Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@23:15:20 GMT

عمارت تاریخی هفت‌تنان در شیراز مرمت می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۶۴۱۴۷

عمارت تاریخی هفت‌تنان در شیراز مرمت می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس از مرمت بخش‌های عمارت تاریخی هفت تنان شیراز متعلق به دوره زندیه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل ازروابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس مصیب امیری اظهار داشت: عملیات اجرایی مرمت این بنا در سه بخش ابنیه، تزئینات وابسته به معماری و کارهای چوبی در دست اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در بخش ابنیه اجرای مرمت کف فرش بام عمارت ضلع شمالی، اجرای عایق رطوبتی بخش ساختمان اداری، احیاء اندود و کاهگل بام آب انبار، احیاء نورگیرهای بام کاروانسرا، اجرای کف فرش داخلی فضاهای زیرپله با اندود گچکاری فضاها، تعمیرات آجرکاری و بندکشی در محل‌های مورد نیاز انجام می‌شود.

امیری بیان کرد: همچنین در بخش کارهای چوبی احیاء و بازسازی سقف چوبی عمارت، پاکسازی و رنگ‌آمیزی بخش‌های چوبی عمارت شمالی و تعمیرات مورد نیاز و رنگ‌آمیزی درب‌های ورودی هفت تنان و در قسمت تزئینات وابسته به معماری پاکسازی، حفاظت و تثبیت نقاشی‌های دیواری ایوان عمارت شمالی، پاکسازی،ته رنگ گذاری و موازی سازی رنگی فضاهای راهرو و طرفین عمارت و بخش‌های فوقانی، بازسازی مقرنس‌های تراز سقف راهروهای طرفین ایوان و مرمت و بازسازی شومینه‌های گچی راهروهای طرفین از جمله اقدامات قابل اجرا است.

وی افزود:باغ و عمارت هفت تن مربوط به دوره زندیه است و در 15 دی ماه سال 1310 با شماره ثبت 74 به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

مدیرکل میراث فرهنگی استان فارس عنوان کرد: علت نام‌گذاری این بنا به هفت تنان، وجود هفت قبر از هفت عارف در این باغ است که کریم خان زند روی هر کدامسنگ بزرگ بدون کتیبه‌ای نصب کرده‌ است. سنگ‌های موجود در این گنجینه متعلق به سده‌های سوم تا یازدهم «ه. ق» است که با انواع خطوط کوفی، ثلث، نستعلیق، دیوانی، توقیع، تعلیق و نسخ به شیوه‌ زیبایی آراسته شده‌اند.

امیری اظهار داشت: این بنا دارای یک ایوان دو ستونی بوده که دیواره‌های آن مزین به تابلوهای نقاشی نفیسی از آثار آقاصادق نقاش مشهور دوره زندیه است.

انتهای پیام/

R41382/P1377/S6,61/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۶۴۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست بهسازی و مرمت راه عشایری قره داغ اهر ارسباران


به گزارش شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، کوچ عشایر قره داغ از قشلاق‌های دشت مغان شروع میشود و به ارتفاعات شهرستان‌های اهر، هریس، ورزقان، سراب وکلیبر ختم می شود و به تعلیف جمعیت دامی خود می‌پردازند. هر ساله پس از ارائه درخواست عشایر، کارشناسان استانی از محل بازدید کرده و در صورتی که تعداد خانوار‌های مستقر در منطقه بیش از ۲۰ خانوار باشند راه قبل از کوچ قشلاقی عشایر، برای عبور وسائط نقلیه برطبق مشخصات استانداراد بهسازی و مرمت می‌شود. 

متن پیام شهروند خبرنگار ما:
درخواست اصلاح راه عشایران زحمت کش قره داغ اهر ارسباران
با خطر مواجه ایم. خیلی خطرناک‌ است، لطفاً پیگیری کنید.
با تشکر از مسئولین محترم شهروندخبرنگار جمهوری اسلامی ایران
اهر ییلاق روستای کقالق بطرف کمربندی اهر تبریز

دیگر خبرها

  • احیا و مرمت قنات مدوئیه
  • بافت زنده، ارزشمندوتاریخی شهرندوشن مرمت وبازسازی می‌شود
  • قلعه تاریخی روستای تاج آباد کهنه در آستانه تخریب + تصاویر
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • اهدای درب چوبی حرم امام رضا (ع) از طرف حرم بانوی کرامت
  • خانه آصف اردبیل برای مرمت به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • درخواست بهسازی و مرمت راه عشایری قره داغ اهر ارسباران
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • چرا ژاپنی‌ها به نقاشی «ارواح» علاقه دارند؟
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان