏

این موضوع مدتی پیش و زمانی بار دیگر در رسانه‌ها مورد توجه قرار ‏گرفت که یکی از شاکی‌ها، جو کیه‌نار، اسطوره تاتنهام و مربی سابق ‏ناتینگهام فارست و نیوکسل، به دلیل زوال عقل از دنیا رفت و پزشکان ‏معتقد بودند آسیب‌های وارد به سر او در دوران فوتبال بازی کردن در ‏این بیماری نقش داشته است. ‏

دیگر خبرها

  • دفاع هوایی پاشنه آشیل اتحادیه اروپا
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • انتقاد از زیاده خواهی برخی طرف های مقابل در مذاکرات | جزئیات گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با بورل پیش از سفر گروسی
  • شکایت علیه فوتبال: جان فوتبالیست‌ها بی‌اهمیت است
  • اقتصاد پاشنه آشیل کشور است
  • دانشگاه‌ها؛ پاشنه آشیل دولت آمریکا / عملیات وعده صادق نتیجه اقتدار علمی ایران است   
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • رابطه دردسرساز سحر دولتشاهی و پیمان معادی خارج از اتاق درمان | این خانم روان درمانگر سریال است یا...؟ | پاشنه آشیل «افعی تهران» | ببینید
  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل