Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-08@17:20:10 GMT

مخالفت با نامگذاری معبری به نام مریم میرزاخانی

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۶۸۳۲۹

به گزارش شریان نیوز،رئیس کمیسیون نامگذاری شورای شهر تهران گفت: خانواده مرحوم مریم میرزا خانی با نامگذاری معبری به نام وی مخالفت کردند و معتقد بودند بجای اسطوره سازی باید الگوسازی شود.

مجتبی شاکری درخصوص سرانجام دو فوریت معبری به نام نابغه ریاضی مریم میرزاخانی گفت: مطابق نظری که منتخبان شورای پنجم درخصوص نامگذاری معبر به نام مریم میرزاخانی نابغه ریاضی داشتند موضوع را پیگیری کردیم و متوجه شدیم پدر وی مهندس میرزاخانی مسئول خیریه ای به نام رعد هستند که سابقه ۳۰ ساله در حوزه آموزش و کارآفرینی معلولان و جانبازان دارد و خیریه ای فعال و تاثیرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: جمع آوری امضا در توسط کمیسیون نامگذاری برای نامگذاری معبری به نام مریم میرزاخانی قرار شد معبری در نزدیکی مدرسه تیزهوشانی که وی در آن تحصیل کرده به نام وی نامگذاری شود تا دانش آموزان این مدرسه بدانند در سال های دور یکی از ۱۰ نخبه برتر دنیا در این مدرسه تحصیل کرده است بنابراین خیابان طوس برای این نامگذاری در نظر گرفته شد. اما مسئولان مدرسه که از این موضوع استقبال کرده اعلام کردند خانواده وی به این موضوع رضایت ندارند.

رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران با ا شاره به رایزنی هایی که با پدر مریم میرزاخانی انجام شد گفت: احمد میرزاخانی اعلام کرد به سه دلیل نیاز به این نامگذاری نیست، نخست اینکه باید بجای اسطوره سازی الگوسازی شود و نباید از دختر وی اسطوره دست نیافتنی ساخت که قابل تکرار نباشد. دوم آنکه موفقیت مردم در آرامش خانواده است و سوم اینکه هرگز پول و درآمد تاثیر در این موفقیت نداشته و این خانواده مرفه نبوده و این روال را صحیح نمی داند.

وی با اشاره به سخنان پدر میرزاخانی گفت: مگر نامگذاری خیابانی بنام امیرکبیر کمکی در شناخت امیرکبیر داشته است که نامگذاری معبری بنام فرزند وی چنین کاربردی را داشته باشد.

شاکری اضافه کرد: ما به پدر وی گفتیم با وجود مخالفت های شما اگر شورا این نامگذاری را انجام دهد مخالفتی دارید یا خیر، که مهندس میرزا خانی با کمال متانت پاسخ دادند شما در جایگاه قدرت هستید و می توانید این کار را بکنید اما ما راضی به این کار نیستیم حتی در زمانی که مرحوم مریم میرزاخانی در ایران بود و دولتمردان آن زمان قصد داشتند مکان یا معبری را به نام وی کنند. راضی نبود و آن را درست نمی دانست. حتی بسیاری از جایگاه های علمی خود را پنهان می کرد زیرا همیشه از حس خودبزرگ بینی پرهیز داشت.

به گفته شاکری این نوع نگاه، نگاه جدیدی به نامگذاری معابر بود که بسیار ارزنده و قابل تقدیر است. خبرگزاری مهر

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۶۸۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعت نساجی یزد بازسازی ‌و نوسازی می‌شود

مدیرکل دفتر امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری یزد از اختصاص مبلغ هزار میلیارد تومان برای خرید ۲۷۰ ماشین بافندگی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، مرتضی محمودی اظهار کرد: نساجی یزد از صنعت‌های قابل توجه استان به شمار می‌آید و ما به دنبال رشد و بالندگی این صنعت و بازگشت آن به دوران اوج هستیم.

وی با اشاره به اینکه متنوع‌ترین زنجیره ارزش تولید نساجی کشور در یزد قرار دارد، افزود: با وجود اینکه یکی از قدرت‌های بافندگی کشور هستیم، اما ماشین‌های بافندگی صنعت نساجی ما عمر بالایی دارند و فرسوده شدند، بنابراین برای رقابت در کشور و جهان باید این صنعت بازسازی و نوسازی شود.

محمودی تصریح کرد: مبلغ هزار میلیارد تومان از محل مصوبات سفر رئیس جمهور به یزد، به این امر اختصاص یافته تا با رفع مشکلات واردات و اختصاص ارز، ۲۷۰ ماشین بافندگی جدید وارد شده تا بخش مهمی از تولید را به روز کرده و ماشین‌های بافندگی را ۲۰ سال جوان کنیم.

مدیرکل دفتر امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری افزود: شرکت‌های دانش بنیان و فناور استان نیز برای فعالیت در عرصه ماشین سازی نساجی وارد عمل شده و از افزایش تعداد این شرکت‌ها حمایت خواهیم کرد.

وی با اعلام اینکه تعداد واحدهای مجوز دار نساجی ۲۰ کارخانه است، افزود: در حال حاضر نیز ۲۰۰۰ واحد در شهرک‌های مریم آباد و شاهدیه در حال بافندگی هستند که پارچه‌های خوب و باکیفیتی تولید می‌کنند.

محمودی از تجمیع این واحدها در یک شهرک به عنوان یکی از برنامه‌های استان یاد کرد و افزود: زیرساخت‌های لازم برای این مساله در شهرک نساجی مریم آباد در حال تأمین است و واحدهایی که قابلیت این مساله را دارند به این شهرک منتقل می‌شوند.

مدیرکل دفتر امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری ابراز امیدواری کرد که ۴۰ واحد تا پایان سال به شهرک مریم آباد منتقل شوند و مراحل انتقال سایر واحدها نیز در سال‌های آینده انجام گیرد.

کد خبر 751598

دیگر خبرها

  • «بزرگداشت مریم میرزاخانی» برگزار می‌شود
  • «بزرگداشت مریم میرزاخانی» در اصفهان برگزار می‌شود
  • «بزرگداشت مریم میرزاخانی» اصفهان برگزار می‌شود
  • ثبت‌نام حضوری و الکترونیک کلاس اولی‌ها از امروز
  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند
  • صنعت نساجی یزد بازسازی ‌و نوسازی می‌شود
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • کشتارهای جدید اشغالگران در غزه با هدف قرار دادن ۱۱ خانه در رفح و یک مدرسه آنروا
  • خانه معلم، مدرسه کودکان کار