Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهر>محیط زیست ایران - همشهری آنلاین:
مدیرکل دفتر مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ۸۰ درصد ریزگردها مربوط به توسعه سدسازی دولت ترکیه روی دجله و فرات است و گنجایش مخزن یک سد در حال ساخت ترکیه، بیش‌تر از گنجایش هزار سدی است که در ایران ساخته شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان، محمدرضا درویش با بیان این مطلب در همایش کودک و طبیعت همدان افزود: ما دیگر فرصتی نداریم و نسل امروز باید آخرین نسلی باشد که بتواند این شرایط را درست کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: با اتمام کار ساخت سد در ترکیه و افزایش ریزگردها در کشورمان، باید سالانه 10 هزار و 200 میلیارد تومان خرج خرید داروهای ضد سرطان کنیم و این در حالی است که روزها را با بی‌تفاوتی سپری می‌کنیم.

وی ادامه داد: 18 میلیون بلوط از دست دادیم، در 15 هزار سال گذشته اجداد ما، کاری که با این سرزمین در عرض 44 سال کردیم را نکردند. امروز میزان نشست سرزمین به 140 برابر شرایط بحرانی رسیده است و شاهدیم که 36 سانتی‌متر نشست زمین در تهران رخ داده است و 9 دهم از اندوخته‌های جانوری را در 44 سال گذشته از دست داده‌ایم و از همه بدتر سکوت مطلق و بی‌تفاوتی همه ماست.

وی تصریح کرد: ما نیاز به دشمن نداریم وقتی خودمان اینقدر منفعلیم، نباید منتظر قهرمانی بود که ما را نجات دهد. در آینه نگاه کنید تا قهرمان را ببینید.

درویش با بیان این که مشکلات ما به دلیل دوری از طبیعت شکل گرفته است بیان کرد: در مکتب مدرسه طبیعت مقایسه، رقابت و آموزش مستقیم وجود ندارد و در پی آفرینش خلاقیت هستیم. میخواهیم به بچه‌ها یاد دهیم آموزش این که موجودیت ما به وجود سرزمینمان وابسته است و اگر این عشق را در بچه‌ها بدمیم شاهد بروز نسلی نیستیم که کنار لاشه یک حیوان عکس یادگاری بگیرد و زباله را از ماشین آخرین مدلش بیرون بیاندازد.

وی بیان کرد: اگر بچه‌ها اهمیت حفظ سرزمینشان را بدانند، با بی‌تفاوتی نسبت به بزرگ‌ترین بحران‌هایی که کشور را با خطرات جدی رو به رو کرده مواجه نخواهیم بود.

وی تاکید کرد: مدرسه طبیعت بزرگ‌ترین لکنت آموزش و پرورش کنونی ماست. این مدارس به بچه‌ها یاد می‌دهد که تست زدن و امتحان دادن افتخار نیست و کارگروهی و عشق به سرزمین را به آنها آموزش می‌دهد.

وی بیان کرد: تمام تلاش خود را مصروف از بین رفتن موانع ایجاد مدارس طبیعت خواهیم کرد.

درویش در ادامه از ایجاد مدارس طبیعت در تمام مناطق آزاد کشور خبر داد و افزود: به دنبال تعامل با بانک‌ها برای حمایت از مدارس طبیعت هستیم.

وی توضیح داد: ایجاد مدارس طبیعت توسط بانک‌ها و پرداخت وام‌های کم بهره به متقاضیان مدارس طبیعت دو پیشنهاد موسسات مالی و بانک‌ها است و دولت تلاش می‌کند فقط وظیفه تسهیل‌گری را در این میان ایفا کند.

وی بیان کرد: با این اقدام بیش از یک میلیون شغل در ایران ایجاد می‌گردد و 770 میلیارد تومان در کشور صرفه‌جویی می‌گردد.

درویش همچنین از ایجاد مدرسه طبیعت برای نونهالان یک ماهه تا 3 ساله در مهر شهر کرج خبر داد و گفت: این مدرسه با نظارت مستقیم دکتر کریمی فوق تخصص توانبخشی عصبی کودکان ایجاد خواهد شد.

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۶۲۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل از هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بهزاد محمدی‌خلفلو عصر شنبه در جریان بازدید نماینده اردبیل در مجلس شورای اسلامی از مدرسه دارالفنون در اردبیل، اظهار داشت: این مدرسه در فضای به مساحت 10 هزار متر مربع و شامل 30 کلاس درس اعم از سالن آمفی‌تئاتر و سالن‌های مجزای ورزشی و آموزشی با ظرفیت 250 نفر به بهره‌برداری رسیده و امکان راه‌اندازی این واحد آموزشی و ثبت‌نام دانش‌آموزان برای سال تحصیلی آینده با همت آموزش و پرورش فراهم می آید.

وی تصریح کرد: یکی از بانک‌های عامل کشور در قالب مسئولیت اجتماعی اقدام به ساخت این مجموعه آموزشی کرده که هم در قسمت دختران و هم پسران امکان تحصیل برای دانش‌آموزان استان در این فضای آموزشی استاندارد و با کیفیت فراهم می‌آید.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل گفت: بهمن ماه سال 1401 کلنگ‌زنی این پروژه را شاهد بودیم و عملیات اجرایی این پروژه به سرعت انجام شده و حتی قبل از موعد مقرر آماده افتتاح است.

محمدی‌خلفلو افزود: در مجموع برای احداث مدرسه دارالفنون اردبیل 250 میلیارد تومان هزینه شده که امیدواریم با تحویل این فضای آموزشی بتوانیم در خدمت دانش‌آموزان باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: سال گذشته در مناسبت‌های مختلف بیش از 45 واحد آموزشی را تکمیل و تحویل آموزش و پرورش دادیم و امسال نیز مصمم هستیم تا مابقی واحدهای آموزشی نیمه‌تمام را به سرانجام برسانیم.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل اضافه کرد: در کنار بهره‌گیری از ظرفیت‌های دولتی، از توان خیران نیز بهره می‌بریم تا بتوانیم واحدهای آموزشی نیمه تمام را به سرعت تکمیل و امکان بهره‌برداری از این مجموعه‌ها را برای نسل‌های آینده فراهم کنیم.

محمدی‌خلفلو بیان کرد: تحویل 217 کلاس درس در سال گذشته سند افتخار برای نوسازی مدارس است و برنامه‌ریزی‌ها برای احداث 2 هزار کلاس درس نیز در سال‌های پیش رو هدف‌گذاری شده است.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل ادامه داد: امیدواریم امسال با تلاش مضاعف بتوانیم تا مهرماه پروژه‌های نیمه‌تمام را تکمیل و آماده افتتاح کنیم.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی شرکت راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • افزایش درآمد گردشگری ترکیه
  • کمرنگ شدن محافظه کاری و شتاب تحولات اجتماعی در استانبول
  • ۴۰ درصد تاغزار‌های استان سمنان دچار آفت است
  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم
  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • مهجوریت تفتان در سایه بی مهری مسوولان
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل