Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-معصومه ابتکار با اشاره به ضرورت به کارگیری مشاوران کارآمد از سوی منتخبان شورای شهر تهران بر لزوم برنامه‌ریزی و بهره‌گیری از رویکرد علمی برای رفع معضلات شهری تاکید کرد.
ابتکار در آخرین روزهای حضور خود در سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به پنجمین آغاز پنجمین دوره فعالیت شورای شهر تهران بزودی، اظهار کرد: تحولی که در ترکیب شورای پنجم اتفاق افتاده، غیر قابل انکار است اما نباید فراموش کنیم که گاهی مقام، پست و عنوان توهم دانایی ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایجاد توهم دانایی در نمایندگان مردم، بسیار خطرناک است.
وی استفاده از مشاوران کارآمد توسط مسئولان و منتخبان شوراهای شهرها وروستاها را راهکار دوری از توهم دانایی دانست و گفت: مسئولان در هر رده‌ای که هستند باید از مشاوران متخصص استفاده کنند. افزون بر این به‌روزرسانی اطلاعات و افزایش دانش و سواد توسط مسئولان از ضرورت‌های مدیریتی محسوب می‌شود.
ابتکار تاکید کرد: مسوولان باید در جریان آخرین اخبار کشور و دنیا قرار گیرند همچنین شنیدن نظرات منتقدان از ضرورت‌ها محسوب می‌شود که جزو اصول اولیه کار است و شوراها نیز باید این مسیر را دنبال کنند تا از توهم دانایی و اتخاذ تصمیمات ناشی از جهل به دور باشند.
وی با اشاره به برگزاری همایش منتخبان شوراهای مراکز استان‌ها با محوریت محیط زیست و توسعه پایدار در ماه گذشته اظهار کرد: این نشست به منظور تقویت همدلی، همفکری و هم‌اندیشی برگزار شد تا ضمن شنیدن نظرات منتخبان مردم در شوراها بتوانیم تجربه‌های خود در حوزه محیط زیست را به آنان انتقال دهیم که این اولین قدم دولت برای ایجاد همفکری بین شوراها و سایر بخش‌ها به ویژه محیط زیست بود.
ابتکار در پاسخ به پرسشی در مورد مهمترین مطالبات در حوزه محیط زیست از شوراها گفت: برخورداری از برنامه زیست‌محیطی و هدف‌گذاری و ایجاد شاخص‌های مشخص قابل سنجش برای بهبود کیفیت زندگی درباره مسائلی مثل هوا، فضای سبز، ساماندهی صنایع، پسماند، مشاغل سبز، آلودگی صوتی و امواج مهمترین مطالبات زیست‌محیطی هستند. شوراها باید در این زمینه‌ها با برنامه و اتخاذ رویکرد علمی عمل کنند.
وی با بیان اینکه جلب و جذب مشارکت مردم و دانشگاهیان از سوی منتخبان شورای شهرها از ضرورت‌هاست، تاکید کرد: شوراها باید به طور منظم عملکردها را در حوزه مدیریت شهری رصد کنند و اجازه ندهند رشته کار از دستشان خارج شود.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۷۰۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم عوامل موثر در آلودگی هوا و محیط‌زیست این استان را تشریح گرد. - اخبار استانها -

محمدحسین بازگیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم،در رابطه با عوامل مؤثر در آلودگی زمین، هوا و محیط‌زیست در استان، اظهار داشت: قم، یکی از کلان شهرهاست و در کلان شهرها علاوه بر بحث مدیریت شهری و اجتماعی، فعالیت‌های شهری که خود منشأ تولید برخی آلودگی هاست، قرار دارد و این استان به لحاظ طبیعی با بحث ریزگردها و گرد و غبار ناشی از کانون‌های فرسایش یافته اطراف شهر و آلودگی‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی، خودروها، کارخانه‌ها، فاضلاب و نابسامانی در حوزه مدیریت پسماند مواجه است.

وی افزود: با توجه به موقعیت اقلیمی و اکولوژی قم، که منطقه ای خشک و بیابانی است میانگین بارش سالانه در استان بسیار کم بوده و جزو استان‌های کم برخوردار در این زمینه است و با توجه به موقعیت مکانی و عبور و مرور انواع خودروها و صنایع هیتوکربنی که آلودگی‌های خاصی دارد و همچنین تولید فولاد و سرب و روی و غیره زمینه ساز و مستعد آلودگی‌های زیست‌محیطی و هوا است که به شکل‌های مختلف در تابستان و زمستان شاهد آن هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: در استان، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی همچون؛ منطقه حفاظت شده پلنگ درّه که بیش از 30 هزار هکتار است، با پوشش جانوری و گیاهی مناسب و حدود 5 تالاب که در فهرست تالاب‌های ملی کشور است، داریم.

بازگیر عنوان‌ کرد: بخشی از منطقه حفاظت شده کویری، با بیش از 80 هزار هکتار دارای پتانسیل‌های خوب در این استان است؛ پتانسیل‌هایی چون، گنبد نمکی که می‌تواند به یکی از میراث‌های طبیعی_تاریخی استان تبدیل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشان «خورشید تابان» امپراطور ژاپن به معصومه ابتکار اعطا شد
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • نشان خورشید تابان از سوی امپراطور ژاپن به معصومه ابتکار اعطا شد + عکس ها
  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • هفت گوهر نایاب زاگرس در خطر انقراض
  • اصفهان برخوردار از تفکر پایداری است/ کلنگ دفتر شورای استان را به زمین خواهیم زد
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • تمرکز منتخبان مجلس دوازدهم بر ایجاد تحول باشد
  • ایجاد درآمد پایدار اولویت اساسی شهرداری‌ها باشد+فیلم
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر