Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@17:40:02 GMT

بی‌اعتنایی بورس ایران به تحولات بین‌المللی

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۶۱۶۷۸

اگرچه شاخص اکثر بازارهای دنیا به دلیل شدت گرفتن جنگ لفظی میان آمریکا و کره شمالی،افت و زیان را تجربه می‌کند اما شاخص بورس تهران امروز هم معاملات را با روند صعودی آغاز کرده است.

خبرگزاری مهر: اگرچه شاخص اکثر بازارهای دنیا به دلیل شدت گرفتن جنگ لفظی میان آمریکا و کره شمالی،افت و زیان را تجربه می‌کند اما شاخص بورس تهران امروز هم معاملات را با روند صعودی آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
با شدت گرفتن جنگ لفظی میان آمریکا و کره شمالی، بسیاری از بازارهای جهانی نوسان را تجربه کرده و سهامداران، ضرر و زیان سنگینی را انتظار می‌کشند؛ اما بورس تهران بی اعتنا به روند بورس‌های بین‌المللی، از ابتدای معاملات امروز(شنبه)، روند صعودی در پیش گرفته و در حال نزدیک شدن به کانال ۸۲ هزار واحدی است.
بر این اساس در این لحظه(۱۱ و ۱۴ دقیقه صبح) شاخص به ۸۱ هزار و ۸۰۱ واحد رسیده و روندی مثبت دارد؛ به این معنا که معاملات امروز با شاخص ۸۱ هزار و ۶۰۰ واحدی آغاز شد و اکنون به ۸۱ هزار و ۸۰۱ واحد رسیده است.

تا این لحظه ۲۷۴ میلیون سهم به ارزش ۸۴۲ هزار و ۶۰۳ میلیون ریال در قالب ۲۸ هزار و ۳۰۱ معامله، جابجا شده است. ارزش بازار سرمایه ایران هم اکنون ۳ میلیون و ۲۳۴ هزار و ۹۱۹ میلیارد ریال است.

این در حالی است که بنا به اعلام خبرگزاری رویترز، بورس آمریکا در ۲۴ ساعت گذشته، بدترین عملکرد خود از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ در نوامبر سال گذشته میلادی را تجربه کرده است.

تهدید آمریکا و کره شمالی برای حمله به یکدیگر موجب شده سرمایه گذاران در بازارهای جهانی در انجام معاملات بسیار محتاطانه رفتار کرده و تحولات بازارها در قبال تحولات ژئوپولتیکی را با دقت بسیار زیادی دنبال کنند.

تحت تاثیر این تحولات، همچنین ارزش ین ژاپن در برابر دلار به بیشترین رقم در ۲ ماه اخیر رسید؛ ضمن اینکه ارزش اوراق قرضه امریکا و آلمان هم به بالاترین سطح خود از ماه ژوئن به بعد رسیده است.

ارزش فرانک سوئیس هم در برابر یورو بالاترین رقم از ماه ژوئن به بعد را تجربه کرده است. در عین حال، بورس چین هم شاهد بیشترین نوسان از ژانویه سال ۲۰۱۶ میلادی به بعد بوده است.

در همین حال خبرهای رسیده بیانگر آن است که بورس اروپا هم با بالاترین سطح نوسان شاخص از زمان انتخابات فرانسه به بعد را شاهد بوده است.

به گفته رویترز، میانگین شاخص بورس کشورهای جهان در هفته گذشته میلادی روند نزولی به خود گرفت که ضرر هنگفتی را برای بورس بازان به همراه آورده است

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۶۱۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است

به گزارش «تابناک»، بیژن نوباوه وطن -نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی- در گفت‌وگو با ایسنا درباره اعتبارات فرهنگی گفت: کشور از سال‌های اول انقلاب در بودجه‌نویسی نگاه بایسته‌ای به حوزه فرهنگ نداشته است. مسئله روز از جمله اقتصاد بر حوزه فرهنگی سایه انداخته و باعث شده بودجه فرهنگی تقریباً نصف شاخص بین‌المللی باشد.

وی ادامه داد: متوسط بودجه فرهنگی در دنیا هفت درصد است که این بودجه در کشور آمریکا هفت درصد به صورت آشکار و ۱۱ درصد به‌صورت پنهان است، اما در کشور ما در گذشته سه درصد و اکنون ۵/۲ درصد است؛ این نشان از نقص بسیاری جدی بودجه‌نویسی حوزه فرهنگ در کشور دارد.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بی‌توجهی به بودجه فرهنگی را خطری برای فرهنگ کشور تلقی کرد و گفت: تقریباً همه دولت‌ها نسبت به بودجه فرهنگی کشور کم‌توجهی دارند و اساساً بودجه فرهنگی کفاف نیازهای توسعه فرهنگی کشور را نمی‌دهد؛ با ادامه این روند ما در حوزه فرهنگ و هنر و دین دچار مشکل خواهیم شد.

تخصیص یک درصد از بودجه شرکت‌های دولتی برای ارتقای فرهنگی کشور / دستگاه‌های فرهنگی سازماندهی مجدد می‌خواهند 

نوباوه بیان کرد: براساس تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، یک درصد از کل اعتبارات شرکت‌های دولتی و بانک‌ها باید در حوزه فرهنگ و هنر و دین هزینه شود؛ پیش‌تر مشخص نبود که یک درصد از هزینه نهادها و سازمان‌های دولتی که حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان یا ۲۵ همت است، کجا هزینه می‌شود؛ لذا این را در اختیار سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی قرار دادیم و دیوان محاسبات را موظف به نظارت بر این دستگاه‌ها کردیم.

وی تاکید کرد: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه‌ بودجه فرهنگی کشور اضافه شود. این افزایش اعتبار ممکن است بودجه فرهنگی را به شاخص سه درصد و حتی بیشتر، از بودجه عمومی کشور برساند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در عین حال خاطرنشان کرد: همه‌ مشکلات، ناشی از کمبود بودجه نیست، بلکه در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، موازی‌کاری‌ها، سازمان‌ها و نهادها دچار مشکل هستیم. هزینه‌کرد برخی دستگاه‌های فرهنگی، خصوصاً در شاخص‌های فرهنگی خارج از کشور که هزینه‌های بسیار زیادی در پی دارد، تأثیرات مثبتی ندارد و حتماً باید یک سازماندهی مجدد در برخی از دستگاه‌های فرهنگی صورت گیرد.

امیدواری برای افزایش عملیاتی ۲۵ درصد سهم فرهنگ در بودجه و انتقاد از موازی‌کاری

نوباوه وطن بودجه فرهنگی ۱۴۰۳ را امیدوارکننده دانست و گفت: با تدوین بودجه ۱۴۰۳ بر اساس برنامه هفتم، امید داریم که بتوانیم افزایش ۲۵ درصدی سهم فرهنگ در بودجه را عملیاتی کنیم و شاهد ارتقای وضعیت فرهنگی کشور باشیم.

وی در پایان مسئله موازی‌کاری در هزینه‌کرد بودجه فرهنگی را یک مشکل بزرگ در کشور دانست و اظهار کرد: اگر جلوی موازی‌کاری گرفته شود و هرکس در زمینه خاص خودش کار کند، قطعاً می‌توانیم یک بخش مهمی از اسراف‌های هزینه‌کرد بودجه را مدیریت کنیم.

دیگر خبرها

  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • گزارش بورس امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است
  • افت ۱۲ هزار واحدی شاخص کل بورس
  • بورس همچنان ریزشی؛ سهامداران نگران شدند
  • گزارش روزانه بورس ۱۱ اردیبهشت؛ افت ۱۲ هزار واحدی شاخص کل
  • گزارش روزانه بورس ۱۱ اردیبهشت؛ افت ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • ریزش ۳۳۹ واحدی بورس در شروع معاملات امروز