Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه‌قضاییه با اشاره به ابلاغ 6/5 میلیون برگ اوراق قضایی به صورت الکترونیکی تا پایان اردیبهشت‌‌ماه گذشته، گفت: ابلاغ الکترونیک تاکنون حدود 30 میلیارد تومان صرفه‌جویی در بحث کاغذ و نیروی انسانی برای دستگاه قضایی به همراه داشته است.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری در خصوص آخرین وضعیت سامانه ثنا، توضیح داد: در خصوص این سامانه موفقیت‌های خوبی کسب کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر نزدیک به سه میلیون نفر در این سامانه ثبت‌نام کردند.


حجت الاسلام والمسلمین شهریاری در تشریح روند کار با سامانه ثنا، تصریح‌کرد: کسانی که با دادگستری کار حقوقی دارند باید ابتدا در این سامانه ثبت‌نام کرده و سپس برای احراز صلاحیت به یکی از دفاتر الکترونیک یا مراجع قضایی مراجعه کنند.

صرفه‌جویی در هزینه‌ها


وی در ادامه به مزیت‌های سامانه ثنا اشاره کرد و گفت: راه‌اندازی این سامانه موجب شد تا از حدود 30 میلیون ابلاغی که تا پایان اردیبهشت‌ماه صادر شده، حدود 6/5 میلیون به صورت ابلاغ الکترونیکی باشد؛ این مهم باعث شده تا مبلغ 30 میلیارد تومان صرفه جویی خدمات ابلاغ در داخل دستگاه قضایی حاصل شود و بالغ بر 65 میلیارد تومان نیز صرفه‌جویی سفر‌های درون شهری شده است.


حجت الاسلام والمسلمین شهریاری با تاکید بر اینکه اینگونه ابلاغ برای مردم هیچ هزینه‌ای ندارد، بیان کرد: در این زمینه به شهروندان اطمینان می‌دهد که صرفه‌جویی شده و هزینه‌ای هدر داده نمی‌شود.


رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه‌ قضاییه همچنین با تاکید بر نقش الکترونیکی شدن ابلاغ‌ها در چابک‌سازی سازمان، افزود: با راه‌اندازی این سیستم علاوه بر کاهش هزینه‌ها، جلوی سوء‌استفاده‌های احتمالی نیز گرفته شده و در تسریع روند دادرسی نیز تاثیر گذار است.


وی با بیان اینکه باید به سمت الکترونیکی شدن پیش می‌رویم، ادامه داد: خوشبختانه اقدامات خوبی صورت گرفته است و تاكنون سامانه ثنا، سامانه مدیریت الكترونیک و پرونده‌های قضایی اجرا شده است.

آخرین وضعیت اجرای طرح پابند الکترونیک


رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه‌قضاییه در بخش دیگری از این گفت‌وگو به موضوع آخرین وضعیت اجرای طرح دستبند و پابند الکترونیک اشاره کرد و گفت: در انتظار تصویب آیین‌نامه اجرایی دستبند و پابند الکترونیکی از سوی رییس قوه‌قضاییه هستیم.


وی اضافه کرد: با تصویب آیین‌نامه اجرایی و اعلام شرایط برخورداری زندانیان مشمول این طرح، امیدواریم از فاز آزمایشی به اجرای سراسری این طرح برسیم.


حجت الاسلام والمسلمین شهریاری با بیان اینکه سخت‌افزار پابند را در کشور تولید کردیم و تولید داخل محسوب می‌شود، گفت: سیستم رایانه‌ای و کنترلی این نرم‌افزار خریداری شده که البته در سرور داخلی دستگاه قضایی نصب شده است.


وی در پایان گفت: شرایط سخت افزاری و نرم‌افزاری برای اجرای کامل طرح پابند الکترونیک فراهم شده و امیدواریم این طرح هرچه زودتر اجرایی شود.

منبع: حمایت

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۶۸۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا می‌شود

سید‌صولت مرتضوی؛ امروز؛ دوشنبه در دیدار با نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی در گزارشی از آخرین وضعیت اشتغال و اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترو‌نیک در کشور با بیان اینکه ۱۹ میلیون خانوار و حدود ۶۰ میلیون نفر جمعیت به عنوان جامعه هدف طرح کالابرگ الکترونیکی در کشور محسوب می‌شوند، اظهار داشت: این طرح از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شد، اما اجرای آزمایشی آن در برخی نقاط کشور، دولت را مصمم کرد تا ایرادات آن را رفع و به صورت ملی و سراسری اجرا کند.

به گزارش تسنیم، وی با برشمردن اهمیت اجرای این طرح و استقبال مردم از آن تصریح کرد: دستور رئیس‌جمهور نیز بر استمرار اجرای این طرح دلالت دارد، بنابراین طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کاهش قابل توجه نرخ بیکاری در کشور افزود: به تازگی سامانه‌ای در وزارت‌خانه تعریف شده که آمار کاملی از همه افراد بدون شغل در هر گوشه از کشور در آن گردآوری شده است؛ به گونه‌ای که به تفکیک هر شهرستان می‌توان استعلام گرفت که افراد زیرِ خط فقر یا بدون شغل چه کسانی هستند.

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • تخمین بازه زمانی پروسه طلاق در نبود شوهر با مشاوره حقوقی
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا می‌شود
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!