Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه>آسیب‌ها - نماینده مردم تربت‌جام، تایباد، باخرز و صالح‌آباد در مجلس شورای اسلامی عملکرد علی ربیعی را در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت یازدهم مثبت ارزیابی کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جلیل رحیمی جهان‌آبادی با اشاره به سیاست گذاری‌های کلان صورت گرفته در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معتقد است ثبات مدیریتی می‌تواند، بخش عمده‌ای از این سیاست گذاری‌ها را به تثبیت برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس دهم و عوض فراکسیون امید افزود: حوزه کار ربیعی بدون اغراق یکی از وسیع‌ترین، حوزه‌های کاری در میان وزارت خانه هاست. ما اگر هم اکنون آسیب‌های کشور را در پنج تا شش آسیب خلاصه کنیم، قدر مسلم آسیب‌های اجتماعی و اشتغال دو آسیب عمده، اجتماعی در کشور هستند. باید توجه داشته باشیم ربیعی در وزارت‌خانه‌ای شروع به کار کرد که دوره تحریم‌ها بود، کاهش درآمد، کاهش بودجه‌های کشور، رکود و عدم ثبات بازار، موجی از بیکاری را در کشور به وجود آورده بود.

او آسیب‌های اجتماعی را از بحران‌های اساسی جامعه عنوان کرد و گفت: ما هر زمان که دیدار با رهبری نظام داریم، یکی از دغدغه‌های اصلی رهبری توامند نظام، مسئله بیکاری است. به یاد دارم در یکی از دیدار‌ها رهبری نظام فرمودند که به‌‌ همان میزانی که پدر خانواده اگر دستش خالی باشد، یا فرزندنش بیکار باشد عذاب و خجالت می‌کشد، به هامن میزان عذاب و خجالت می‌کشم، حتی بیشتر. این نشان می‌دهد که یکی از عمده‌ترین مسائلی که چه در دولت و چه در مجلس باید بر روی آن کار شود، همین مسئله اشتغال و آسیب‌های اجتماعی بوده است.

رحیمی جهان آبادی همچنین در ادامه با توجه مشکلات و چالش‌هایی که کشور با آن مواجه است، افزود: ربیعی در شرایطی شروع به کار کرد که کشور، علی رغم ظرفیت‌هایی بالایی که دارد، نتونسته بود از همه ظرفیت‌ها به دلیل تحریم‌ها و مسائل مختلف، بهره برداری کند. ظرف این چهار سال با اینکه تحریم‌ها شکسته شد و برجام کمک کرد به افزایش درآمد کشور، افزایش تولید نفت و بهبود شرایط، نوعی آرامش اجتماعی و رفع برخی از دغدغه‌های اقتصادی مردم در کشور حکمفرما شد، اما با رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.

این نماینده مجلس ادامه داد: معتقد هستیم ربیعی باید با جدیت سیاستگذاری‌های کلان خود را دنبال کنند. بر همین اساس ما هم در انتخابات پیش روی کابیته با رای خودمان از ایشان حمایت خواهیم کرد چون میزان وسعت و بزرگی کاری که انجام داده واقف هستیم. در حوزه رفع آسیب‌های اجتماعی، آمار و ارقام‌های مشخصی در کشور وجود دارد، با استناد به همه آمار‌ها می‌گویم دکتر ربیعی موفق عمل کرده است.

رحیمی جهان آبادی در پاسخ به سوالی درباره عملکرد ربیعی در دولت یازدهم گفت: با توجه به امکانات و شرایط، ربیعی نمره کاملا قابل قبولی دارند. شما وقتی قرار است در مدیر وزیری قضاوت کنید باید به مقدورات و محذورات وزیر هم عنایت داشته باشید، اینکه توان وزیر تا چه حدی بوده؟ امکاناتی که در اختیارش بوده تا چه حد بوده؟ و این امکانات چه محدودیت‌هایی داشته؟ بر پایه میانگین و معدل عملکرد وزرا، بر پایه امکانات موجود، بر پایه تنگناهای داخلی و بین المللی، علی ربیعی جزو وزرای موفق دولت حسن روحانی بوده است. و این شرط انصاف نیست چنین وزیری را با این پیشینه انقلابی، از یک خانواده انقلابی، با یک پیشینه پاک، با شرایط موفقی که در این وزارت خانه داشته، که یکی از زجرکشید‌ترین و مظلوم‌ترین وزرای آقای روحانی است بخواهیم در مجلس تنها بگذاریم. البته شاید نقدهایی هم به او داشته باشیم، اما او همیشه از نقدهای ما استقبال کرده و برای مصالح کشور تلاش کرده‌اند.

رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس دهم افزود: شاید تنها ایراد ربیعی حسن او بود که اجازه نداد گروه‌ها و دسته جات مختلف در مجموعه مدیریتی سهم خواهی کنند. امروز هم اگر از هر دو جناح اصلاح طلب و اصولگرا در کنار ربیعی هستند و از او حمایت می‌کنند، گواه سالم بودن و بر مبنای مصالح ملی عملکرد او است که به نماینده‌های ملت اثبات شده است.

رحیمی همچنین از دیدار فراکسیون اهل سنت با ربیعی به زودی خبرداد و گفت: در فراکسیون‌ها ما باید به یک اجماع بر پایه دلیل عقلی، منطقی، حجت شرعی باید برسیم، درست است که من به سهم خودم یک رای دارم، اما تلاش خودم را خواهم کرد دوستان خود را در فراکسیون مجاب کنم، و مطمئن هستم بر پایه‌شناختی که از نمایندگان اهل سنت دارم، اگر آمار‌ها، عملکرد‌ها و شرح وظایف و دستاوردهای وزارتخانه دکتر ربیعی را برای اعضای فراکسیون ترشیح کنیم، آن‌ها نیز همراه خواهند شد.

۴۷۲۳۵

کلید واژه‌ها : وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی - علی ربیعی - مجلس دهم -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۷۱۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رایزنی ها با منتخبان مجلس دوازدهم با هدف انتخابات هیات رئیسه مجلس بالا گرفته است. از گوشه و کنار خبر می رسد کاندیداهای احتمالی حتی با دادن وعده هایی تلاش دارند که رقبای دیگر را از صحنه کنار بزنند.

ترکیب مجلس دوازدهم که در آن تا این لحظه طیفی اکثریت را بدست نیاورده است این رایزنی ها را نیز دشوارتر از ادوار پیشین کرده است.

فرید موسوی از منتخبان اصلاح طلب مجلس دوازدهم که سابقه حضور در مجلس دهم را نیز داشته است، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، معتقد است تا روشن نشدن تکلیف 45 کرسی باقیمانده مجلس نمی توان تصویری دقیق از فراکسیون های مجلس دوازدهم ارائه کرد.

موسوی تاکید می کند؛«فراکسیون‌ها اسامی مختلفی دارند اما هنوز فراکسیون سیاسی شکل نگرفته و جلسات بر محور اشخاص بوده است تا احزاب و گروه‌های سیاسی. مثلا جلسه قالیباف، جلسه متکی یا ...

ادامه گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با فرید موسوی، نماینده منتخب مجلس شورای اسلامی را می‌خوانید؛

****

*آقای موسوی! برخی کارشناسان و چهره های سیاسی معتقدند در مجلس دوازدهم فراکسیون حداکثری شکل نمی‌گیرد، ارزیابی شما از مجلسی با وجود چند فراکسیون به چه صورت است؟

قضاوت زود است و دوستانی که اظهارنظر کردند گمانه‌زنی‌های خودشان بوده و بیشتر رسانه‌ها این بحث‌ها را داشتند اما اینکه واقعیت به چه صورت است باید اجازه بدهیم دوستان از شهرستان‌ها بیایند و نمایندگان بهتر یکدیگر را بشناسند.

در حال حاضر نمایندگان چندان شناختی از هم ندارند، هر اندازه به زمان تشکیل مجلس نزدیک شویم، حضور نمایندگان در تهران و جلسات بیشتر می‌شود، البته به جلساتی که تشکیل می‌شود چندان نمی‌شود اکتفا کرد. در شرایط فعلی بسیاری در حال ارزیابی هستند.

نظام سیاسی در کشور ما حزبی نیست و در پارلمان احزاب نقش آنچنانی ندارند که بگوییم این منتخب از آن حزب است و دیگری از این حزب. بسیاری با استفاده از ظرفیت‌های شخصی خود حضور پیدا کردند. لذا اواخر اردیبهشت ماه می‌توان برداشت دقیق از ترکیب فراکسیون‌ها داشت و الان نمی‌توان گفت که کدام فراکسیون اکثریت دارد.

در جلسات با منتخبان مجلس دوازدهم خبری از مرامنامه و مانیفست نیست

*خبری منتشر شد که تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی در مجلس آینده کلید خورده و با برخی منتخبان نیز جلساتی تشکیل داده، شما به این جلسات دعوت شدید؟

بله، جلسات متعددی تشکیل می‌شود و افرادی که برای هیئت رئیسه تلاش می‌کنند، جلسه برگزار می‌کنند و تا الان اسامی مختلفی مطرح شده است اما در جلسات خبری از مرامنامه و مانیسفت نیست و نمی‌توان به تعداد حاضران در جلسه اکتفا کرد، به این علت که افرادی هستند که در همه جلسات شرکت می‌کنند تا بتوانند ارزیابی دقیق‌تری داشته باشند اما به نظر بنده نمی‌توان برداشت صحیح داشت و قضاوت زود است.

فراکسیون‌ها اسامی مختلفی دارند اما هنوز فراکسیون سیاسی شکل نگرفته و جلسات بر محور اشخاص بوده است تا احزاب و گروه‌های سیاسی.

جلسات با محوریت اشخاص شکل می گیرد نه طیف سیاسی

*مثلاً می‌گویند فراکسیون قالیباف یا فراکسیون متکی یا....

بله، برای مثال می‌گویند جلسه قالیباف، متکی یا صبح ایران و ... که هنوز نمی‌توان گفت به چه صورت است. البته اعتدالی‌ها هم جلساتی را دارند اما هنوز مرزبندی‌های دقیق‌تر مشخص نشده است.

*چند فراکسیونی بودن مجلس چه آثاری دارد؟

فراکسیون‌های مختلف به جای خود اما اینکه سلایق مختلف در جامعه صدای نماینده خود را در مجلس بشنوند هم امنیت ملی را افزایش می ‎دهد و هم منجر به این می شود که صدای مردم در مجلس انعکاس داشته باشند.

تکثر صداهای مردم در مجلس به افزایش سرمایه اجتماعی کشور کمک می کند

نکته قابل توجه این است که اگر همگی را در یک مجموعه خلاصه کنیم و مانع شنیده شدن صحبت‌های دیگر بشویم، از جهات مختلف برای کشور و مردم آسیب‌زا است و در شرایط فعلی که سرمایه اجتماعی با چالش جدی روبرو است، تکصدایی وضعیت را پیچیده‌تر می‌کند. اما تکثر صداهای مختلف می‌تواند در افزایش سرمایه اجتماعی کشور موثر باشد.

حمله به ستاد انتخاباتی ام، از سوی رقبا صورت گرفته بود

*آقای موسوی! در روز اول تبلیغات انتخاباتی، خبر حمله به ستاد انتخاباتی شما منتشر شد، ماجرا چه بود؟

ماجرای حمله به ستاد بنده را با دیدگاه سیاسی نمی‌توان نگاه کرد، در حقیقت بحث‌های منطقه‌ای و محلی بود که رفع شد اما موضوعی است که اتفاق افتاد و زیبنده مردم این شهر نبود و امیدوارم افرادی که این اتفاق رارقم زدند به اشتباه خود پی برده باشند.

*این حمله از طرف رقبای شما بود؟

بله.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900709

دیگر خبرها

  • اولویت مجلس آتی تعیین تکلیف لایحه عفاف و حجاب باشد
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • آمادگی ۴ حزب برای دور دوم انتخابات مجلس
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • دولت نتانیاهو از درون فروپاشیده است/ خیزش دانشجویان غربی به سایر کشور‌ها کشیده می‌شود
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهند ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم به شکل مطلوب برگزار خواهد شد
  • واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!
  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست