Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروز مشکل اصلی معرفی حبیب الله بیطرف نیست، مشکل در نگاه تبعیض آمیز دولت به خوزستان است و حتی اگر وزیر بیطرف نباشد، بی طرف نیست!.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب، کابینه پیشنهادی دولت دوازدهم در روزهای گذشته تقدیم مجلس شد تا نمایندگان مردم در خانه ملت گزینه های پیشنهادی را بررسی و به آنها رأی اعتماد دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از جنجالی ترین گزینه های پیشنهادی برای قبول مسئولیت در دولت دوازدهم، حبیب الله بیطرف وزیر نیروی دولت اصلاحات است.

بیطرف از جمله عوامل اصلی انتقال آب به یزد است، هرچند اقدامات او در دهه هفتاد منجر به ایجاد جنگ آب میان اصفهان و یزد شد اما ترکش تصمیمات او به خوزستان و چهارمحال بختیاری رسید.

نگاه به انتقال غیرعلمی آب در ایران در همه دولت ها به صورت کم و بیش وجود دارد اما با روی کارآمدن دولت های سازندگی، اصلاحات و اعتدال این نگاه بیشتر بر وزارت نیرو حاکم می شد چرا که مدیران ارشد این 3 دولت به منافع ملی نگاه منطقه ای دارند.

مرحوم هاشمی رفسنجانی در صریح ترین اظهار نظر خود درباره انتقال آب به فلات مرکزی می گوید: اجرای پروژه انتقال آب با تونل باقیات صالحات است.

در دولت اصلاحات هم نگاه به انتقال آب اینگونه بود که حبیب الله بیطرف وزیر نیروی دولت به همراه معاونش طرح آمایش سرزمینی یزد که متکی به مسائل مربوط به حوزه میراث فرهنگی بود، را تغییر داد تا بتواند مجوز انتقال آب بگیرد. بیطرف می گوید: این موضوع را به عنوان دغدغه شخصی پیگیری کرده است.

در دولت اول روحانی هم هیچ موضع شفافی درباره انتقال آب کارون به اصفهان گرفته نشد ولی با انتشار مصوبه محرمانه دولت برای انتقال آب، مشخص شد که این دولت هم برای انتقال آب با دو دولت سازندگی و اصلاحات مسابقه گذاشته است.

پس از انتشار این مصوبه محرمانه، نماینده مردم شادگان در مجلس در جلسه شورای اداری خوزستان از رئیس جمهور و همراهانش خواست که با شفافیت درباره این مصوبه موضع بگیرند اما باز هم بی توجهی های روحانی ادامه داشت.

همه منتظر موضع حامیان دولت در خوزستان بودند که چه شعاری در سفر تبلیغاتی روحانی به خوزستان از سوی این افراد سر داده می شود. وقتی خوزستانی ها شعار درسته هوا نداریم ولی هواتو داریم را سر دادند، حرف واقعی مردم به فراموشی سپرده شد و برای همین نماینده مردم تهران در مجلس در توییتر خود نوشت: در اهواز، زاهدان، کرمانشاه، ملایر، همدان و اصفهان منتظر بودم مردم از ریزگردها، فقر، بیکاری و... شکوه کنند اما رفع حصر خواسته اصلی آنها بود.

به گزارش رهیاب، گرچه انتخاب بیطرف برای وزارت نیرو، روند اجرای پروژه انتقال آب را سرعت می بخشد اما مشکل اصلی در انتقال پیام مردم خوزستان به تهران است. وقتی هیچ صحبتی از خواسته اصلی مردم در حضور رئیس جمهور زده نشود، او حق دارد که فکر کند مصوبات کاغذی اش گره از مشکل مردم گشوده است.

امروز مشکل اصلی معرفی حبیب الله بیطرف نیست، مشکل در نگاه تبعیض آمیز دولت به خوزستان است و حتی اگر وزیر بیطرف نباشد، بی طرف نیست!

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۷۱۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال

ایسنا/مازندران معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت مردم نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

 حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ۸ اردیبهشت در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد، اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه باید چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تامین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر(۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: توجه به تعاون امری ضروری است و تلاش می‌کنیم مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصاء می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‎‌ها اثرگذار است.

توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه با تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: برنامه‌های متعددی در هفته کار و کارگر با محوریت  کارگران و توجه به تولید و اشتغال در حال برگزاری است.

علی باقری با اعلام اینکه کارگران نخبه، برتر و فرهنگ کار کردن را ترویج دهیم، تصریح کرد: توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم است و در راستای تحقق شعار سال تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بسیج کارگری در کنار هم هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه جلسات شورای هماهنگی به صورت میدانی و شهرستانی برگزار می‌شود، افزود: در این جلسات مشکلات مردم به صورت ویژه رسیدگی می‌شود.

در این جلسه مدیران عضو شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گزارشی از اقدامات ارائه و بر استفاده از ظرفیت‌ها و همکاری بین‌بخشی در راستای رفع مشکلات جامعه هدف تاکید کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • معاون علمی رئیسی: افرادی که از کشور خارج می‌‎شوند با منِ نوعی مشکل دارند نه با ایران
  • قاسم‌پور: مدیران آگاه و سالم باشند کار فوتبال خوب پیش می‌رود
  • کاهش نرخ بیکاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست
  • کاهش نرخ بی‌کاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست
  • آب مهمترین مسئله در شرق اصفهان است
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • اهل‌شاخه: فرزندان خوزستان را مقابل سپاهان تنها نگذارید
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • آیت الله خامنه ای : برخی توصیه می‌کنند یک خواسته آمریکا را قبول کنید تا مشکل حل شود / تحریم‌ها موجب شکوفایی استعداد‌ها شده