Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-06@16:41:50 GMT

مدیران نفت و گاز گچساران در باتلاق بازی های سیاسی!

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۶۹۰۶۶

مدیران نفت و گاز گچساران در باتلاق بازی های سیاسی!

وقتی مدیریت شرکتی به پهنا و بزرگی یک خاورمیانه،اراده تعیین مدیران وپائین ترین افراد شرکت راازخود نمی بیند وبا لیست آماده ای از سوی ذی نفوذان سهم خواه ،روبرو می شودکه باید گفت جامعه مهندسین نفت باید برای این روزهای نفت وگاز در گچساران پارچه سیاه به جای شعله قرمز وآتشین نفت را برسردر نفت جای داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل ازآفتاب جنوب،فرهاد حقیقت جو،هوشنگ صیدالی را می توان یکی از چند مدیربرتر قلمدادکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر پیشنه مدیریتی وی در استان کهگیلویه وبویراحمد را نظاره گر باشیم، پیشرفت ها وتحقق برنامه هایی رامی توان در کارنامه وی برجسته دید که نام هوشنگ صیدالی را به راحتی می توان در زمره حتی مدیران برتر کشوری گنجانید.

آری …شاید به کاربردن کلماتی که پایانش با کلمه ای منفی (بود) به پایان می رسد باورش سخت باشد ولی بایدپذیرفت حضور این مدیر قابل در بازی جدید وبانقش متفاوتی به نام مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت وگاز گچساران باختی پیش بینی شده رابرای وی درآینده ای نه چندان دور رقم خواهد زد.

سوابق مدیریت در شرکت بهره برداری نفت وگاز گچساران در چند سال اخیرنشان داده است که مدیرانی که برمسند این پست مهم تکیه زدند نادانسته خودرادرباتلاق بازی های سیاسی شخصیت ها ذی نفوذ گرفتار شدند.مسبوق به سابقه است که مدیرانی که قبل از هوشنگ صیدالی پای براین عرصه گذاردند از خود کمترین اراده مدیریتی را نداشته اند.

ازنزدیکترین وبرجسته ترین مدیرانی که دربازی سیاسی این ذی نفوذ برجسته خودرابازنده دراین میدان دید،مهندس محمدی بود.مهندسی که الفبای مهندسی را مقابل کتابچه سهم خواهی سیاستمداران،سیاست باز، به راحتی فراموش کردونتوانست آنگونه که باید جایگاه رفیع وقدرتمند نفت را نگاه دارد.

وقتی مدیریت شرکتی به پهنا و بزرگی یک خاورمیانه،اراده تعیین مدیران وپائین ترین افراد شرکت راازخود نمی بیند وبا لیست آماده ای از سوی ذی نفوذان سهم خواه ،روبرو می شود،که چه افرادی باید در چه سمت ها وپست هایی نشانده شود باید گفت جامعه مهندسین نفت باید برای این روزهای نفت وگاز در گچساران پارچه سیاه به جای شعله قرمز وآتشین نفت را برسردر نفت جای داد.

برادرگرامی وارزشی روزهای نه چندان دور ،شما دراندازه هایی مدیرانی نیستید که خودرا مقروض به سهامدارانی کنید که به راحتی به خط قرمز انقلاب ورهبری دهان بی توجهی می کنند ،پس برادرم هوشنگ صیدالی به شدت شمارا از این قاعده بازی در زمین خودی سفارش به مراقبت از وجهه خود می نمایم.

برادرعزیزم جناب صیدالی اگر سخت است بخشیدن عطای این مدیریت دست نشانده ،به لقایش،اگر سخت است برگشتن از راهی که از ابتدا،بی راهه بوده است،اگر سخت است پذیرفتن،ناپذیرفته ها،ولی شمارا به حقوق حقه مردمی که راهی ندارند،سوگند،جوانانی که شغلی ندارند، سوگند،مادران وپدرانی که دراین ابر مخزن نفت قامتشان از بی توجهی خمیده، سوگند،سرو قامتانی که کمتراز یک سال در مخزن بی اکسیژن عدالت درنرگسی مظلومانه جان باختند تا پس از مرگشان به استخدام بهشت درآیندسوگند،به جوانان لبنان،رادک سوگند،به اشک ها ولبخندهاسوگند،نگذاریدشما با لقب دست نشانده ای در این شهر به در کوی برزن آن به یکدیگر نشان داده شوید،نگذارید بگویند این مدیر هم مانند مدیریت قبل چشمانش به انگشتان سهم خواهانی پیوند خورد است که ازخود اراده ای جز لبخند تسلیم ندارد.

در جلسه تودیع ومعارفه شما شعری خوانده شد که بی گمان برای روزپایانی شمادراین پست صرف خواهد شد،(صد شکر که این آمد وصد حیف که آن رفت)مردم گچساران مدیران نفتی فرمایشی را هیچگاه در حافظه خودفراموش نخواهند کرد،مردم گچساران در نفت مدیری را می خواهند که در فعل واراده تغییر را به خوبی صرف کرده باشد.

فراموش نکنید دیوارها موش دارند وهمه تبادلات گفتاری ورفتاری شمارا ضبط ودر تاریخچه خود بایگانی می کنند،نیایدروزی که آن حافظه مقدمات حذف شما ازدیدگان مردم ستم دیده گچساران رغم به شکلی ناشایست رقم زند.

برای یک بار هم که شده بیاید در نفت وگاز گچساران اراده یک مدیرنفتی را بر سهم خواهانی که این شهر را در قبضه خوددارند وبرای هرآنچه که ارتباطی به آنها ندارد تکلیف معین می کنند نقش آموزگاری فراموش نشدنی را در لباس یک مدیر نفتی با استقلال ایفا کنید ودرسی فراموش نشدنی به زیاده خواهی آنان بدهید.

شایدشمارا درمقابل این بازگشت استقلال به حوزه نفت از دایره خود حذف کنند ولی مطمئن باشیددرحافظه مردم ماندگار خواهید شد.جناب صیدالی ،پدر شما مدیران نفتی مصدقی بود که نفت را از مستعمره غرب واستکبار آزاد کرد وملی شدن آن را به مردم زجرکشیده ای هدیه داد که لذت بهره از نفت را عده ای سهم خواه ورانت خواربرای خود وکشورهایشان قبضه کرده بودند.

آیا شما خواهید توانست مدعی ملی شدن نفت گچساران درپایان کارنامه مدیرتی خود برای مردم زجردیده وکشیده گچسارانی باشید که جوانان شایسته آن سهمی اندک درآن دارند ؟آیا خواهید توانست لیست های مدیران خود را خود تهیه ودر پاکتی دربسته به رئیس دفترتان اعلام نمائید؟

آیا خواهید توانست بر پاکت های های سهم خواهی عده ای زیاده خواه مهر برگشت زنید؟اگر توانستید فقط به گوشه ای از این پرسش ها در ضمیر ناخودآگاه خود پاسخ دهید راهی را درآن گام گذارده اید که راه عدالت خواهی مردم شهرستان گچساران است،اما اگر برای حل این پرسش ها صورت آنان را پاک نمودید ،بدانید آنگونه که مدیرعامل اسبق رانده شداز این شهر رانده خواهید شد.

با استمداداز ایزدمنان برای شما پایانی را در این پست آرزومی کنم که در نسخه ها ی نامه رسان نزدیک و،وابسته به سهم خواهان سیری ناپذیر،آنچه برای دیگران پیچده شد، برای شما پیچده نشودوامید آن می رودچشمان وگوش خودرا بیش از پیش به دست نشاندگان و سهم خواهان سیری ناپذیر،بدخواهان استقلال نفت وگاز گچساران نسپارید،ونگذارید عاقبت نفت وگازگچساران مانند،زندگی شکست خورده ای قلمدادشود که راهی به جزپیوند مجددبا مدیری جدید،برای آن باقی نماند.

فرهاد حقیقت جو

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۶۹۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند

جامعه‌شناس سیاسی گفت: حضور مردم در انتخابات و انتخاب افرادی که مطابق سلیقه خودشان است از بین نامزدهایی که وجود دارد باعث می‌شود که تنوع عقاید در مجلس تأمین شود. - اخبار سیاسی -

محسن ردادی عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، در خصوص دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی که جمعه 21 اردیبهشت‌ماه در 22 حوزه انتخابیه برگزار خواهد شد، طی سخنانی اظهار داشت: اتفاقات اخیری که در عرصه داخلی و منطقه‌ای رخ داد، می‌تواند در انتخابات موثر باشد. البته اگر این وقایع در دور اول انتخابات بود قطعاً تأثیر جدی‌تری داشت و موجب حضور پرشورتر مردم در صحنه می‌شد.

وزیر کشور: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است وی افزود: از یک طرف خیزش جهانی علیه اسرائیل و از طرف دیگر اتفاقی که درخصوص پاسخ ایران به اسرائیل افتاد و اقتدار نظامی جمهوری اسلامی ایران ثابت شد. این دو واقعه جوّ جامعه را به‌گونه‌ای پیش بُرده که حضور مردم پای صندوق‌های رأی هم از لحاظ تعداد و هم از نظر نوع رأی حتماً می‌تواند تحت تأثیر این دو واقعه قرار بگیرد.

جامعه‌شناس سیاسی گفت: از سویی دیگر حضور گسترده مردم در دور دوم انتخابات باعث می‌شود که قدرت نرم جمهوری اسلامی افزایش یابد. بعضا هستند کسانی که تصور می‌کنند که کار انتخابات تمام شده و قرار نیست انتخابات در سراسر کشور برگزار شود و ممکن است به شکلی که باید، برای موضوع انتخابات اهمیت قائل نباشند، که البته صحیح نیست.

ردادی عنوان کرد: در شرایطی هستیم که قدرت سخت جمهوری اسلامی ایران از یک‌طرف اثبات شده و از طرف دیگر پیام جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت در سراسر دنیا مورد توجه قرار گرفته؛ این‌زمان بسیار اهمیت دارد پیامی به دنیا صادر شود که نشان بدهد جمهوری اسلامی از داخل هم مستحکم، متحد و منسجم است.

وی خاطر نشان کرد: این مهم باعث تقویت قدرت نرم داخلی جمهوری اسلامی ایران خواهد شد. کسانی که رأی می‌دهند توجه داشته باشند که رأی و تلاش آن‌ها برای حضور در انتخابات و این احساس وظیفه که رخ می‌دهد مکمل پاسخ مقتدرانه ایران به اسرائیل بوده و در راستای حمایت از مردم مظلوم فلسطین است.

این جامعه‌شناس سیاسی بیان کرد: امروزه شاهد برگزاری تظاهرات مردمی در سراسر دنیا هستیم؛ رأی و حضور گسترده‌ی مردم پای صندوق‌های رأی می‌تواند موضع جبهه مقاومت و جمهوری اسلامی را افزایش بدهد.

ردادی هم‌چنین درخصوص میزان اهمیت و تأثیر حضور مردم در صحنه انتخابات نیز بیان کرد: مهم‌ترین اثر حضور مردم در انتخابات این است که کیفیت انتخاب نمایندگان را بالا می‌برد یعنی افرادی که با گزینش تعداد زیادی از مردم به مجلس راه پیدا کنند حتما هم کیفیت‌شان و قدرت نمایندگی‌شان بیشتر از افرادی است که با تعداد آراء کم به مجلس راه پیدا کرده باشند.

وی اضافه کرد: اگر می‌خواهیم مجلس در رأس امور باشد هم‌چنان که امام خمینی(ره) فرمودند، یکی از ابزار و یک مقدمه‌ این است که اصولاً نمایندگان در طراز و بهترین نمایندگانی که در دسترس مردم هستند به عنوان نماینده به مجلس فرستاده شوند.

جامعه‌شناس سیاسی اظهار داشت: این اگر اتفاق بیفتد مجلس از لحاظ راهبردی و عقل تصمیم‌گیری در مرتبه بالایی قرار خواهد گرفت و عُقلایی که آنجا هستند بسیار توانمند خواهند بود. هم‌چنین این افراد حامل آرای زیادی از مردم‌اند یعنی نماینده قشر گسترده‌تری از مردم هستند و با زبان بازتری می‌توانند به نظارت پرداخته و این رأس امور بودن را اجرا کنند.

ردادی گفت: صندوق رأی جایی است که افراد حرف‌هایشان را می‌زنند و اختلاف نظرهایشان را برطرف می‌کنند؛ این‌جاست که حساب‌ها صاف می‌شود پس اگر مردم و سیاستمداران پای صندوق رأی نتوانند اختلاف نظرشان را حل کنند، احتمالاً قرار است این اختلاف نظر کف خیابان و یا در دعواهای رسانه‌ای خودش را نشان دهد.

وی خاطرنشان کرد: در این صورت باید منتظر باشیم وحدت و انسجام جامعه خدشه بردارد؛ به‌خاطر اینکه افراد نتوانستند به اندازه کافی در مجلس و رأی آوردن حرف‌شان را منطقی بزنند و بعد هم مردم به قضاوت این افراد بنشینند.

عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: مجلسی قادر است مشکلات مردم را حل کند که اولاً از لحاظ فکری و از لحاظ حکمرانی شایسته باشد، که حضور بیشتر مردم به معنای انتخاب شایسته‌ترین‌هاست و دوم اینکه تعداد آرائی که دارد به‌قدری باشد که اگر قصد نظارت بر دولت را دارد و می‌خواهد تصمیمی بگیرد؛ کسی ان‌قلت نیاورد که مگر شما نماینده‌ی چند درصد از مردم هستید بلکه بلافاصله به رأی و نظر مجلس شورای اسلامی تمکین کند.

ردادی در پایان بیان کرد: حضور مردم در انتخابات و انتخاب افرادی که مطابق سلیقه خودشان است از بین نامزدهایی که وجود دارد باعث می‌شود که تنوع عقاید در مجلس تأمین شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اتهام مدیران «مأمن سیاسی» و «نگرش امروز» نشر اکاذیب بود
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • نقش برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی هولناک شفت ‌
  • ‌قصور برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی امامزاده ابراهیم شفت ‌محرز شد
  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • مردم گم شده در دعوای سیاسی بر سر تورم!/یک ضربه دیگر بر بار شیشه/بازی بن‌سلمان با کارت فلسطین